Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 29.07.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Görevler ve sorumluluklar sabah saatlerinden itibaren sizi kontrolü altına alabilir. Detayları düşünerek plan ve günlük programlarınızı yapabilir; gereken insiyatifi alarak hareket edebilirsiniz. Yakın akraba, aile üyelerinin ihtiyaçlarına karşı duyarsız kalmayacak; onlara faydalı olacak şekilde davranacaksınız. Ayrıca bugün sağlığınıza ve beslenmenize dikkat etmelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayatın keyiflerine yakın duruyor; zamanın kıymetini bilerek yaşamak istiyorsunuz. Kısa geziler yaparak, aile ve dostları ziyaret ederek veya çocuklarınızla birlikte yapacağınız faaliyetlerle vaktinizi geçirebilirsiniz. Sabah saatlerindeki canlı ve enerjik haliniz ilerleyen zamanlarda yerini sakinliğe ve dinginliğe bırakabilir. Aile kaynaklarınızın yönetimine dair girişimleriniz olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve ve yerleşime dair  başlangıçlar söz konusu. Sabah saatleriniz hareketli geçebilir. Aile büyükleriyle vakit geçirebileceğiniz gibi evinizde konuk ağırlayabilirsiniz. Bir yandan sizi huzursuz eden sorumluluk ve görevleriniz olabilir. Akşama doğru ise bazı belirsizlik içeren gelişmeler söz konusu olabilir. Alacağınız kararları iki kere değerlendirmeden adım atmamalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Onları ziyaret edebilir;  kardeşler ve arkadaşlarla bir araya gelebilir; seyahate çıkabilirsiniz. Bugün konuşma ve söylemleriniz duygusallık içermek yerine daha mantığa dayalı olabilir. Size danışan kişilere akılcı önerilerde bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde sizi duygusallığınıza geri döndürecek gelişmeler olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Güne hızlı enerjilerle başlıyorsunuz. Birkaç gün önce başlattığınız girişimleri artık yeteneklerinizi de devreye sokarak ilerletme şansınız var. Kazanç elde edeceğiniz başlangıçlar yapabilirsiniz. Diğer bir taraftan da harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Kendi istek ve arzularınızı karşılamak için bütçenizi aşabilirisiniz. Akşam saatlerinde bazı içinden çıkılması zor durumlar olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ay; kendinizi daha iyi hissedeceğinizin habercisi adeta. Son birkaç gündür kontrolünüz dışında gelişen olaylar,  kendinizi tam olarak ifade etmekte zorlandığınız bir süreç geçirmiş olabilirsiniz. Artık şans sizden yana gibi duruyor. Alıştığınız gibi kendi plan ve programlarınızı uygulayabilirsiniz. Karşınızdakilerin isteklerinizi yapmanızı ertelemesine izin vermemeye bakın.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Bugün ruhsal olarak içe dönebilir; kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Ancak yerine getirilmesi gereken sorumluluklar huzursuzluk hissettirebilir. Aileniz, yakın çevreniz veya sevdiğiniz kişilerin ihtiyaçlarına duyarsız kalmayabilir; gereken maddi manevi desteği verebilirsiniz. Ayrıca geleceğe dair hedeflerinize size götürecek yol ve yöntemler için ön hazırlıklarda bulunabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün bağlı olduğunuz gruplar içinde geçecek bir gün sizi bekliyor. Plan ve programları sizin önderliğinizde yapılacak organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz. Arta kalan zamanlarda ise biriken işlerinizi bir düzen koymak için çalışabilirsiniz. Akşam saatlerinde sabahki enerjik haliniz yerini daha dingin koşullara bırakabilir. Hayal kırıklığı yaşayabileceğiniz koşullar olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sosyal hayatınız bugün oldukça hareketli geçebilir. Birçok organizasyon ve toplantıya davet edilebilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle bir arada olmaktan ve onlarla toplum içinde gözükmekten keyif duyabilirsiniz. Ancak kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı durumlar kısa bir süre için sizi fevri davranmaya itebilir. İşe ve kariyere dair konularda ise bazı görev ve sorumluluklar size düşebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hayatı daha realist bakış açısıyla değerlendirebileceğiniz bir süreç. Neyi neden yapmakta olduğunuzu değerlendirebilir; tecrübeleriniz doğrultusunda kendinize yeni ufuklar açabilirsiniz. Yurtdışı, medya ve yolculukları içeren alanlarda görev ve sorumluluklar almanız gereken durumlar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde zihninizi bulandıran gelişmeler yaşanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugünden itibaren maddi manevi paylaşımlar adına hareketli bir dönem başlamakta. Ortaklaşa konular, başkalarıyla yürüttüğünüz işlerle alakalı temponuz artabilir. Planlı ve programlı olama gayreti içinde olabilirsiniz. Hem kendinize hem başkalarına faydalı olma ihtiyacında olabilirsiniz. Mükemmeliyetçi yönünüz zaman zaman içsel huzursuzluklar ve kaygıya neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ay; ortaklaşa konulara sizi yöneltmekte. Eşiniz, dostunuz veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerle birlikte hareket etmek zorunda kalabilir veya bunu kendiniz talep edebilirsiniz. Sizin ortada veya kararsız kaldığınız alanlarda alacağınız öneri ve fikirlerin size faydası dokunacaktır. Akşam saatlerinde ise beklentilerinizi yüksek tutmak hayal kırıklığına sebep olabilir.