Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 29.08.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Hareketliliğiniz, iletişim alanındaki yoğunluğunuz halen devam ediyor. Eğitim, yolculuklar ve üzerinde çalıştığınız anlaşmalarla ilgili eksik kalanları tamamlayabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerle olan bağlarınızı geliştirebilir; bol sohbetli bir gün geçirebilirsiniz. Alacak- borçlarla ilgili uzun süredir gündemde olan işlerinizi bugün bir sonuca ulaştırabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal alanda değişken koşullardan dolayı önemli kararlarınızı ertelemeli; daha fazla bilgi edinmeye bakmalısınız. Bugün Ay boşlukta ilerleyeceği için girişimlerinizi bekletmeli; ön hazırlıklara önem vermelisiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda sizi kısıtlayan ve ya yük almanızı gerektiren durumlarda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızın ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenebilirsiniz.

 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda halen ilerleyen Ay hareketliliğinizi arttırmakta. Ancak bugün yeni girişimlerde bulunmak yerine var olan işlerle ilgilenebilir; eksik kalanları tamamlamaya zamanınızı ayırabilirsiniz. Eviniz veya ailevi konulardan kaynaklı gelişmeleri ciddiyetle değerlendirebilirsiniz. İş hayatınızda sizin üst konumunuzdaki kişilerden gerekli destekleri alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınızda düşünceler oldukça yoğun. Duygusal hayatınız, aileniz ve çocuklarla ilgili endişeler sizi içten içe yormakta. Ancak bugün elde olmayan koşullar ve kontrolünüz dışındaki gelişmeler elinizi kolunuzu bağlayabilir. Net kararlar almak için yarını beklemelisiniz. Eğitim, yolculuk, anlaşmaları içine alan konularda veya

  kardeşlerle ilgili sorumluluklar var.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gruplar, ekip çalışmaları gününüzün oldukça hareketli geçmesine neden olabilir. Hedeflediğiniz proje ve işlerde eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Arkadaşlarla keyifli geziler ve sohbetler yapabilir; zamanı eğlenceli değerlendirebilirsiniz. Finansal konularda oldukça temkinli olmalı; yatırımlarınızı gerçekçi gözlerle değerlendirmeye bakmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş hayatınız oldukça hareketli geçmekte. Üzerinde çalıştığınız projeleri geliştirebilir; yeni fikirler üretebilir veya eksikleri toparlayabilirsiniz. Sosyal yaşamda yerine getirilmesi gereken uğraşılar, arkadaşlarla yapılacak keyfi toplantılara da katılabilir; zamanınızı hoşça geçirebilirsiniz. Yeteneklerinizle öne çıkarmak istediğiniz konularla ilgili olumlu gelişmeler var.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla olumlu gelişmeler halen sürmekte. Geleceğinizi şekillendirecek işlerde ön çalışma yapmak için uygun zamanlardasınız. Bilinçaltınızda korkular ve endişelere rağmen hayata iyimser gözlerle bakabiliyorsunuz. Maddi konularda kısıtlı koşullara rağmen planlı programlı hareket etmeniz sayesinde zorlukları aşabilirsiniz.

 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal konulardaki gelişmeler sizi meşgul etmekte. Akılcı ve araştırmacı olmak alacağınız riskler konusunda sizi koruyabilir. Hedefinizde olan proje ve grup çalışmalarında geleceği düşünerek planlı hareket edebilirsiniz. Ancak yeni girişimlerde bulunmak yerine elde olanları tamamlamaya bakmalısınız. Duygusal yaşantınızda derinliği olmayan ilişkinizi sorgulayabilirsiniz.

 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İkili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili hareketli zamanlar devam ediyor. Aranızda olan iletişimde, ticari faaliyetlerde olumlu gelişmeler yaşanabilir; karşılıklı olarak duygularınızı rahat ifade edebilirsiniz. İş ve sosyal yaşantınızda kontrolünüz dışında gelişen durumları akılcı ve planlı davranarak hakim olabilirsiniz. Detay gerektiren işlerde başarı sansınız var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma hayatınız, günlük işler ve sağlık temaları gündeminizde halen önemli bir yer tutmakta . Bugün yeni atılım ve girişimde bulunmak yerine beklemeyi tercih etmeli; varolan projeleri mükemmelleştirmeye bakmalısınız. Yurtdışı, hukuk ve medyayı içine alan işlerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir; size faydası olacak kişilerle irtibata geçebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aşk hayatına, çocuklarla olan ilişkilerinize veya yaratıcı işlere yoğunlaşabilirsiniz. Keyifli zamanlar yaşamanın yanı sıra eğitici ve öğretici olabilecek ortamlarda da bulunmaktan dolayı kendinizi geliştirebilirsiniz. Finansal konularda yaşadığınız endişeleri sizden maddi olarak güçlü gelecek desteklerle aşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Evle ilgili sorumluklar, ailevi işler bugün sizi oyalayabilir. Dağılmadan görevlerinizi yerine getirmeye çalışmalı; planlı olmaya bakmalısınız. Gayrimenkul, taşınma veya tadilat gerektiren işlerle uğraşabilir; ancak bazı kararsızlıklar ve ikilemler de yaşayabilirsiniz. Karşınıza size destek olacak kişilerin çıkması işlerinizin rahat akmasına yardımcı olabilir.