Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 29.10.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

İlişkilerde daha romantik ve paylaşıma açık bir döneme girmiş olabilirsiniz. Evlilik, ortaklık ve işbirlikleriyle ilgili kararlar alabilir, yeni bir çevre içine girebilirsiniz. Yurtdışıyla yapılan ticari anlaşmalar veya yüksek eğitim konularında beklenmedik sorunlar ve hayal kırıklıkları yaşanabilir. Bugün ekonomik konularla ilgili girişimleriniz engellerle karşılaşabilir, finansal krizler yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çalışma hayatınızda yeni düzenlemeler yapabilir, daha konforlu ve huzurlu olacağınız bir ortamda bulunabilirsiniz. Finansal konularla ilgili işbirlikleri ve anlaşmalar beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Bugün burcunuzda gerçekleşen Dolunay; sonlanmalara, gerginlik ve çatışmalara yol açabilir. Kendinizi ifade etmek isterken engellerle karşılaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün başlangıçlarda bulunmak için uygun olmayabilir. İlişki de olduğunuz kişilerle yaptığınız anlaşmalar hayal kırıklığıyla sonuçlanabilir, verilen sözler tutulmayabilir. Özellikle maddi ve manevi değerlerinizle ilgili güvenceleriniz boşa çıkabilir, kontrol edemediğiniz engellerle karşılaşabilirsiniz. Koşullar size bağlı olmasa da sevdiklerinizin desteğini alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma arkadaşlarınızla aranızda sözlerin yerine getirilmemesi ve verilen işlerin tamamlanmamasından dolayı hayal kırıklıkları yaşanabilir, yanlış anlaşılmalar çatışmalara neden olabilir. Maddi güvencenizi sağlamak için kendinize koyduğunuz hedefler; engellerle karşılaşabilir. Dolunay’ın enerjisiyle bitişlere ve yeni kararlara yönelebilirsiniz. İlişkilerde gerginlik yaşanabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün aldığınız finansal riskler ve yaptığınız harcamalar krizlere, hayal kırıklıklarına yol açabilir. Verilen sözler tutulmayabilir, aldığınız kararlardan vazgeçebilirsiniz. İş ve aile hayatınız arasında kalarak gerilim yaşayabilir, ilişkilerde sonlanmalar olabilir. Aile ve eve dair sorumluluklar hedeflerinize varamamanıza ve güven krizine yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eve ve aileye dair aldığınız kararlardan vazgeçebilir, eşiniz, ortağınız ya da işbirliklerinizden dolayı hayal kırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Bugün yeni girişimlerde bulunmak için uygun olmayabilir. Gerginlikler ve çatışmalara açık olabilir, sonlanmalar yaşayabilirsiniz. İletişim ve anlaşmalarda engeller, güven krizlerine yol açabilir. Görüşlerinizde çok ısrarcı olmamalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İkili ilişkilerin ve ortaklıkların gündemde olduğu bir döneme girmiş olabilirsiniz. Sağlığınıza ve fiziksel görünümünüze daha fazla önem gösterebilirsiniz. Bugün ekonomik konularla ilgili krizler ve engeller yaşanabilir. Aldığınız haberler kararlarınızı değiştirmenize yol açabilir, kendinize yeni yollar çizmek zorunda kalabilirsiniz. Finansal güvenceyle ilgili değişimlere hazırlıklı olmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün gerçekleşen Dolunay; ilişkilerle ilgili sonlanmalara ve başlangıçlara neden olabilir. Evlilik, ortaklık ya da işbirliklerinde karar aşamasına gelebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili hayal kırıklıklarına uğrayabilir, aldığınız kararlardan vazgeçebilirsiniz. Sevdikleriniz için yaptığınız fedakarlıklardan beklediğiniz karşılıkları alamayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz, görüş ve düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz, anlaşmalar ve işbirlikleri kurabileceğiniz bir dönemdesiniz. Yeni bir sosyal grup içinde yer alabilir, arkadaşlarınızla hoş vakit geçirebilirsiniz. Fakat aile ve eve dair beklentileriniz karşılanmayarak hayal kırıklığına yol açabilir. Bugün gizli düşmanlıklar çalışma ortamınızda gerilime neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün aldığınız haberler ve dedikodular karşısında ne yapacağınıza karar vermekte zorlanabilir, ikilemde kalabilirsiniz. Yanlış bilgilere karşı dikkatli olmalısınız. İş ve sosyal hayatınızda yeni işbirlikleri ve ortaklıklar kurabilirsiniz. Dolunay’ ın etkisiyle sevdiklerinizle aranızda gerilim yaşanabilir. Hedef ve ideallerinizi gözden geçirerek bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Geleceğe dair hedef ve ideallerinizden ekonomik koşulların belirsizliğinden dolayı vazgeçmeniz gerekebilir. Yanlış bilgilerle atılan adımlar hayal kırıklıklarına neden olabilir. Bugün gerçekleşecek Dolunay’ ın etkisiyle iş ve aile hayatınız arasında ikilemde kalabilirsiniz. Özellikle gayrimenkullerle ilgili girişimleriniz ve güven ihtiyacınız krizlere neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızda yanlış bilgilendirmeler ve verilen sözlerin tutulmamasından dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Finansal konularla ilgili yeni işbirliklerine açıksınız. Bugün Dolunay’ ın da etkisiyle yolculuk ve eğitimlerde engellerle karşılaşabilir, yakın çevrenizle aranızda gerilim yaşayabilirsiniz. Kararlarınızı tekrar gözden geçirerek yeni bir yol çizme ihtiyacı hissedebilirsiniz.