Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 29.11.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Dün yaşanan gerilimin ardından bugün ilişkilerde yaşanan sıkıntıları gidermeye çalışabiliriz. İş ve sosyal hayatımızda bize yardımı dokunacağını umduğunuz kişilerden beklentileriniz karşılanmayabilir. Karşınızdakilerin sizin gibi hissedip düşünmemesi içsel kırgınlıklara yol açsa bile tavırlarınızı dengede tutmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Beraber çalıştığınız kişilerle adil iş paylaşımı ya da yapılacak işlerin yetiştirilmesinden dolayı gerilim yaşanabilir fakat fazla büyütmeden kendi içinizde sorunları gidermeye çalışabilirsiniz. Yapılan anlaşmalar veya aldığınız haberler uzun vadeli çıkarlarınıza ters düşse bile, çevrenizdekileri kırmadan uyumlu davranarak gerginlikten kurtulabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hem keyifleriniz hemde sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar finansal durumunuzda gerilime yol açsa bile gelecek ödemelerden dolayı iyimserliğinizi muhafaza edeceksiniz. Romantik ilişkilerde beklentilerinizin karşılanmaması içten içe kırılmanıza neden olabilir. Fakat dün yaşanan çatışmaların büyümemesi için bugün sakinliğinizi koruyunuz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yaşamdan beklentilerinizin gerçekleşmemesi içten içe kırgınlıklar yaşamanıza neden olabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle ve ailenizle yaşadığınız çatışmalar açığa çıkmasa da sizi üzmeye devam edebilir. Bugün girişimleriniz istediğiniz hızda ve kolaylıkla ilerlemese bile önünüze çıkan engelleri aşabilecek ve yolunuza devam edebileceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün kendinizi sorgulayabilir, ne kadar anlayışlı davranmaya çalışsanız da olayların üstünüze geldiğini düşünebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda ki çıkar çatışmalarını tartışmaya dökmeden çözmeye çalışabilir, size düşmanlık yapmaya çalışanların aslında başarılı olamadığını fark edebilirsiniz. Konuşmalarınızda iğneleyici olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yaptığınız işten kazandığınız gelir sizi tatmin etmeyebilir, keyifleriniz ve sevdikleriniz için daha fazla harcama yapmak isteyebilir, kendinizden ödün verdiğinizi düşünebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplar ve arkadaşlar arasında içten içe kırılmış olsanız da iyimserliğinizi ve sakinliğinizi muhafaza ederek, uzlaşmacı tavrınızı sürdürebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş, sosyal ve aile içinde yaşanan olaylar sizi kırmış olsa bile tavırlarınızı dengede tutmaya çalışmalısınız. Çıkar çatışmaları sinirlerinizi yıpratabilir ve ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir fakat uzlaşmacı ve arabulucu olmaya devam etmeli çatışmalardan uzak durmalısınız. Taviz vermeniz gerektiğini düşünmeniz sizi rahatsız edebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün açığa çıkan bilgiler ve aldığınız duyumlar çıkar ilişkilerinin farkına varmanıza ve içten içe kırılmanıza neden olabilir. Bazı kişilerle ilgili düşüncelerinizi tekrar gözden geçirmeniz ve değerlerinizi yeniden değerlendirmenize yol açabilir. Romantik ilişkilerde beklediğiniz haberlerin gelişi gecikebilir, uyumlu davranmak adına taviz verebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İçinde sosyal gruplarla ve arkadaşlarla bir araya gelerek sanatsal organizasyonlara katılabilirsiniz. Kendinizi ifade etmeye çalışırken yeteneklerinizi kullanamayabilir, ekonomik çıkarlarınızı gözetmek için derin duygusal bağlar içinde olduğunuz kişilerle düşüncelerinizi paylaşamayabilirsiniz. Geleceğe dair hedef ve beklentilerinizi abartmadan dengeli davranmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün hem iş hemde sosyal ortamınızda diplomasiyi elden bırakmamalı, kendi çıkarlarınız adına var olan gerilimi gidermeye çalışmalısınız. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin iyi niyetlerini suiistimal etmemek için olaylara adil ve dengeli bir bakış açısı geliştirmeniz gerekebilir. Toplum içinde uzlaştırmacı görevi üstlenmeniz bekleniyor olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Girişimlerinizin istediğiniz hızda ilerlememesi ve gelişen olaylar hayata bakış açınızı sorgulamanıza neden olabilir.

  Gizli çıkar ilişkilerini fark etmeniz beraber çalıştığınız kişilerle aranızda gerilim yaşamanıza ve içten içe kırılmanıza yol açabilir. Çevrenizde ki anlaşmazlıklarda arabulucu rolü oynamanız gerektiği için kendi duygularınızı ifade edemeyebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İçinde bulunduğunuz krizleri çözmek için beklediğiniz desteği bulamamanız içten içe kırılmanıza neden olabilir. Sevdiklerinizin iyi niyeti ve yardımseverliği sizin için tatmin edici olamayabilir. Sosyal gruplar ve arkadaşlarınızla aranızda yaşanan çıkar çatışmalarında kendi haklarınızdan taviz vermeniz beklenebilir. Dengeli ve adil davranmanız lehinize olacaktır.