Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 29.12.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Duygularla hareket edeceğiniz bir gün olabilir. Ailenizin istek ve arzularını yerine getirmeye zaman ayırabilir; onlara sevgi ve şefkat duygularıyla yaklaşabilirsiniz. Evinizin ihtiyaçlarıyla ilgilenmek, alış veriş yapmak veya misafir ağırlamak keyif vermekle birlikte sorumluluklar adına da yapılabilir. Bugün iş ve yerleşimle alakalı konularda eyleme geçmek yerine düşünmeye tercih etmelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Duygu ve düşüncelerinizi birbiriyle harmanlayarak hareket etmek kendinizi daha iyi hissettirebilir. Eğitim, anlaşmalar ve yurtdışı işlerinizle ilgili yeni girişimlerde bulunmak yerine gözden geçirmeyi tercih etmelisiniz. Varolan projelerinizi geliştirebilir; ek çalışmalar yapabilirsiniz. Sosyal hayatta toplum yararına olabilecek faaliyetlerde bulunmak duygusal keyif verebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Maddi konular halen gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Gelecek güvencesiyle hareket etmeniz yararınıza olabilir. Gereksiz harcamalardan uzak durmalı; kaynaklarınızı gözden geçirmelisiniz. Duygularınıza ve isteklerinize kapılarak yapacağınız harcamaların ileride sıkıntıya neden olacağınız bilmelisiniz. Yurtdışı, eğitim ve mahkemelerle alakalı işleriniz için acele etmemelisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi girişken ve dikkat çekici kılmakta. Duygularınızla hareket edebilir; çevrenize şefkatle yaklaşabilirsiniz. İlişkileriniz adına bazı endişeler taşımaktasınız. Kendinize güvenerek ve karşınızdaki kişilerin desteğini alarak paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Ortak gelirlerle ilgili sizi huzursuz eden konularda bugün yeni bir girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kendi içinize dönmek ve yalnız kalmak isteğindesiniz Ancak sorumluluklar, fedakarca davranmak isteğiniz veya yapılacak pek çok işten dolayı bu pek mümkün olmayabilir. Ev, ailevi konular bunlardan birkaçı olabilir. İkili ilişkilerde hareketli bir dönemdesiniz. Karşınızdaki kişi istek ve hedefleriniz için motive ederken kimi zaman sizi çatışma ortamına çekebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gruplarlar içinde, arkadaşlarla geçecek bir gün olabilir. Sevgi ve şefkat hisleriyle hareket edebilir; yakınlarınızın ihtiyaçlarına odaklanabilir; dernek ve yardım çalışmalarına katılabilirsiniz. Hedeflerinizle ilgili çizdiğiniz yolda ilerlemek pek kolay olmayabilir; bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz zira yorgunluğun yaratacağı stresle başa çıkmanız gerekebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sosyal hayatınızda yardım temaları, aile hayatınızda duygusal paylaşımlar öne çıkabilirsiniz. Başkalarının ihtiyaçlarına duyarlı olabilir; sevdiklerinizi koruma altına alma güdüsüyle davranabilirsiniz. İşle ilgili sizi endişeye sürükleyen durumlar karşısında hassasiyet gösterebilir; iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Aşk ve çocuklarla sizi harekete geçirecek gelişmeler gündeme gelebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Değişmekte olan görüşlerinize duygularınızda eşlik edebilir. Geleceğe daha güvenli bakma isteğiyle kendinizi sorgulayabilir; eğitim, yurtdışı işlerinizle daha yakından ilgilenebilirsiniz. Aile içinde sizi mücadeleye sürükleyen durumlarda ilkeleriniz doğrultusunda davranabilir; çözüm odaklı olabilirsiniz. Yerleşimle ilgili alacağınız kararlarda acele etmemeli; etraflıca düşünmelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Duygusal paylaşımlardaki hassasiyetiniz ilişkileriniz üzerinde etkili olabilir. Her ne kadar özgür davranmak isteseniz de bağlılıklar gündemde olabilir. Ortak kazançlarla ilgili sizi endişeye sürükleyecek gelişmeler nedeniyle destek arayışında olabilirsiniz. Bugün finansal konularda önemli kararlar almaktan kaçınmalı; istek ve beklentilerinizi gerçekçi değerlendirdikten sonra uygulamaya geçmelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İkili ilişkilerde sert tutumunuzu esnetmeye bakmalısınız zira karşınızdaki kişinin sizin ilgi ve sevginize ihtiyacı olabilir. İşbirliği içinde olduğunuz konularda dalgalanmalar veya koşulların sizin kontrolünüz dışında gelişiyor olması huzursuzluğa sebep olabilir. Bir süre için harcamalarınıza dikkat etmeli; finansal konularda geleceğinizi düşünerek hareket etmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve günlük hayattaki sorumluluklar hem duygusal hem zihinsel hem de bedensel olarak olumsuz etkilemekte. Başkalarının istek ve arzularını yerine getirirken kendi ihtiyaçlarınıza da yönelmeli belki günü kendinize ayırmalısınız. Doğru planlamayla işlerinizi organize edebileceğiniz yeteneğe sahipsiniz. İlişkilerde ilkeli davranışlarınız karşınızdakilerce soğukluk olarak algılanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sevdikleriniz, hobileriniz veya yaratıcılık gerektiren uğraşlarla ilgilenmek için güzel bir gün olabilir. Çocuklarla olan ilişkinizde yakın tavırlarınızla onların gönlünü kazanabilirsiniz. Bugün şefkat ve hassasiyet göstereceğiniz faaliyetlerde bulunabilir; toplumsal sorumluluk içeren projelerde yer alabilirsiniz. Bilinçaltınızda sizi huzursuz eden konuları geride bırakmaya çalışmalısınız.