Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 30 Ocak 2014

Koç                     21 Mart - 20 Nisan

Kapanmakta olan bir dönem içinde olduğunuz için artık bir şeyleri geride bırakmaktasınız. İşe, kariyere dair olan odak noktanız yaşamdan ne beklediğiniz alana yönelmekte. Gruplar, dernekler içinde alacağınız görevler veya arkadaşlarınızla paylaşacaklarınız güne hız kazandırabilir. İdeallerinizi gerçekleştirmek için acele etmemeli; yarını beklemelisiniz.

Boğa           21 Nisan - 21 Mayıs

Hayata bakışınızın değiştiği bir dönemden geçtiniz. Bugün gerek iş gerek sosyal konumuza etkisi olacak hareketlenmeler içine girebilirsiniz. İsteklerinizi henüz uygulamaya geçirmek için erken olabilir. Bir sonraki günü beklemeli; zamanı boş geçirmek adına ön hazırlıkları yapmalısınız. Toplumsal faaliyetler veya yaratıcı işler bugün sizi meşgul edebilir. 

İkizler        22 Mayıs - 21 Haziran

Bir süredir sizi meşgul eden maddi konuları artık geride bırakıyorsunuz. Yurtdışı, eğitim, hukuk veya medyayı ilgilendiren işler gündeminizde önem kazanıyor. Geleceğinizi daha farklı kılmak adına yapacaklarınız olduğunu düşünmekte veya karar aşamasında bulunmaktasınız. Ancak girişimlerinizi bir sonraki gün başlatmanızda yarar var.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

İkili ilişliler ve ortaklıkların artık finansal yönü sizi daha fazla ilgilendiriyor. Geleceğinizi düşünerek hareket etmek zorunda hissediyor; bazı yenilenmeler yapmak istiyorsunuz. Ancak bugün içinde bulunduğunuz koşullar buna pek izin vermeyebilir zira başkalarına olan bağımlılığınız halen devam etmekte. Karşınıza çıkacak fırsatlarla yolunuzu belirleyebilirsiniz.

Aslan        24 Temmuz - 23 Ağustos

İşe, sağlığa veya yakın çevrenize odaklandığınız konular artık geride kalıyor. İlişkilere ve ortaklıklara daha fazla yöneldiğiniz bir süreç başlıyor. Bugün yaşanacak gelişmelerde kontrol elinizde olmayabilir; karşınızdaki kişilere bağlı hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. İleriye dönük planlar yapmanıza olanak sağlayacak koşullar var.

Başak            24 Ağustos - 23 Eylül

İş yaşantınıza yenilik getirecek çalışmalar içindesiniz. Bugün oluşturmak istediğiniz alt yapının alt zeminini kurmakla ve ön hazırlıklarla uğraşabilirsiniz. Yarın gerçekleşecek Yeniay ile birlikte adımlarınızı atabilir; ekiplerden alacağınız desteklerle yeni bir yön oluşturabilirsiniz. Ayrıca sağlığınızla ilgili sizi rahatsız eden şikayetlerinize çare bulabilirsiniz.

Terazi            24 Eylül - 22 Ekim

Aşk, çocuklar veya yetenekli olduğunuz çalışmalarla ilgili yeni bir dönem başlatıyorsunuz. Henüz isteklerinizi uygulamaya geçecek enerjiniz olmayabilir ancak zamanla başaracaksınız. Sürüncemede olan bir ilişkiyi yeniden diriltmenin yollarını arayabilir; yaratıcı alandaki işlerinizi farklı bir teknikle yenileyebilirsiniz.

Akrep             23 Ekim - 22 Kasım

Evde, ailede bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Yaşantınızda yenilenme yaratacak oluşumlar gündeme gelebilir. Odaklandığınız düşüncelerden sıyrılabildiğiniz takdirde bu farklı koşullara ancak uyum sağlayabileceğinizi unutmayın. Yarın gerçekleşecek Yeniay enerjisi ile daha hevesli ve istekli hareket edebilirsiniz. Bugün ise eksiklerinizi belirlemelisiniz.

Yay                  23 Kasım - 22 Aralık

Birkaç gündür sizi hırslı davranmaya veya karamsarlığa iten finansal konular yerini zihinselliğe bırakıyor. Yeni dönemde neler yapabileceğiniz üzerine değerlendirmeler yapabilirsiniz. Yakın çevrenizden, gruplardan alacağınız bilgiler doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz. Koşullarınızın net olmaması girişimlerinizi ertelemenize neden olabilir.

Oğlak              23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzu terk eden Ay; para kaynaklarınızı ve yeteneklerinizi ilgilendiren alana ilerlemekte. Üzerinde çalıştığınız konuları artık yeteneklerinizle kazanca çevirmek niyetindesiniz. Gruplar, ekip çalışmalarından elde edeceğiniz gelirlerle yeni yönünüzü belirlemek istiyorsunuz. Ancak acele etmemeli; bir sonraki gün gerçekleşecek Yeniay’ı beklemelisiniz.

Kova                21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuza geçen Ay; sizi hareketli kılarken geleceğe dair yeni adımlar atmaya yöneltiyor. İstekli ve hevesli olmanız da girişimci ruhunuzu körüklüyor. Ancak hedefleriniz için henüz karar vermek ve uygulamaya geçmek için erken sayılabilir. Burcunuzda gerçekleşecek Yeniay’ın getireceği taze enerjileri kullanabileceksiniz.

Balık                 20 Şubat - 20 Mart

İçinize döneceğiniz ve kendinizle baş başa kalmayı tercih edeceğiniz bir süreçtesiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan durumlar, gelecekle ilgili beklentiler, arkadaşlıklar sizi düşünmeye itiyor. Şu dönemde kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylar yaşayabilir; kendinizi geri planda kalmış hissedebilirsiniz.