Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 30.01.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlar finansal sorumluluklardan dolayı engellenebilir. İçinde bulunduğunuz sosyal grup ve derneklerde fikir ayrılıkları yaşayabilir, aldığınız bireysel kararlar muhalefetle karşılaşabilir. Daha önce çalıştığınız ya da gelir elde ettiğiniz işler tekrar karşınıza çıkabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatınızda yoğun günler geçiriyor olabilirsiniz. Yeni hedef ve başarılar peşinde koşuyor olmanıza rağmen bugün eşin veya ortağın muhalefetiyle karşılaşabilirsiniz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerle sorumlulukların paylaşımıyla ilgili çatışmalar yaşanabilir. Geçmişte yaşanan romantik ilişkiler tekrar karşınıza çıkabilir, alışkanlıklarınızı gözden geçirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma ortamınızda üstünüze aldığınız sorumluluklar, görüş ve inançlarınızı özgürce ifade etmenizi engelleyebilir. Aynı düşünceyi paylaştığınız kişi ve gruplarla beraber yaptığınız çalışmalar gündelik işlerin yoğunluğundan dolayı ertelenmek zorunda kalabilir. Mahkeme, uzun yolculuk, medya ve yüksek eğitimle ilgili konularda ki girişimlerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Miras, nafaka, banka, kredi gibi finansal konularda aldığınız bireysel kararlar, muhalefetle karşılanabilir. Risk aldığınız olaylar krizlere yol açabilir, tutkulu ilişkiler yaşadığınız kişilerle daha derin paylaşımlarda bulunmak istemenize rağmen engeller karşınıza çıkabilir. Bugün eski arkadaşlarınızla karşılaşabilir, geçmiş hedeflerinize varmak için tekrar yola çıkabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Daha önceden çalıştığınız iş yerleriyle tekrar bağlantıya geçebilirsiniz. Eskiden içinde bulunduğunuz sosyal ortamlara yeniden girebilir, geçmiş projeleri canlandırabilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklarla ilgili hedeflerinize varmak için yaptığınız girişimler, aile ve eve dair sorumluluklarınızdan dolayı engellenebilir. Aile büyükleriniz; bireysel kararlarınıza muhalefet edebilir.

 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı, mahkeme, medya, uzun yolculuklar ve yüksek eğitimle ilgili konularda; önceden başlamış olduğunuz girişimler tekrar karşınıza çıkabilir. Bugün çalışma ortamınızda aldığınız bireysel kararlar muhalefetle karşılanabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda anlaşmazlıklar yaşanabilir, üstünde çalıştığınız projeleri erteleyebilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sevdiklerinizle ilişkilerinizde çatışmalar yaşayabilir, romantik beklentileriniz karşılanmayabilir. Ekonomik konularla ilgili sorumluluklarınız, keyif ve konforunuzdan vazgeçmenize neden olabilir. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda, yeteneklerinizi açığa çıkaramayabilir, engellerle karşılaşabilirsiniz. Geçmişten gelen borç ve alacaklar yeniden gündeme gelebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yaşamınızı yeniden yapılandırmak için üstlendiğiniz sorumluluklar; aile içinde çatışmalara ve gerginliğe neden olabilir. Gayrimenkullerle ve yaşadığınız yerle ilgili hedef ve planlarınız engellerle karşılanabilir. Daha fazla özgürleşmek ve kararlarınızı tek başınıza almak istemenize rağmen görevleriniz ağır basabilir. Eski ilişkileriniz tekrar gündeme gelebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Daha önceden üstünde çalıştığınız projeler tekrar gündeme gelebilir, eski iş arkadaşlarınızla yeniden çalışmalar yapabilirsiniz. Fakat sağlığınız için alışkanlıklarınızı bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Bugün kendinizi ifade ederken engellerle karşılaşabilirsiniz. Kısa yolculuklar, eğitim ya da anlaşmalarla ilgili ertelemeler yaşanabilir, yakın çevrenizden düşmanlıklar görebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün ekonomik gelirlerinizle ilgili girişimleriniz engellenebilir. İçinde bulunduğunuz sosyal grup ve derneklerin sorumluluğu bireysel kararlar alamamanıza, arkadaşlarınızla çatışmalar yaşamanıza yol açabilir. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirebilmeniz için değerlerinizi ve yeteneklerinizi tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda ki otoriteler, yaşamınızı ve ilişkilerinizi istediğiniz gibi düzenlemenizi engelleyebilir. Kariyerinizde üstlendiğiniz sorumluluklar kişisel keyiflerinizden vazgeçmenize neden olabilir. Bireysel hak ve özgürlükleriniz için mücadele etmeniz gerekebilir. Aile ve yuvaya dair eski sorunlar tekrar gündeme gelerek, çözüme ulaşabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İlişkilerinizde geçmişten gelen sorunları çözmeniz için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eski birlikteliklerle tekrar iletişime geçerek, işbirliği içinde olabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplar üstünüzde baskı kurarak bilinçaltınızda huzursuzluğa neden olabilir. Gizli plan ve hedefleriniz engellerle karşılaşabilir, düşüncelerinizden dolayı düşmanlık görebilirsiniz.