Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 30.03.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Duygusal konularda tutkulu davranmakta ve kendi arzularınızı gerçekleştirmek için yoğun bir istek içindesiniz. Kendi bildiğiniz yolda ilerlerken başkalarının sizi huzursuz etmesine izin vermeyebilirsiniz. Finansal konulardaki almış olduğunuz kararların ne kadar doğru olup olmadığını önümüzdeki günlerde göreceksiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İkili ilişkiler ve ortaklıklardan yana hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hem maddi hem de duygusal alanda koşulları karşı tarafın belirliyor olması güven ve özdeğer duygunuz üzerinde etkili olmakta. Bilinçaltında sizi kısıtlayan ve katılaşmış kurallarınızı yıkmaya isteklisiniz ve alacağınız risklerin üstesinden gelebileceksiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Üzerinize aldığınız sorumluluklara ve görevlere ait her ayrıntıyı gözden geçirmek istemeniz yorucu olmakta. İşle alakalı maddi konular zihninizi meşgul ederken duygusal anlamda da yüke sebep. Bugün yapmak isteyip ancak eksik bıraktığınız işlere yönelebilirsiniz. Gireceğiniz çevrelerde tanışacağınız kişilerle arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizin yoğun bir süreçten geçmesi sizi duygusal olarak derinlere taşımakta ve özgüveniniz üzerinde etkili olmakta. İş ve sosyal hayatınızda farklı deneyimlere açıksınız; rekabet ortamında olsanız bile başlatmış olduğunuz girişimleri ilerletmeye hazırsınız. Alacağınız risklerin gözünüzü korkutmaması sizi başarıya ulaştıracaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Sizi duygusal olarak derinlere taşıyan hislerle dolusunuz. Geçmişi sorgulamanın yanı sıra gelecekte yapacaklarınız üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Son günlerde hayat görüşünüzü değiştirecek olaylar yaşamanızın da bu durumuna etkisi olmuş olabilir.

  Ailenizle vaktinizi geçirebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Fikir ve düşüncelerinizi planlı bir şekilde aktaracağınız koşullar içindesiniz. Eğitim, yolculuklar ve yazı ilgili işlerinize konsantre olabilir; verimli çalışmalar yapabilirsiniz. Kardeş ve yakın çevrenizle olan iletişiminizde yoğunluk yaşayabilir; aranızda yaşananlar sizi derinden etkileyebilir. Duygusal konularda nihai karar alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ortak gelirler, vergi, borç alacaklarla ilgili işler maddi manevi anlamda sizi huzursuz etmekte ve ufak çaplı gerilime neden olmakta. Sakin ve akışta kalarak yapmanız gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

  İkili ilişkilerde karşınızdaki kişilerin sizi etkileyen tavırları tutkuyla davranmanıza neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzdaki Ay sizi isteklerinizi gerçekleştirme konusunda kararlı ve yaptırımcı kılmakta. Bugün gerek iş gerek özel hayatınızla ilgili yeni girişimlerde bulunmak yerine var olanlar üzerine odaklanabilir; hedeflerinizi ve beklentilerinizi sorgulayabilirsiniz. Son günlerde üzerinizdeki sorumluluklardan dolayı yorucu bir süreç geçirdiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bilinçaltınızı kurcalayan ve strese neden olan düşüncelerden uzak kalmaya çalışmalı; başka ilgi alanları bularak kendinizi oyalamalısınız. Kontrol edemediğiniz parasal konular veya duygusal ilişkiler bu sıkıntıların kaynağı olabilir. Herşeyin geçici olduğunu bilmeli; kendinizi yıpratmamalısınız. Hobilere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün kendinizi yakın hissettiğiniz bir arkadaşınızla duygularınızı, düşüncelerinizi paylaşabilir; onun fikirlerini alabilirsiniz. Sorumlulukların verdiği kısıtlanmaları yaşamanıza rağmen geleceğe dair umutlar içindesiniz. Amaçlarınıza ilerlerken doğru analizleri yapmanın yanı sıra sezgilerinizi de kulak verebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konular ve duygusal hayatınızla gözler önünde olmanıza rağmen kendi içinizde planladığınız ve bahsetmediğiniz konularda var. Bugünlerde amaçlarınız doğrultusunda ilerlerken mantığınızı bir kenara bırakabilir; sezgilerinize kulak verebilirsiniz. Gerek söylemleriniz gerek düşünce tarzınız oldukça keskin.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Geleceğe dair görüşleriniz son günlerde yaşananlar sonucunda değişmekte. Üzerinde çalıştığınız işleri ki bunlar eğitim, yurtdışına ait alanlarda olabilir; kapsamlı değerlendirmeye tabii tuttuktan sonra açıklama niyetindesiniz. Finansal konuda ani çıkışlar olabileceği gibi beklenmedik kazançlarda elde edebilirsiniz.