Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 30.04.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinde sorumluluk gerektiren işlerinizde sürprizlerle karşılaşma halinde ikinci plana ihtiyaç duyabilirsiniz. Farkındalığınızı yüksek tutarak ve hedefinize odaklanarak her şeye hakim olabilirsiniz. Maddi konularda sizi yeni harekete geçiren gelişmeler karşısında inat etmeniz veya kurulu düzenlerinizi değiştirmeme isteği ilerlemenize engelleyebilir. Esnek olmaya çalışmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün ikili ilişkiler ve ortaklıklarda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki kilerin sizden taleplerine cevap veremeyebilir; beklentilerini yerine getiremeyebilirsiniz. Alışkanlıklarınızı bırakamamak veya düzenlerinizi değiştirme korkusu bu durumun nedeni olabilir. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili işlerinizde size yeni kapılar açılmasına fırsatlar sağlayacak gelişmeler yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularda bugün kontrol dışı gelişmelere açıksınız. İşle ilgili planlarınızı uygulamakta zorluklarla karşılaşabilir; engellendiğinizi düşünebilirsiniz Ancak öte yandan aklınızı kurcalayan konularda dostlarınızdan ve gruplardan gelecek destekler olabilir. Farkındalığınızı arttıracağınız olaylar sayesinde gelecekte yapacaklarınızı daha iyi organize edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İkili ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı daha ciddi bir gözle değerlendirebilir; hedeflerinize ulaşmanıza ne derece katkıda bulanacakları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kontrolün karşı tarafta olması nedeniyle kendinizi bazen engellenmiş hissedebilirsiniz. Aileden gelen kazançlar, gayrimenkullerin geleceğiyle ilgili planlarınızı istediğiniz gibi yönlendirmekte zorlanabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş hayatınızda oldukça yoğun bir dönem geçirmektesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için ısrarcı olmanız istikrarlı hareket etmenize neden olmakta. Ancak ailevi konular veya geçmişten gelen bazı durumlar bugün size sorun çıkarabilir. Bugün sağlığınızla ilgili şikayetlerinizi kontrol altına alacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Daha düzenli ve kurallı bir hayat biçimine geçebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün aşkta, çocuklarla olan ilişkilerinizde ve yaratıcılık gerektiren konularda şanslısınız. Gelecekle ilgili planlarınızı sorumluluklarınızı da öngörerek yapabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevrenizle olan sorunlarınızı çözmek için yapacağınız girişimlerde kararsız kalabilir; yeni bir adım atmakta zorlanabilirsiniz. Yolculuk, eğitim gibi konuların maddi yönü sorun yaşatabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ortak olduğunuz gelirler, faiz, kira gibi gelirlerinizle ilgili gelişmeler cancınızı sıkabilir. Yeni düzenlemeler yapmak gerektiği halde karar almakta zorlanabilirsiniz. Evde yapılacak bir tadilat, gayrimenkul alım satımı ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ailevi konularda yönetimi ve sorumlulukları almak size düşebilir. Biraz gayretle ve sabrınızla yüklerin altından kalkabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün işle ilgili yaşanabilecek ani gelişmelerde ikinci plana ihtiyaç uyabilirsiniz. İkili ilişkiler ve işbirliklerinde sizi harekete geçiren ve liderliği elinize almanızı gerektiren gelişmeler karşısında akılcı ve sorumluluk sahibi davranmanıza rağmen karşı tarafın çıkardığı engelleri sizi yıpratabilir.

  Kardeşler, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde yapıcı ancak otoriter olabilir; hakimiyeti ele alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal konular yine uğraşı alanınız. Harcamalarınızı bütçenize göre düzenlemeniz gerekmekte. Ancak bazı kontrolünüz dışında gelişmeler bu isteğinizi gerçekleştirmenizi engelleyebilir. Hizmet gerektiren konular, sizin veya yakınlarınızın sağlığını ilgilendiren konular bugün sizi yorabilir; günlük düzenlerinizi uygulamakta zorlanabilirsiniz. Size zarar veren alışkanlıkları terk edebileceğiniz koşullar var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda ilerleyen Ay kendinizi ifade etmenize olanak sağlıyor. Kontrollü ve ölçülü tavırlarınız iş hayatında beğeni kazanmanıza yol açacak. Kalıplaşmış kurallarınızı yıkabildiğiniz takdirde aşk hayatınızda ve çocuklarla olan ilişkilerinizde yeni gelişmelere ve olumlu koşullar açıksınız. Aileden gelen gelirlerde, gayrimenkul, arazi alım satımında bazı pürüzler yaşanabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bilinçaltınızdaki konular sizi huzursuz kılmakta. İş hayatınız veya ailenizle ilgili sorumlulukların yükü altındasınız. Ancak kontrollü ve soğukkanlı olmaya çalışmalı; içinde bulunduğunuz gerçeklerden uzaklaşmadan hareket etmelisiniz. Ev değişikliği, gayrimenkul alım satımı ile ilgili gelişmeler sizi kararsızlığa itebilir; bir yandan dönüşümü isterken diğer yandan düzeninizi korumakta ısrarcı olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hedefleriniz oldukça önem kazanıyor. Grup ve ekip çalışmalarının da katkısıyla amaçladıklarınızı gerçekleştirmektesiniz. Fikir ve düşüncelerinizi çevrenizdekilere aşılamakta kararlısınız. Yakın çevre ve kardeşlerle aranızda yaşanabilecek sorunlar sizi yıpratabilir; nasıl hareket edeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Yolculuklar, eğitim ve yurtdışı işlerde kazanç sağlamak için gerekli cesareti göstermeniz gerekebilir.