Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 30.05.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Gruplarla fikir birliği içindesiniz. Sosyal ve toplumsal konular gündeminizde ilk sırayı alabilir. Alacağınız kararlar doğrultusunda amaçlarınız için hareket edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızdaki iletişimin yoğun geçeceği zamanlar yaşayabilir; ilişkileriniz adeta kardeşçe olabilir. Akşam saatlerinde aşk ve birlikteliklerdeki olumlu gelişmeler söz konusu.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş hayatınızda kişisel konularınızın yanı sıra sosyal uğraşlarda önem kazanmakta. Toplumsal konularla ilgilenebilir; grup faaliyetlerine katılabilirsiniz; düşüncelerinizi ifade etmekten kaçınmayabilirsiniz. Akşam saatlerinde maddi kazançlarınızda artırmak adına yapacağınız girişimler veya anlaşmalar olumlu sonuçlar getirebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Size yeni ufuklar açacak fikir sahibi kişilerle iletişim içindesiniz. Yaşadıklarınızdan kendinizi geliştireceğiniz notlar çıkarmanın yanı sıra geleceğinize yaratacak koşullarla karşılaşabilirsiniz. Yabancıların, eğitimin ve yolculukların size kattıkları sayesinde yeni oluşumlar içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde ikili ilişkiler adına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınızı kurcalayan düşüncelerle bugün daha rahat başa çıkabilirsiniz. Maddi durumunuzun geleceğiyle ilgili yaşanacak olumlu gelişmeler sizi biraz olsun rahatlatabilir. Ancak huzursuzluğunuz tamamen geçmiş değil. Gruplarla birlikte hareket etmeyi tercih edebilir; ortaklaşa girişimlerde bulunabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda karşı tarafın mesafeli tavırları cesaretinizi kırabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Koşulları istediğiniz gibi yönlendiremiyor ancak yine de gruplar içinde liderliği elinizde tutmak istiyorsunuz. İşbirlikleri ve anlaşmalar önem kazandığı zamanlar içinde olmanız birlikte hareket etmeyi zorunlu kılmakta. Yarınlarınızı kurmanıza olanak sağlayacak adımlar atabilir; başkalarından fikir ve öneriler alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ekip çalışmalarından gelecek desteğin yanı sıra yeni teknikler deneyerek işinizi geliştirecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Sosyal konumuzu ve kariyerinizi ileriye taşıyacak anlaşmalar, eğitim çalışmaları adına olumlu koşullar içindesiniz; değerlendirmeye bakmalısınız. Ailenizin ihtiyaçları doğrultusunda günlük düzenlerinizi yeniden planlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Zihinsel olarak oldukça hareketli bir gün olabilir. Geleceğinizi ilgilendiren gelişmeler, yurtdışı işler veya eğitim çalışmaları vaktinizin büyük bir bölümünü kapsayabilir. Çocuklarınızın yarınları için başkalarından fikir almaktan; konusunda tecrübeli kişilerle iletişime geçmekten kaçınmayacaksınız. Aşka hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler mutluluk verebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ev, yerleşim ve ailevi konularda bitiş ve başlangıçların yaşandığı şu günlerde ortak olduğunuz kazançlarla da ilgili yeni gelişmeler olabilir. İçinde bulunduğunuz koşullara yeni bir şekil vermek için harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal paylaşımlarda karşı tarafın ikilem yaratan davranışları sizi her zamankinden farklı davranmaya itebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Düşünce dünyanızı geliştirecek durumlar söz konusu. Fikirlerinizi akıcı ancak isyankar bir şekilde ifade etmekten kaçınmayabilir; siz dahil başkalarına da yararına olacak şekilde aktarabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızda olumlu sayılabilecek gelişmeler ufkunuzu açabilir; yeni fırsatlar getirebilir. Akşam saatlerinde birlikteliğinizin yönünü değiştireceksiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularda yeni oluşumlar içine girebilir, ekip çalışmalarından fayda sağlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi gruplar yararına kullanırken aynı zamanda kendi değerinizi de ortaya koyacağınızı unutmamalısınız. İş hayatında sizi geliştirecek ve ileriye taşıyacak eğitim, anlaşmalar ve yolculuklar söz konusu. İşbirliği içinde kalarak hedefinize ulaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzdaki Ay, sizi halen desteklemekte. Kendinizi özgün bir biçimde ifade etmekten kaçınmadığınız şu günleri lehinize değerlendirmeye bakmalısınız. Gerek ikili ilişkiler gerek iş ve sosyal yaşantınız sizin kontrolünüz altında olabilir. Akşam saatlerinde yakın beraberlikler, çocuklar ve düşünce grupları içinde yaşanacaklar mutluluk kaynağı olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bilinçaltınızda isyankar duygularda olabilirsiniz. Kontrol edemediğiniz düşüncelerin veya gelişmelerin getirdiği içsel sıkıntıyı yaşayabilirsiniz. Ancak sabırlı olmalı; kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz süreci beklemelisiniz. Aile içindeki karışıklık, yerleşime ait belirsizlikler artık açılmakta. Akşam saatlerinde beklenmedik anda gelen haberle rahatlayabilirsiniz.