Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 30.05.2014

Koç        21 Mart - 20 Ni­san
 
Günü yarım kalan işlerinizi tamamlayarak, üstünde çalıştığınız konuları yeniden değerlendirerek geçirebilirsiniz. Hareketli geçen bir sürecin ardından bugün kendinizi aile ve yuvaya dair değerlerinizi korumak zorunda hissedebilirsiniz. Aile ilişkilerinde sevecen, şefkatli tavırlar sergileyebilir.
 
Boğa      21 Nisan - 21 Mayıs
 
Sabah saatlerini ticari faaliyetlerinizi ve ekonomik durumunuzu gözden geçirerek geçirebilirsiniz fakat yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Akşama doğru ise daha duyarlı ve hassas davranabilirsiniz. Karşınızdakilerin istek ve taleplerini onlar dile getirmeden de anlayabilir, iletişiminizde daha sevecen bir ifade kullanabilirsiniz.
 
İkizler     22 Mayıs - 21 Haziran
 
Ekonomik konularla ilgili girişimlerinizi akşam saatlerine bırakmalısınız. Günün ilk saatlerini değişen koşullara uyum sağlamaya çalışarak geçirebilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi manevi değerleri muhafaza etmek için mücadele edebilirsiniz. Kazançlarınızı artırmak için görüşmeler yapabilirsiniz.
 
Yengeç   22Haziran - 23 Temmuz
 
Sabah saatlerinde endişeleriniz yoğunlaşabilir, dedikodular kafanızı karıştırabilir. Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; akşam saatlerinden itibaren hareketli ve enerjik olacağınıza işaret edebilir. İlişkilerde aşırı korumacı ve hassas davranabilir, çevrenizdekilerin duygu ve düşüncelerini hissederek duyarlılık gösterebilirsiniz. 
 
Aslan   24 Temmuz - 23 Ağustos
 
Hedeflerinize varmak için arkadaşlarınızla fikir alış verişi yapabilir, kişisel gelişiminiz için eğitimler planlayabilirsiniz. Bugün gizli ilişkiler ve kulislerden destek görebilir, olayların arka planında kalmaya çalışabilirsiniz. Kendi içinize çekilerek alınganlık yapmanız, kendinizi ifade edememenize yol açabilir.
 
Başak    24 Ağustos - 23 Eylül
 
Yoğun iletişim trafiği içinde karşınıza çıkan fırsatları tekrar değerlendirmeniz gerekebilir. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplara ve arkadaşlıklara karşı korumacı ve hassas davranabilir ve buralardan gelişen ilişkilerden destek alabilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere adımlar atabilirsiniz.
 
Terazi       24 Eylül - 22 Ekim
 
Sabah saatlerinde fikir alış verişlerinde bulunmanız cesaretinizin artmasını ve harekete geçmenizi sağlayabilir. Fakat yeni girişimlerde bulunmadan bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var. Akşam saatlerinde ise kariyerinize yönelik olumlu çalışmalar ve gelişmeler yaşanabilir. İş hayatınızdan gelişen ilişkiler sizi başarılı kılacak.
 
Akrep     23 Ekim - 22 Kasım
 
Gün içinde gizli bilgilerin kulağınıza gelmesi sizi harekete geçirebilir. İlişkilerden destek bulsanız da başlangıçlarda bulunmamalısınız. Görüş ve düşüncelerinizde aileye, yuvaya ve inançlara dair değerler ön plana çıkabilir. Hayata bakış açınızda hassas ve korumacı olabilirsiniz. Yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar alacaksınız.
 
Yay          23 Kasım - 22 Aralık
 
Son günlerde yaşanan hareketlilik bugün de devam edebilir fakat eylemlerinizin sonuçlarını almakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise finansal konularla ilgili girişimler de bulunabilirsiniz. Ailenizden destek alarak, sezgilerinizin de yardımıyla yatırımlarda bulunabilirsiniz. Krizlerin çözümü için duygusal paylaşımlarda bulunun.
 
Oğlak     23 Aralık - 20 Ocak
 
Akşam saatlerinde karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay;  olayların kontrolünü elinizde tutmakta zorlanabileceğinize işaret etmekte. Yeni işbirlikleri ve ilişkiler için girişimlerde bulunabilirsiniz. Karşınızdakilerin hassas ve alıngan tavırlarını anlamak için çaba sarf edebilir, anlaşma yolları arayabilirsiniz. 
 
Kova        21 Ocak - 19 Şubat
 
Gün içinde yeni girişimlerde bulunmadan sevdiklerinizle zaman geçirebilir, fikir birliği yaptığınız kişilerle görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. İş ortamınızda hassas ve kırılgan olabilir, yeni iş arkadaşları edinebilirsiniz. İş arkadaşlarınıza karşı korumacı davranabilir ve çalıştığınız yeri sahiplenebilirsiniz. 
 
Balık 20 Şubat - 20 Mart
 
Akşam saatlerinde hassasiyetiniz ön planda olabilir, sevdiklerinize karşı duyarlı, sevecen ve korumacı davranabilirsiniz. Romantik ilişkilerde oldukça hareketli saatler geçirebilirsinizHayallerinizin gerçekleşmesi için gereken desteği bulabilir, yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Aldığınız haberler keyfinizi yerine getirebilir.