Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 30.06.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Haftaya neşeli ve enerjik başlayabilirsiniz. Sosyal medyada size keyif veren ilişkiler kurabilir, yaratıcılığınızı ifade edebileceğiniz fırsatlar yakalayabilir, hobilerinizle uğraşabilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber geçirdiğiniz zaman hem size hem de karşınızdakilere mutluluk verebilir. Fakat kendinizi şımartmak için yapacağınız harcamalar finansal krizlere yol açabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gayrimenkullerle ilgili girişimleriniz bugün hız kazanabilir. Ekonomik işbirlikleri ortak alım satımlarda bulunmanızı sağlayabilir. Kontrolünüz altında olmayan gelişmeler lehinize olarak, cesaretinizi kazanmanıza yol açacaktır. Fakat kendinizi son dakika da yaşanacak aksaklıklara hazırlamalı, ortağın ya da eşin sizi engelleyebileceğini bilmelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hızlı iletişim trafiği, kendinizi ifade etmenizi sağlayarak cesaretinizi körükleyecek ve harekete geçmenize yol açacaktır. Arkadaşlarınızdan ya da içinde bulunduğunuz sosyal gruplardan gelen fırsatlar hemen girişimlerde bulunma isteğinizi artırabilir fakat çalışma ortamının sorumlulukları ve gündelik hayatın yükümlülükleri önünüze engel çıkarabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün ekonomik konular gündeminizde olabilir. Maddi manevi değerleriniz üzerinde söz sahibi olmak ya da kendi işinizi yapmakla ilgili düşünceler kafanızda dolaşsa bile hemen harekete geçmemekte fayda var. İş ve sosyal hayatınızdan gelişen fırsatları değerlendirmek için heveslenseniz de sevdiklerinize karşı olan sorumluluklarınız planlarınızı ertelemenize yol açacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzdeki birkaç gün içinde kendinizi ifade etme ve yaşamınızla ilgili kararlar alma yönünde sizi motive edecektir. Duygularınızı daha fazla ifade etme fırsatı bulabilir, ani gelişen fırsatları cesaretle kullan¡abilirsiniz. Fakat işler umduğunuz gibi gelişmeyebilir, karşınıza çıkan engeller üstünüzde ki baskının artmasına neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hareketli geçen bir hafta sonundan sonra biraz yalnız kalıp kendinizi dinlemeye ihtiyacınız olabilir. Kontrolünüz dışında gelişen krizleri çözmek için harekete geçseniz bile iletişim trafiğinde ki tıkanma önünüze engeller çıkarabilir. İş ve sosyal hayatınızda ki ilişkilerden alacağınız destekler sizi hemen heveslendirmemeli, girişimler için biraz daha beklemelisiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

İçinde bulunduğunuz sosyal gruplarla, arkadaşlarınızla keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi paylaşmak karşınıza yeni fırsatlar çıkarabilir. Fakat kazançlarınızı harcarken biraz daha dikkatli olmalı, üstlenebileceğinizden fazla risk almamalısınız. İşbirliklerinden ve yakın ilişkilerden alacağınız destekle harekete geçseniz de sonuç beklediğiniz gibi olmayabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızda aktif olacağınız, dikkatleri üstünüzde toplayacağınız bir gün olabilir. Finansal krizlerin çözümü için, ekonomik işbirliklerine kalkışabilirsiniz fakat beraber çalıştığınız kişilerden alacağınız destek yeterli olmayabilir. Kariyer hedefleriniz için attığınız adımlar sizi tatmin etmeyebilir veya kişisel çatışmalar yolunuza engeller çıkarabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı seyahatleri planlayabilir, inançlarınız doğrultusunda geziler yapabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla bir araya gelerek, düşüncelerinizi paylaşabilir, manevi dünyanızı zenginleştirmek isteyebilirsiniz. Fakat gizli ve kontrolünüzde olmayan düşmanlıklar bu gruplar içinde ki konumunuzu sarsabilir, özgüveninizle ilgili sorun yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ortak kaynakların paylaşımında kontrolü ele almanız gerekebilir, banka, kredi, vergi ve sigorta gibi işlerinizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Duygusal konularda yaşanan krizleri çözmekte size kalabilir. Hedeflerinize varmak için attığınız adımların finansal konulardan dolayı engellenmesi üstünüzde ki baskının artmasına yol açabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; başkalarının şartlarıyla davranmanızı gerektirebilir. Evlilik, ortaklık ya da işbirlikleriyle ilgili kararlarınızı gözden geçirerek yeni eylem planları hazırlayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatın getirdiği sorumluluklar, girişimlerde bulunmanızı engelleyebilir, aldığınız haberler cesaretinizi artıracak fırsatlar getirebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Haftaya yoğun bir çalışma temposuyla başlayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla yapacağınız fikir alış verişleri özgüveninizi artırarak daha fazla sorumluluk üstlenmenize neden olabilir. Fakat görüş ve düşüncelerinize ters düşen kişilerle gireceğiniz çatışmalar hem üstünüzde ki baskıyı fazlalaştıracak, hem de girişimlerinizi engelleyecektir.