Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 30.07.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ev, aile ile aldığınız kararlar artık farklı bir aşamaya geçmekte. Bugün gelişmelere müdahele etmek yerine uyum, denge ve işbirliği içinde kalmanız gerekiyor. Akşam saatlerinden itibaren maddi konular, duygusal paylaşımlar daha fazla hayatınızda yer alacak; tutkularınızı kontrol altına almakta zorlanacaksınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş hayatında uyumlu; çalışma arkadaşlarınızla işbirliği içinde olmanız gerekiyor. Bugün alacağınız kararları ve yapacağınız anlaşmaları ertelemeli; bir sonraki güne bırakmalısınız. Akşam saatlerinden itibaren ikili ilişkiler önem kazanacak. Eşin, ortağın sizi baskı altına tavırlarına rağmen maddi manevi destekleri söz konusu.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aşk hayatınız ve sosyal yaşamdaki hareketlilik biraz duruluyor. Artık uyum ve denge kurmanın peşindesiniz. Çocuklarınızla olan ilişkilerinizde sorunları halletmiş olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyorsunuz. Akşam saatlerinden sonra değişen koşullarla birlikte işe, rutin uğraşlarınıza daha fazla yer vermek zorunda kalabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Son günlerde eviniz, ailenizle ilgili gelişmeler yaşadınız. Artık başlattığınız girişimleri takip etmeli; bugün yeni bir hamle yapmaktan uzak durmalısınız. Akşamdan sonra duygusal konularda yeni bir süreç içine gireceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle olan birlikteliğinizi gerçekçi değerlendirebilir veya sorumluluk alacağınız bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Birkaç gündür zihinsel olarak aktif oldunuz, kardeşlerle yakın iletişimde bulundunuz veya yaratıcılığınızın doruğunda ilerlediniz. Uğraştığınız konularla ilgili yeni bir girişimde bulunmadan artık takip sürecini başlatabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren evinizi, ailenizi içine alan hassasiyetle yaklaşmanızı gerektiren gelişmeler olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Maddi konularda gelir gider dengesini sağlamak yine gündeminizde olacak. Hedeflediğiniz gelirleri elde edememenin veya keyifler için yaptığınız harcamaların sıkıntısını yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra değişen koşularla birlikte daha tutarlı ve stratejik davranabilirsiniz. Yolculuklar, eğitim ve anlaşmalarla ilgili yeni haberler alabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda halen ilerleyen Ay ilişkilerin önemli olduğuna; dikkatli ve işbirlikçi davranmanız gerektiğine işaret ediyor. Günün büyük bir bölümünde yeni girişimlerde bulunmaktan kaçınmalı; yaşamakta olduğunuz olaylara konsantre olmaya bakmalısınız. Akşam saatlerinden sonra maddi konuların devreye girmesiyle daha duygusal davranabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkiler, anlaşmalar ve işbirlikleri bilinçaltınızı zorlamakta; kontrolünüzü dışında ilerlemekte. Bugün yeni bir girişimde bulunmak için akşam saatlerini beklemelisiniz. Burcunuza geçen Ay sizi daha kararlı ve güçlü kılacaktır. İkili ilişkiler, ortaklıklardan yana şanslı olacaksınız. İsteklerinizin peşinden tutkuyla gidebilir; başarı sağlayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Günün ilk bölümünde hedeflerinizi gözden geçirebilir; eksik bıraktığınız işlerle uğraşabilirsiniz. Gruplar ve ekip çalışmalarında istediğiniz ilerlemeyi kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra kendinize döneceğiniz ve kendinizle yalnız kalmak isteyeceğiniz bir sürecin içine girebilirsiniz. Bu zamanı arınmak ve dinlenmek için kullanabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatın içinde oldukça aktifsiniz ancak işbirlikleriniz istediğiniz hızda ilerlemeyebilir. Çalışmalarınız veya anlaşmalarla ilgili yeniden gözden geçirebileceğiniz noktalarla olabilir. Akşam saatlerinden itibaren gruplar, arkadaşlar hayatınızda daha fazla yer alacak. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için daha kararlı ve stratejik davranacaksınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içine alan konularda istediğiniz hızda ilerleyemeyebilirsiniz. Durumunuz gelecek olan haberlere bağlı olabilir. Akşam saatlerinden sonra sosyal hayatınız, ailevi gelişmeler gündeminizde önem kazanabilir. Kariyerinizi ve toplumdaki konumuza etkileyecek bir değişim sürecinde olabilirsiniz. Duygularınızla hareket edebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda ortaklarınızla uyum ve dengeyi bulmanız gerekebilir. Üzerinde çalıştığınız işlerde eksikleri tamamlamak ve girişimleri gözden geçirmek için günün enerjisini kullanabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren yurtdışı, yolculuklar ve gelecekteki projelerinize yoğunlaşabilirsiniz. Size keyif veren ve yaratıcılık gerektiren çalışmalarla ilgilenebilirsiniz.