Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 30.08.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatleri başlangıçlardan uzak durmakta ve var olan işlerinizi tamamlamakta fayda var. Fakat öğleden sonra aile ve yuvaya dair girişimler ön plana çıkabilir. Aile fertlerine karşı daha duyarlı ve korumacı olabilir, fedakarlık yapmanızı gerektiren olaylar yaşayabilirsiniz. Hassas, duyarlı ve şefkat dolu olabilirsiniz. Sezgilerinize güvenmeniz doğru yatırımlara yönelmenizi sağlayabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Birkaç gündür ekonomik konularla ilgili devam eden girişimlerinizi değerlendirmeniz ve tekrar gözden geçirmeniz için uygun bir zaman. Fakat öğleden sonra yakın çevrenizle ilişkileriniz daha yoğunlaşabilir. Kardeş, kuzen ve komşulara karşı daha duyarlı olabilir, onları korumak ve kollamak isteyebilirsiniz. Yazılı ve sözel iletişiminizde duygularınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kişisel gelişiminize ve ilişkilerinize yoğunlaştığınız birkaç günden sonra ekonomik konulara yönelmenin zamanı geldi. İş ve sosyal hayatınızla ilgili hedeflerinize varmak için yeteneklerinizi kullanabilir, sezgilerinize güvenerek harekete geçebilirsiniz. Maddi manevi değerlerinizi korumak için çaba sarf edebilir, aile fertlerinizle parasal durumunuzu konuşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Dinlenerek ve kendinizi izole ederek geçirdiğiniz birkaç günden sonra Öğleden sonra Ay’ ın burcunuza geçmesiyle birlikte hareketlenmenin ve girişimlerde bulunmanın zamanı geldi. Duygularınızı daha rahat ifade edebilir, ilişkilerden beklentilerinizi anlatabilirsiniz. Kişisel bakımınızla da ilgilenebileceğiniz bugün çok duyarlı ve hassas olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sosyal hayatınızda ki yoğunluğun ardında biraz dinlenmenin ve kendi içinize çekilmenin zamanının geldiğini düşünebilirsiniz. İhtiyacı olanlara yardımcı olmak, hasta yakınlarınızı ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Duygusal olarak fazla hassas olduğunuz için toplum içine karışmak istemeyebilir, kendinizi dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerini işlerinizi tamamlayarak ve sosyal ortamınız içinde iletişim kurarak geçirebilirsiniz. Öğleden sonra duygularınıza daha fazla kulak vermek isteyebilirsiniz. Geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alabilir, hayallerinizi çevrenizdekilerle paylaşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Önümüzde ki birkaç gün hem iş hemde sosyal hayatınızda oldukça yoğun geçeceğe benziyor. Sabah saatlerini düşüncelerinizi toplayarak ve görüşlerinizi açıklayarak geçirebilir fakat öğleden sonra kariyerinizle ilgili girişimlerde bulunmaya başlayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin sizi desteklemesiyle güvenli adımlar atabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Birkaç gündür yaşanan finansal ve iletişim krizlerini çözmek için sabah saatlerini kullanabilirsiniz. Yeni başlangıçlarda bulunmadan önce yıpranmış olan sinirlerinizi düzeltmekte fayda var. Öğleden sonra Ay’ ın burç değiştirmesiyle daha hassas ve duyarlı olabilirsiniz. Romantik hayaller içine dalabilir, sevdikleriniz, çocuklarınız için fedakarlık yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ortak girişimlerin ardından, ortak kaynakların kullanımı da gündeme gelebilir. Günün ilerleyen saatlerinde finansal durumunuzla ilgili ailenizle görüşebilir ve onların desteğini alabilirsiniz. Hayallerinizde ki evle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat fazla hassas ve korumacı davranmanız duygusal krizlere de açık olduğunuzu gösteriyor.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatında ki yoğunluğun ardından öğleden sonra karşıt burcunuza geçene Ay; ilişkilerin ve işbirliklerinin önem kazanacağına işaret ediyor. Yeni girişimlerde bulunmadan önce sezgilerine güvendiğiniz kişilerden fikir alabilir, evlilik, ortaklık gibi konularda harekete geçebilirsiniz. Bugün anlaşmalar ve teklifler için uygun bir zaman.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hobilerinize, keyiflerinize ve kişisel yeteneklerinize odaklandığınız birkaç günden sonra çalışma ortamınızın şartlarına ve iş arkadaşlarınıza yoğunlaşabileceğiniz bir dönemdesiniz. Beraber çalıştığınız kişilere karşı fazla hassas ve duyarlı davranabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalar için gereken sezgi ve ilhama sahipsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Öğleden sonra yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Çocuklarınıza ve sevdiklerinize karşı hassas davranabilir, onları korumak ve kollamak için harekete geçebilirsiniz. Aşk ilişkilerin de romantik hislerle davranabilir, fedakarlık yapmak isteyebilirsiniz. Sanatsal çalışmalarda başarılı olabileceğiniz, bir gündesiniz.