Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 30.08.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerindeki dışa dönük haliniz öğleden sonra değişebilir. Duygusal olarak kendinizi huzursuz hissedebileceğiniz gibi istekleriniz için de tutku ve hırsla hareket edebilirsiniz. İlişkilerin manevi boyutunun yanı sıra maddi tarafı da önem kazanabilir. Paylaşımlarınızda çıkarlarınızı ön planda tutmayı tercih etmenize rağmen kontrol dışı durumlar fedakarlık gerektirebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Günün ilk bölümünde eksik bıraktığınız işleri tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra ise karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; ikili ilişkiler ve ortaklıklara vurgu yapmakta. İlişkide olduğunuz kişi, ortağınız veya işbirliğinde olduklarınızla aranızda önemli gelişmeler yaşanabilir. Hırslı, tutkulu ve manipülatif tavırları hayallerinizi gerçekleştirmeniz için sizi motive edebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde işlerinizi yoluna koymak ve belli ritmi yakalamak zor olsa da ilerleyen saatlerde görev ve sorumluluklarınıza odaklanabilirsiniz. Aileniz, yakınlarınız ve işinizle ilgili yapılması gerekenleri layıkıyla veya fedakarca yerine getirebilirsiniz. Bugün sizin için çalışan kişilerden kaynaklı bazı durumlar günlük program akışınızda bazı değişimlere neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinizi evinize, ailenize ve tamamlanması gereken işlere ayırabilirsiniz. Öğleden sonra kendi isteklerinizi yerine getirme arzusu ağır basabilir. Hayatın size sunduğu keyiflere yönelebilir; sevdiğiniz kişi ve çocuklarınızla vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Ruh halinizin duygusal oluşu zaman zaman kıskançklık yapmanıza, tutkuyla ve hırsla davranmanıza neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günün ilk bölümü yakın çevreniz ve kardeşlerinizle dialoglar içinde veya eğitim, yolculuklar, haberleşme alanındaki eksik kalan işlerinizi toparlayarak geçebilir. İlerleyen saatlerde ise eviniz, aileniz ve kariyerinize ait konularda başlangıç ve bitişler yaşayabilirsiniz. Derin duygular içinde olmanız ruh haliniz üzerinde de etkili olabilir. Bir karar alma durumu söz konusu olursa iç sesinize kulak verin.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Günün erken saatlerinden itibaren maddi konular ve harcamalar gündeminizde olabilir. Ancak öğleden sonrası değişen dinamiklerle birlikte sizin de içinde bulunduğunuz koşular değişebilir. Yakın çevre, kardeşler veya komşularla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Sizden beklenen bir yardımı ve desteği vermekten kaçınmayabilirsiniz. Ayrıca zihinsel olarak aktifliğiniz eğitim ve fikir alış verişleri için faydalı olabilir.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Öğlene kadar olan zaman diliminde özel işlerinizle ilgilenebilir; zamanın keyfini çıkarabilir veya eksik bıraktıklarınızın tamamlamakla geçirebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise maddi konular ve kazançlarınızı içine alan gelişmeler uğraştırıcı olabilir. Hırsınıza yenilmeden alacaklarınızı tahsil etmenin yollarını bulmalı; sizi huzursuz eden ortamlardan uzak durmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatlerindeki içinize dönük haliniz öğleden sonra değişebilir. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz ve isteklerinizin peşinden gideceğiniz bir sürecin içine girebilirsiniz. Ayrıca aileniz, sevdiklerinizin sizden yana olan beklentilerine yerine getirebilirsiniz. Bir süredir sürüncemede kalan işlerinizi bir şekilde halletme yolu bulabilirsiniz. Var olan ilişkinizle ilgili yeni durumlar yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerini eldeki işlerinizle uğraşarak geçirebilirsiniz. Öğleden sonra kendinizle baş başa kalmak ve kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Ayrıca bugün sağlığınıza dikkat etmeniz gereken durumlar söz konusu. Kontrolünüz dışında meydana gelecek olaylarla karşılaşma olasılığınız da yüksek. Kendinizi fazla kaptırmadan destekler alarak akışta kalarak ilerlemeye gayret edin.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yoğun geçen tempolu iş hayatının ardından bugün dinlenmek veya arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bağlı olduğunuz gruplarla birlikte yapılacak programlara katılabilir; duygusal paylaşımların olduğu zamanlar geçirebilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın çevrenizden kaynaklı bazı gelişmeler gün içinde planlarınızı değiştirmenize sebep olsa da fazla etkilenmeden kafanızdakileri gerçekleştirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda gözler önündesiniz. Yurtdışından veya uzaklardan gelen dostlarla günü değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca bir süredir ön hazırlığını yapmış olduğunuz çalışmalarınızı yaratıcılığınızı da katarak artık kariyerinizde ilerlemek amaçlı kullanabilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerininiz için yapacağınız harcamalara bugün beklentilerinizin üstüne çıkabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Maddi manevi paylaşımlarla yoğun geçen günlerin ardından daha salim kafayla düşüneceğiz ve hareket edeceğiniz bir gün olabilir. Sabah saatlerindeki huzursuzluğunuzu günün ilerleyen saatlerinde üstünüzden atabilirisiniz. Odaklandığınız işlerde başarı şansınız yüksek. Yurtdışı, eğitim, medya veya yolculukları içeren konularda karar alabilir; gelecek hedefleriniz için harekete geçebilirsiniz.