Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 30.09.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Hayatın keyiflerine daha fazla zaman ayıracağınız günler içindesiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koymaktan çekinmeyecek, sevdiklerinize duygularınızın getirdiği coşkuyla yakın ve yüce gönüllü yaklaşacaksınız. Finansal konularda abartıya kaçabileceğiniz harcamalar yaparken içinde bulunduğunuz koşulları iyi değerlendirmelisiniz zira önümüzdeki günler daha planlı olmayı gerektirmekte.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ev, gayrimenkul veya ailenizi ilgilendiren konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Günün ilk bölümünde keyfinizi kaçıran ve sorumluluk getiren bazı meseleler olabilir. Ancak ilerleyen saatlerde başkalarından alacağınız önerilerle bu durumu aşabilirsiniz. Eş ve ortakla olan dialogunuz artabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün aldığınız haberler ani yolculuklara çıkmanızı, eğitimlere katılmanızı sağlayabilir. Size fırsat getirecek ve gelecek hedeflerinizi değiştirecek anlaşmalar imzalayabilir, yakın çevre ilişkilerinde daha ön planda olabilirsiniz. Fakat görüşlerinizi ifade etmek isterken fazla sert bir dil kullanabilir, beraber çalıştığınız kişilerce inatçılıkla suçlanabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal yaşamınızdan gelen fırsatlar ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir, ticari anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizi korumak için özgüvenle harekete geçebilir, riskler alabilirsiniz. Fakat sevdikleriniz ya da keyifleriniz için yaptığınız harcamalar önünüze engeller çıkmasına yol açabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi daha aktif ve hırslı kılmakta. Yaratıcılığınızın yanı sıra otoritenizi de rahatlıkla ortaya koyabilirsiniz. Sabah saatlerinde ailevi konulardan veya ruh halinizden kaynaklı hissedeceğiniz karamsarlığı ilerleyen saatlerde atacak neşenize kavuşacaksınız. Önümüzdeki süreçte kardeşlerle olan dialaoglar, gayrimenkul alım satımı veya paylaşımı daha fazla gündeme gelebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bilinçaltı kaygılarınızın sizi etkilediği bir dönemdesiniz. Bugün kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylar karamsar hissettirebilir. Kendi koyduğunuz kurallar veya yakınlarınızın sorumluluklarının getirdiği engeller olabilir. Önümüzdeki günlerde yakın çevre, kardeşlerle olan iletişimiz farklılaşabilir. Yolculuklar, anlaşmalar ve eğitimle alakalı konularla daha ilgilenebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gruplar, arkadaşlıklar bugünlerde gündeminizde fazlasıyla yer alabilir. Günün ilk bölümünde karamsarlık ilerleyen saatlerde dağılacak, hedeflerinize rahatlıkla yöneleceksiniz. Yaratıcı çalışmalar, ekip faaliyetleri meşgul ederken maddi konularda bir taraftan sizi meşgul edebilir. Kaynaklarınızı doğru değerlendirmek ve daha planlı olmanız gerektiğinin bilinciyle hareket etmek isteyeceksiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda ilerleyen Merkür kendinizi gerek duygusal gerek fikirsel anlamda ifade etme isteği getirecektir. Kendinize sakladığınız düşüncelerinizi başkalarıyla daha fazla paylaşabilir; iletişim içine girebilirsiniz. Bugün ise iş ve sosyal hayatınızda gücünüz ve otoritenizle var olabilir, engelleri aşmak için çaba içine girebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı, yüksek, eğitim, mahkemeler, medya ile ilgili konularda girişimlerde bulunmanızı sağlayacak destekler alabilir, sevdiklerinizin de yardımıyla uzun vadeli projeler içinde olabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplara fikirlerinizi açıklarken muhalefetle karşılaşabilir, cesur davranışlarınızdan dolayı düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde finansal konularla ilgili otoriterinizi ve gücünüzü korumakta zorlanabilir, gelecek hedeflerinizle çatışacak harcamalar içinde olabilirsiniz. Ancak günün ilerleyen saatlerinde cesaretinizi ön plana çıkararak kredi, borç, alacaklarla ilgili girişimlerde bulunmanızı sağlayacak desteği bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ekonomik konuları tartışabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıt burcunuzda hareket etmekte olan Ay; ortaklık gerektiren eylemlerde daha başarılı olmanızı sağlamakta. İşbirliği içinde olduğunuzdan kişilerden gelen ani bilgiler cesaretle girişimlerde bulunmanızı desteklese de tek başınıza harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdan kaynaklanan sorumluluklar baskıya yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda oluşacak otorite sorunları sabah saatlerinde gerilime ve üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir. Gündelik işlerinizde otoritenizi sağlamak için inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Fakat günün ilerleyene saatlerinde yeteneklerinize olan güveniniz artacak ve girişimlerde bulunmak için harekete geçebileceksiniz.