Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 30.10.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Yeni girişimler için uygun olmamakla birlikte var olan veya bir süredir ertelediğiniz işlerinizle ilgilenmek için elverişli koşullara sahipsiniz. Finansal alanda size güven veren şartları sağlamak için araştırma yapabilir; bütçenizi ve kaynaklarınızı organize edebilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda istediklerinizi elde etmek için ısrarcı, cesur ve tutkulu davranışlar gösterebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda hareket eden Ay, sizi isteklerinizi yerine getirmeniz için gereken ısrarcılığı ve sebatı getiriyor; bir önceki güne göre kendinizi daha rahat ve güçlü ifade edebilirsiniz. Hem maddi hem manevi olarak aradığınız huzur, güven veren koşulları oluşturabilirsiniz. Güçlü kişililerden alacağınız desteğin yanı sıra kendi çizdiğiniz yolda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bilinçaltınızda endişe ve gelecek korkusu yaşayabilirsiniz. Bugün kendi içinize dönerek arzu ve isteklerinizi sorgulayabilirsiniz. İş hayatınızda veya günlük uğraşlarınızda bazı sorumluluklarınıza son vermenin getirdiği tedirginliği rağmen kararlarınızdan pişman olmayabilirsiniz. Eşin parası, tazminat, nafaka gibi alacaklarınız için cesur adımlar atabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hedef ve projeleriniz için sağlam zemini oluşturabilir; gelecekle ilgili sizi tatmin eden duyguları hissedebilirsiniz. Arkadaşlar ve gruplarla size keyif veren ortamlara katılabilir; yeteneklerinizle ve kendinizden emin tavırlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Karşınıza çıkan güçlü ve yetkin kişiler aradığınız maddi manevi güveni size sağlayabilir. Gerek ev gerek sosyal yaşantınız hareketlenebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kariyer hayatınızda sizi zorlayan gelişmelerin olduğu bir süreç içindesiniz. Bugün yeni bir karar almak yerine varolan koşulları değerlendirebilir; size güven ve para sağlayacak olan zemini oluşturmak için çaba harcayabilirsiniz. Sizin için çalışan kişilerden alacağınız destekler olabilir. Sağlığınızla alakalı sizi zorlayan rahatsızlıkları yenmek için kendinizi güçlü hissedebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş hayatınız ve gelecekte yapacağınız çalışmaların ön hazırlıklarını yapabilir ve size huzur, güven ve para sağlayacak koşulları oluşturmak için çaba içinde olabilirsiniz. Ancak bugün yeni bir yön belirlemek yerine üzerinde emek harcadığınızınız işlerinizi iyileştirmeye zaman ayırabilirsiniz. Finansal konularda ortaklıkların ve işbirliklerinin getirdiği kazançlarınız olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal alanda yeni bir yapılanmaya girebilirsiniz. Ertelediğiniz borçlarınızı ödeyebilir; alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Aileden gelen kazançlar ve gayrimenkulle ilgili yatırımlar yapabileceğiniz gelişmelerle karşılaşabilir; güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Venüs’ün burcunuzda ilerleyişi sizi ikili ilişkiler ve dış görüntünüz hakkında olumlu olacak yeni kararlar aldırabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, koşulların size bağlı olmadığını ancak gereken yenilenme ve dönüşümün sizin etkinizle olacağını gösteriyor. Sorumlulukların getirdiği yükler size ağır gelse dahi altından kalkabilecek güce sahipsiniz. Düşünceleriniz üzerinde değişim yapacak kişiler hayatınıza girebilir. Bugün ikili ilişkiler ve işbirlikleri adına karar almamalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün çalışma ortamınızda veya günlük işlerinizde eksik bıraktıklarınıza yönelebilir; tamamlamak için harekete geçebilirsiniz. Maddi konularını içine alan gelişmeler olabileceği gibi kendi bütçenizi organize etmeniz gerekebilir. Merkür’ün burcunuzda ilerleyişi zekanızı, ikna ve iletişim kabiliyetinizi rahat kullanacağınıza işaret ediyor. Sağlığınızla alakalı ertelediğiniz kontrollere gidebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aşk ve çocuklarla sizi bir yandan keyifli bir yandan sorumlu kılacak gelişmelere açıksınız. Kendi gücünüzü ortaya koyarak etkinizi üzerlerinde hissettirebilirsiniz. İş hayatında sizin için önemli olacak anlaşmalar gündeme gelebilir; ancak bugün son kararı almamaya çalışmalısınız. Risk içeren koşulların oluşu temkinli davranmanızı getirebilir. Hedefleriniz değişebilir. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ev, gayrimenkulle alakalı gelişmeler gündeminizde yer alabilir. Kontrolünüz dışında olacak gelişmelere rağmen dayanıklılık ve kararlılık göstererek üstesinden gelebilirsiniz. Aile kaynaklarını verimli kullanmak ve gelirlerinizde sürekliliği sağlamak adına değerlendirmeler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda yabancıların, yolculukların etkisi olabilir; heyecanlı davranabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yakın çevre, kardeşlerle alakalı gelişmeler sizi düşünmeye ve aldığınız kararları ısrarlı bir şekilde uygulamaya itebilir. Eğitim, yolculuklar ve sizi geliştirecek pek çok faaliyet içinde bulunabilirsiniz. Gruplar içinde etkin kişilerden alacağınız destekle kendinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Maddi konularda ortaklıkların getirdiği fırsatlar olabilir; duygusal paylaşımlar keyif verebilir.