Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 30.11.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Farkındalıkların yaşandığı, sezgilerin yüksek olduğu bir gününüzdesiniz. Duygusal paylaşımlarınızda derinleşebilir, tutkuyla hareket edebilirsiniz.

  Sabah saatlerinde bazı kararsızlıklar, belirsizlikler söz konusu olabilir ancak ilerleyen saatlerde bu durumu aşabilirsiniz. Maddi konularda size yön gösterecek güçlü kişilerden destek almanız mümkün.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İlişkileriniz güven testinden geçebilir. Karşınızdaki kişilerin sizi yönlendirmeye açık tavırları olabilir ancak çok derin ve gizliden olması bu manipülasyonu net hissetmeyeceğinizi işaret etmekte. İşbirlikleri adına güç sahiplerinden veya yabancılardan ufkunuzu açacak destekler bulabilirsiniz. Bilinçaltınızda farkındalığa neden olan gelişmeler sayesinde para durumunuzla ilgili yeni değerlendirmeler yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün için yapmış olduğunuz planların değişmesi sizi yeni arayışlara itebilir. Sabah saatlerinde belirsizlikler olmasına rağmen sonrasında yeni düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Bir süredir üzerinde çalıştığınız işlerle ilgili kapsamlı değerlendirme ve analizler yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişiler gelecekteki konumunuz ve hedefleriniz hakkında farkındalıklara neden olabilirler.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş veya özel hayatınızla ilgili yapacağınız girişimlerin ön hazırlıkları içindesiniz. Bireyselliğinizi vurgulayacağınız ve yeni ufuklar açacak fırsatlarla karşılaşabilir; lehinize değerlendirmek isteyebilirsiniz. Aşk, çocuklar ve yaratıcı çalışmalar adına oldukça verimli bir gün geçirebilir; paylaşımlarınızda derin ve tutkulu olabilirsiniz. Alacağınız destekler doğrultusunda keyfiniz yerinde olacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Evde, aile yaşantınızda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Sizi derinden etkileyen ve huzurluğunuza neden olan gelişmelerle bugün uğraşmanız gerekebilir. Yapacağınız değerlendirme ve analizler sayesinde çıkış yolları üretebilir; alacağınız destekler sayesinde de sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Geleceğe daha umutla bakma bakmanıza neden olan kişilerle tanışabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yakın çevreniz, kardeşlerinizle alakalı gelişmeler zihninizi kurcalayabilir. Gelişmeleri çok yönlü ve derinlemesine irdelemek isteyebilirsiniz. Ayrıca bir süredir zihnen sizi yoran uğraşlar içindeydiniz. Bugün bu konulardan uzak kalarak; dinlenerek veya hobilerinize yönelerek bir arınma yaşayabilirsiniz. Evinizde yapacağınız değişiklikler finansal durumunuzu bir süre için etkileyebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşınızdaki kişilerin davranışlarından öğreneceğiniz pek çok şey olabilir. Sizi hem şaşkınlığa hem farkındalığa yönelten tavırlarından öğrenecekleriniz var. Ayrıca bugün maddi manevi değerlerinizle ilgili gelişmeler analizci ve planlı hareket etmenizi gerektirebilir. Harcamalarınızı kontrol altına almalı; atacağınız adımları iyi belirlemelisiniz. Geçmişte size verilen değerlere sahip çıkmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi görünür kılmakta ve kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlamakta. İstekleriniz doğrultusunda güvenle ve kararlılıkla ilerleyecek; düşüncelerinizde yaptırımcı olacaksınız. İş hayatınızda yenilenen koşullar kazançlarınız üzerinde sizi memnun edecek değişime neden olabilir. Ancak siz yine de harcamalarınızda kontrollü olmaya bakın.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendi içinize çekildiğiniz ve içinde bulunduğunuz durumu değerlendirmeden geçireceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Elde olmayan gelişmeler nedeniyle kontrolü sağlamanız pek mümkün görünmüyor. Akışta kalarak gözlem yapmalısınız. Finansal alanda sizi biraz zorlayan konularda destekler bulabilir; kısıtlanmış hissinizi ortadan kaldırabilir. Hem düşünce hem yaşam tarzınız yavaş yavaş yenileniyor.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün sosyal ortamlarda oldukça hareketlisiniz. Arkadaşlar, gruplar içinde yer alabilir, organizasyonlara katılabilirsiniz. Sabah saatlerine yakınlarınız için kendinizden fedakarlık ederek yapılacaklarla zamanı geçirmenize rağmen ilerleyen saatler size kalabilir. Ev, aile veya gayrimenkulle alakalı bir konu bilinçaltınızda farkındalık yaratabilir; gizli kalmış korkuları açığa çıkarabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün gerek iş gerek sosyal konularla gündemdesiniz. Kararlılığınızı, gücünüzü değer yargılarınızla birleştirerek ortaya çıkarabileceğiniz gelişmeler gündeme gelebilir. Geri planda duran ancak size destek verecek güçlü kişilerden alacağınız destekler olabilir. Arkadaş çevreniz, bağlı olduğunuz gruplarla organizasyonlar yapabilir; düşünce ve fikirlerinizle dikkatleri çekebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Geleceğe dair planlarınızı derin ve kapsamlı değerlendirebilir; hedefledikleriniz için yoğun çalışabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili atacağınız adımlar için güçlü kişilerden veya ait olduğunuz çevreden destekler alabilir; fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz. Değişen değerleriniz iş ve sosyal ortamınızda da değişikliklere sebep olacak; öne çıkmanızı sağlayacaktır.