Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 31.01.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Önümüzdeki günlerde iletişiminizde kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade edemeyebilir, yanlış anlaşılmalar ve anlaşmalarda ertelemeler olabilir. Bugün yakın ilişkilerden, eşten, ortaktan ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerden alacağınız destekle girişimlerde bulunabilirsiniz fakat finansal sorumluluklar engellere yol açabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Beraber çalıştığınız kişilerden ya da akrabalardan gelen destek ve fırsatlar yeni girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir, toplum içinde ön planda olabilirsiniz. Fakat güçlü düşmanlıklar ya da almanız gereken sorumluluklar bu girişimlerde sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Geleceğe dair hayaller kuracağınız, arkadaşlarınızla paylaşımlarda bulunacağız bir döneme giriyorsunuz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Romantik ilişkilerde yeni gelişmeler olabilir, yaratıcılığınızı ve sanatsal yeteneklerinizi gösterebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Alacağınız destekler girişimlerde bulunmanızı sağlasa bile çalışma hayatının zorunlulukları zamanınızın yetmemesine neden olabilir. İş ve sosyal hayatınızda daha fazla iletişim kurabilir, toplum içinde kendinizi ifade edebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Önümüzde ki günlerde hayata bakış açınızı ve görüşlerinizi daha fazla ifade etmeye çalışabilirsiniz. Fakat kafanız biraz karışabilir ve düşüncelerinizden emin olamayabilirsiniz. Bugün ev ve aileye dair konularla ilgili fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğunuz krizlere çözüm üretebilirsiniz. Çocuklarınız ya da sevdikleriniz için yapacağınız harcamaları erteleyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yeni girişimlerinizin karşısına engeller çıkabilir, yapmak istedikleriniz için yeterli zamana ya da finansal güce sahip olamayabilirsiniz fakat yakın çevrenizin sizi desteklemesi sorunlarınızı çözmenizi sağlayabilir, anlaşmalar ve ilişkilerden fayda sağlayabilirsiniz. Ortak kaynakların kullanımında karmaşa yaşanabilir, derin duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yakın ilişkilerde daha fazla paylaşımda bulunabilir, ortaklıkları, işbirliklerini ve anlaşmaları daha fazla gündeminize alabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde karşınızdakileri dinleyip, onları anlamaya çalışmalısınız. Ekonomik gelirlerinizle ilgili girişimlerinizi destekleyen projeler içine girebilirsiniz fakat sorumluluklar önünüze engeller çıkarabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün kendinizi ifade etmek, kararlarınızı uygulamak ve ilişkilerde kontrolü ele almak için gereken cesareti ve enerjiyi bulabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için istek hissedebilir, hareket geçebilirsiniz fakat gelirlerinizi de hesaba katmalı fazla keyfe yönelmemelisiniz. Çalışma ortamınızda daha fazla iletişim kurabilir, ucu açık sözler verebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Romantik ilişkilere odaklanabilir, çocuklarınızla daha fazla zaman geçirebilir, yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Artık verilen sözlerin yerine getirilmesi zamanı geldi, üstünde çalıştığınız anlaşmalardan sonuç alabilirsiniz. Bugün gizli ilişkiler ve kulislerden destek alabilirsiniz fakat taleplerinizi dayatmanız soruna yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek, kariyerinizden olan kazançlarınızı artırmak için anlaşmalar yapabilir, kendinizi ifade edebileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gerçi gizli düşmanlıklar ve kadersel olaylar girişimlerinizin önüne engeller çıkartsa bile biraz mücadele ile sorunları aşabilirsiniz. Aile içinde iletişim trafiğiniz hızlanabilir daha fazla duygusal paylaşımda bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün üstlerinizden cesaret alabilir, hem iş pozisyonunuza hemde maddi kazançlarınıza fayda sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Gerçi yapacağınız girişimler hedeflerinizden uzaklaşmanıza neden olsa da önünüze çıkan engelleri aşabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde yeni eğitimlere başlayabilir, yolculuk planları yapabilir, yakın çevreyle diyalog halinde olabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Önümüzdeki günlerde maddi manevi değerlerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir, ekonomik kazançlarınızı daha fazla aklınıza takmaya başlayabilir, yeni ticari faaliyetler içine girebilirsiniz. Bugün toplumsal sorumluluklar ve üstleriniz üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir ama siz gücünüzü toplayarak hedeflerinize varmak için çaba sarf edebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Merkür; kendinizi girdiğiniz ortamlarda daha rahat ifade edebileceğiniz, ikili ilişkilerde iletişime açık olabileceğiniz ve sosyal yaşamınıza dair kararlar alabileceğiniz bir  sürece işaret ediyor. Bugün sezgilerinizi anlamlandırmakta zorlanabilir, duygusal bazı  krizler yaşayabilirsiniz. Sakin olun.