Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 31.03.2014

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Burcunuzda açılan Yeni Ay; başlangıçlarla dolu bir döneme girdiğinize işaret etmekte.. Bir anda kararlar alarak harekete geçebilirsiniz fakat özellikle aile ilişkilerinden beklentilerinizin yüksek olması çatışmalara yol açabilir. Karşınızdakilerin net ve adil olmayan tavırları eski tartışmaları tekrar su yüzüne çıkarsa da siz daha empatik olmaya çalışmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Başlangıçlar yapmak ve hayatınıza yeni bir yön vermek isteyebilirsiniz. Fakat açığa çıkmaya ve planlarınızı açıklamaya hazır olmayabilirsiniz. Bugün içinize attığınız öfkeyi bastırmakta zorlanabilir, kontrol edemediğiniz tepkiler verebilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ekip çalışmalarının uyumlu gitmemesi beraber çalıştığınız kişilerle çatışmalara yol açabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendinize yeni hedefler koyabilir, arkadaşlar edinebilir ve gruplarla bir araya gelebilirsiniz.  Geleceğe dair beklentilerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlar finansal engellere takılabilir. Sevdiklerinizle aranızda yaşanan çatışmalar ilişkilerde gerilime neden olarak beklenmedik tavırlar sergilemenize yol açabilir. Bir anda aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma hayatınızda başlangıçlar yapmak isteyerek, farklı fırsatların peşinden gitmek için istek hissedebilirsiniz. Fakat işbirliği içinde olduğunuz kişiler yapmak istediklerinize muhalefet ederek üstünüzde baskı kurabilir. Düşünmeden aldığınız kararlar uzun vadeli olamayabilir. Hem iş hem de özel yaşamınızda sizi gerilime sürükleyen çatışmalar yaşanabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yurtdışı, yüksek eğitim, medya ya da yayıncılıkla ilgili konular da başlangıçlara açıksınız. Görüş ve inançlarınızı ifade ederken cesur ama fanatik bir tutum izleyebilirsiniz. Hayata bakış açınızı net dille ifade etmeniz beklenmedik ve gizli düşmanlıklarla karşılaşmanıza neden olabilir. Tepkilerinizi abartmadan fikirlerinizi açıklamaklısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal açıdan yaşanan krizler beraberinde size farklı bir bakış açısı kazandırabilir. Ortak kaynakların kullanımında fırsatlar yakalasanız da üstünüzde baskı hissederek gerilim yaşayabilirsiniz. Keyifleriniz ve sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar ekonomik konularda ki dengenizi koruyamamanıza yol açabilir. Hızlı karar vermemelisiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuzda gerçekleşen Yeni ay; evlilik, ortaklık ya da işbirlikleriyle ilgili başlangıçlara işaret etmekte. Karmaşık ve yoğun bir gün olmasına rağmen kontrolün sizde olmaması çatışmaları büyütebilir. Eski sorunları tekrar tekrar gündeme getirmeniz çözüme yardımcı olmayacaktır. Yakın kişilerin ani ve beklenmedik tavırları sizi şaşırtabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma ortamınızda yeni görevlere ve projelere başlayabilirsiniz. Tek başınıza üstlendiğiniz işlerin sonuçlarını getirmekte zorlanabilirsiniz. Ekip çalışmasına daha yatkın olmalısınız. Yoğun ve yorucu bir tempoyla çalışmanız gerekebilir. İş arkadaşlarınızla aranızda yetersiz iletişimden kaynaklanan çatışmalar yaşanabilir, sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hayatınıza renk katacak gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir aşk ilişkisi ya da hobi sizi mutlu edebilir, fazla enerjinizi spor yaparak atabilirsiniz.  Yaşamdan daha fazla keyif alabileceğiniz, risk içeren girişimlerde bulunabilirsiniz. Anlık gelişmelere karşı abartılı tepkiler verebilir, duygusal beklentilerinizi çoğaltabilirsiniz. Arkadaşlarla çatışmamaya özen göstermelisiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yaşamınızda bitiş ve başlangıçların olabileceği bir dönemdesiniz. Yaşadığınız yerle veya gayrimenkullerle ilgili kararlar alabilir, ani taşınma ya da tadilat gibi gelişmeler yaşanabilir. Çevrenizde yaşananları kontrol etme isteğiniz karşınızdakilere baskı kurmanıza neden olabilir. Anlık olaylara karşı tepkilerinizde daha kontrollü olmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gelen haberler sürprizlerle dolu bir güne başlayacağınızı göstermekte. Yakın çevrenizle kurduğunuz iletişim, bir anda çatışmalara dönüşerek işbirliklerinin bozulmasına yol açabilir. Beklenmedik gelişmelerden dolayı planlarınız bozulabilir, öfkenizi dışa vurarak sözlü tartışmalara girebilirsiniz. Düşmanlıklara karşı başarılı olabilmeniz için sakinliğinizi koruyun.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gelirlerinizi artırmak için yeni girişimlerde bulunmaya karar verebilirsiniz fakat düşünmeden aldığınız kararları sürdürmekte zorlanabilirsiniz. Maddi, manevi değerlerinizi savunmak için harekete geçebilir, yeteneklerinizi sergilemek için çaba sarf edebilirsiniz. Sevdikleriniz ve keyifleriniz  için yaptığınız harcamalara dikkat etmelisiniz, aşırı tepkilerden kaçının.