Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 31.05.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün hayallere dalabilir, ideallerinizi gerçekleştirebilmek planlar yapabilirsiniz. Duygularınızı kendinize saklayarak, derin araştırmalar içine girebilir, isteklerinizi yapılandırmaya çalışabilirsiniz. Eğitimler, yolculuklar ve anlaşmalarla ilgili olaylar hız kazanabilir, sosyal medya da daha aktif olabilirsiniz. Aile fertleriyle iletişiminiz artabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geleceğe dair hayallerinizi gerçekleştirmek için yakın ilişkide olduğunuz kişilerin desteğini alabilirsiniz. Fakat ekonomik konularla ilgili hedeflerinize varmak için girişimlerinizde kararsız kalabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol altına almak için çaba sarf edeceğiniz, maddi ve manevi değerleriniz için daha fazla mücadele edeceğiniz bir dönemdesiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızda ki beklentilerinizi gerçekleştirmek için beraber çalıştığınız kişilerin desteğini alabilirsiniz. Hedefleriniz ve istekleriniz arasında belirsizlik yaşayabilir, ikileme düşebilirsiniz. Mars gezegeninin burcunuza geçmesiyle enerjiniz yükselecek, yaşamınızı ilgilendiren konularda daha mücadeleci olabileceksiniz. İlişkilerinizi siz yönetmek isteyebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün çok duyarlı ve hassas olabilir, sezgilerinizin güçlendiğini fark edebilirsiniz. İnançlarınızı ve hayata bakış açınızı paylaşabilirsiniz. Fakat görüşlerinizden şüpheye düşmenize neden olan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Burcunuza geçen Merkür; kendinizi daha duygusal bir dille ifade etmenizi sağlayabilir. Yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularla ilgili belirsizliği aşmak için ailenizden destek alabilirsiniz fakat geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için giriştiğiniz eylemlerde kararsız kalabilirsiniz. Bugün sezgileriniz güçleniyor, psikolojik ve gizli derin konulara ilginiz çoğalıyor. Sosyal hayatınız renklenebilir, geleceğe yönelik hedefleriniz için mücadele edebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin aşırı hassasiyeti hedeflerinize varmanızı engelliyor olabilir. Karşınızdakilerin olaylardan çabuk etkilenmesi koşulları belirleyememenize yol açabilir. Üstünde çalıştığınız anlaşmalardan olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda yoğun bir mücadele içine girebilir, rekabetle karşılaşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günlük işlerinizde ve çalışma ortamınızda hayallerinizi gerçekleştirebilecek fırsatları yakalayabilir, yeteneklerinizi kullanarak yaratıcılık gerektiren çalışmalar yapabilirsiniz. Fakat hayata bakış açınızda fazla akılcı davranmanız ikilemde kalmanıza neden olabilir. Toplum önünde kendinizi ifade etme fırsatı yakalayacağınız bir dönemdesiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün aşk ilişkilerinde romantik ve hayalci olabilir, sevdiklerinize karşı aşırı hassasiyet ve duyarlılık gösterebilirsiniz. Sanatsal çalışmalarda başarılı olabilir, yaşamınızla ilgili doğru adımları sezgileriniz yardımıyla atabilirsiniz. Fakat finansal konular sizi hayallerinizden uyandırabilir, kredi, vergi, nafaka, miras ve borçlarla ilgili mücadele etmeniz gerekebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aile fertleriyle ilişkilerinizde fedakar ve hassas olabilir, evinizle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişiler sizi daha akılcı davranmaya zorlayabilir. Karşınızdakilerin mücadeleci ve rekabetçi tavrı olayların akışını kontrol etmenizi zorlaştırabilir. Finansal konular kafanızı meşgul edebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün hayallerinizi yazılı veya sözel ifade etme, duygularınızı romantik bir dille anlatma yeteneğinizi kullanabilirsiniz. Geleceğe dair hayallerinizi gerçekleştirebilecek destekleri alabilirsiniz. Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Merkür, anlaşmaları ve işbirliklerini gündeme getirebilir. Çalışma ortamınızda rekabetle karşılaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kariyerinizde artan sorumluluklarınız ekonomik gelirlerinizde de artışa yol açabilir fakat harcamalarınızda kontrolü ele alamayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilir, iş hayatınızda yeni projeler içine girebilirsiniz. Önümüzde ki günlerde çok enerjik ve hareketli olabilir, aşk ilişkilerinde çatışmalar ve rekabet yaşayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; duygularınızı ifade etme ve hayallerinizi gerçekleştirmek için girişimlerde bulunma enerjisini verebilir. Sevdiklerinizle duygularınızı paylaşabilir, size keyif verecek hobiler edinebilirsiniz. Eve ve aileye yönelik konularda adımlar atabilir, enerjinizi yuvanız için harcayabilirsiniz. Fakat aile ilişkilerinde çatışmalara dikkat.