Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 31.07.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün elde kalan işleri tamamlayarak ve her zamanki uğraşlarınızla ilgilenerek geçebilir. Eşinize, dostunuza ve yakınlarınızın ihtiyaçları da gündeminizde olabilir. Çevrenizdekilere faydalı olacak şekilde hareket edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise değişen atmosfer ikili ilişkileri öne çıkaracaktır.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Uzun soluklu yeni beraberlikler kurabilirsiniz. Zaman zaman sevdiğiniz kişilerle aranızda rekabet ve inatlaşamaya varan durumlar olsa da uyum dengeyi yakalama şansınız var. Akşam saatlerinden itibaren iş ve sorumluluklarınızı hatırlatacak ve günlük düzeninize geri dönmenizi sağlayacak gelişmeler yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve, aileye ait sizi meşgul eden konuların artık sonuna gelmektesiniz. Günün büyük bir bölümünü tamamlanması gereken işlere ayırabilir; eski düzeninizi kurmakla ilgilenerek geçirebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız proje, eğitim veya alım satımla alakalı işleriniz için karar alma ve anlaşma zemini bulabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yakınlarınız, kardeşlerinizle yoğun ilişki içinde geçen zamanlar artık sona ermekte. Ayrıca bugün çıktığınız seyahatten geri gelebilir; eski günlük düzeninize dönebilirsiniz. Bilgi alış verişi, eğitimle ilgili yarım kalan işleri toparlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde özel konularınızı içeren alanda yeni gelişmeler yaşanabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bir süredir keyifleriniz için yaptığınız harcamalara bir son vermenin zamanı geldi. Bugünden itibaren kontrollü ilerleyebilirsiniz. İşe dair konularda ise maddi anlamdaki alacak vereceklerinizle meşgul olabilir; dengeleri kurmakla uğraşabilirsiniz. Fırsat peşinden koşarken riskleri iyi hesaplamalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda halen ilerleyen Ay; hem kendinizi rahat ifade etmenize hem de sorumluluklarınızın bilincinde hareket edeceğinize vurgu yapmaya devam ediyor. Üzerinize aldığınız görevleri yerine getirebilirsiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan sorunlarınızın üstesinden gelebilecek güce sahip olacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Birkaç gündür yaşadığınız kontrolünüz dışında gelişen olaylar aslında sizin lehinize gelişecek gibi görünmekte. İnat etmeyi bırakmanız halinde zarar görmeden işin içinden çıkabilirsiniz. Yakınlarınıza destek ve yardımda bulunmaktan bugün de geri durmayacak; fedakarca davranacaksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Dostlarınızın, yakınlarınızın desteğini almaya bugün de devam ediyorsunuz. Gruplar ve ekip çalışmalarında üstlendiğiniz projelerle ilgili son çalışmaları yapabilir; eksiklerinizi belirleyebilirsiniz. Ön plana çıkma ve kendinizi gösterme isteğinizi frenlemeniz gereken bazı durumlar yaşanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş ve sosyal hayatınızda yoğun geçen günler devam ediyor. Ancak bugün daha sakin ilerleyeceksiniz gibi görünüyor. Yorgunluğun getirdiği streslere dikkat etmeli; kendi fikrinizi kabul ettirme derdine düşüp zihninizi boş yere çalıştırmamalısınız. Eğitim alanındaki uğraşlarınızda artık nihai sonuçlar olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Birkaç gündür deneyimledikleriniz ve yaşadıklarınızdan sonra bazı olaylara ve kişilere bakış açınız değişmiş olabilir. Artık onları farklı gözlerle değerlendirebilirsiniz. Bugün iş hayatınızı ilgilendiren alanda eksik bıraktıklarınıza yönelebilir; ertesi günün hazırlıklarınız ve planlanmasını yapabilirsiniz. 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi manevi paylaşımlar yine gündeminizde. Sizi zihnen de yoran bu konuların canınızı sıkmasına izin vermemeli; kendinizi rahatlatmaya bakmalısınız. Yeni ve riskli girişimlerde bulunmak yerine alacak borç gibi ödemelerinizin planlamasını yapabilir; bütçenizi ayarlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşınızdaki kişilerden öğrenecekleriniz olduğu gibi sizin de onlara katacaklarınız var. Sağlığınızı etkileyecek zihinsel ve bedensel uğraşlar bugün yorucu olabilir. Israrcı ve inatçı olmak yerine esnek olmaya bakın. Gün son bölümünde denge ve uyumu kurmanız gereken maddi manevi durumlar ortaya çıkabilir.