Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 31.10.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Ekonomik konularla ilgili daha önceden başlatmış olduğunuz girişimlerde gelişmeler olabilir. Eski borç ve alacaklar karşınıza çıkabilir, maddi konularda yaşanan kayıplar güven duygunuzu zedeleyebilir. Akşam saatlerinde ise gelen haberlerden ve iletişimden kaynaklanan gerilimler yaşanabilir. Dedikodular ve yanlış anlamaların yol açtığı huzursuzluklarla, kararsızlıklarla baş etmeniz gerekebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geçmiş ilişkiler ve sağlık sorunları tekrar karşınıza çıkabilir. Size güven ve huzur veren işbirlikleri ve beraberliklerin aslında beklentilerinizi karşılamadığını görerek onlardan kopabilirsiniz. Akşama doğru ekonomik gelirlerinizde karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek için adım atmanıza rağmen beklediğiniz desteği alamayarak vazgeçebilir veya ikilemde kalabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün kendinizi huzursuz ve gergin hissedebilir, girişimlerde bulunmakta zorlanabilirsiniz. Eski düşmanlıklarla tekrar karşılaşabilir, çözülme ulaşmamış sorunları artık çözebilirsiniz. Akşama doğru Ay’ ın burcunuza geçişiyle birlikte hareke geçmek istemenize rağmen karşınızdakilerin muhalefetiyle karşılaşabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün içinde hedeflerinize varmak için attığınız adımlarda herhangi bir ilerleme olmayabilir. Kariyerinizden kazançlarınız beklediğiniz gibi olmayarak maddi kayıplara yol açabilir. Eski sosyal grup ve arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise dedikodular ve yanlış iletişimden kaynaklanan gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün eski kariyer fırsatları tekrar karşınıza çıkabilir fakat bunları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Harekete geçmekte ve yeni stratejiler geliştirmekte zayıf kalabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda daha önce yaşanmış sorunlar tekrar karşınıza çıkarak kayıplara yol açabilir. Akşama doğru hedeflerinize varmak için harekete geçebilirsiniz fakat finansal engellerden dolayı girişimlerinizden vazgeçebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Görüş ve düşüncelerinizde çok tutucu ve inatçı davranıyor olabilirsiniz. Farklı bakış açılarına kendinizi kapatmanız ve inançlarınıza sıkı sıkı sarılmanız size zarar verebilir. Mahkeme, yurtdışı ve yüksek eğitimle ilgili geçmiş sorunlar tekrar gündeme gelebilir. İş ve sosyal hayatınızda yeni girişimlerde bulunmak istemenize rağmen muhalefetle karşılaşabilir ve hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularla ilgili harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları güvende olmak ve risk almamak için kaybedebilir veya geçmiş borç alacaklardan dolayı kayıplara uğrayabilirsiniz. Akşam saatlerinde görüşlerinizde tutarlı ve istikrarlı olmamanızdan dolayı muhalefetle karşılaşabilir, girişimlerinizde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Geçmiş işbirlikleri, ilişkiler ve ortaklıklar tekrar karşınıza çıkarak sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Karşınızdakilerin inatçı ve uzlaşmaz tutumundan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kredi, borç, alacak, nafaka, sigorta gibi finansal işlerinizde dengeyi bulmakta zorlanabilir, istikrarsızlıklarla karşılaşabilirsiniz. Beklediğiniz desteği alamayarak hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bazı gündelik alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekmesine rağmen inatçı davranmanız kayıplara neden olabilir. Eski sağlık sorunlarıyla tekrar karşılaşabilir, beraber çalıştığınız kişilerle aranızda uzlaşmadığınız için güven kaybı yaşanabilir. Akşam saatlerinde özellikle ilişkilerle ilgili harekete geçseniz de karşınızdakilerin sürekli değişen, belirsiz tavrından dolayı hayal kırıklıkları yaşanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eski romantik ilişkileriniz tekrar karşınıza çıkabilir, sevdiklerinizi fazla sahiplenmeniz ve inatçı tutumunuz kayıplara neden olabilir. Risk içeren kazançlara karşı güvensizliğiniz fırsatları kaçırmanıza yol açabilir. Çalışma ortamınızda ki belirsizlikler ve iş arkadaşlarınızın istikrarsız davranışları, hayal kırıklıkları ve yalan yanlış bilgilerden dolayı gerginlik yaratabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aile içinde geçmiş sorunları tekrar gündeme getirmeniz ve inatçı davranmanız sorunlara yol açabilir. Gayrimenkul ve yatırımlarınızda da harekete geçememeniz kayıplara neden olabilir. Akşam saatlerinde risk içeren ekonomik girişimleriniz yanlış bilgilerden veya belirsizliklerden dolayı yarım kalabilir. Sevdiklerinizle aranızda görüş farklılıkları oluşabilir, keyiflerinizden vazgeçmeniz gerekebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün çok inatçı ve uzlaşmaz davranabilir, eski anlaşmazlıkların çözümü için karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmeyebilirsiniz. Yeni stratejiler geliştirmekte zorlanıyor alabilirsiniz. Yakın çevrenizde aranızda güven sorunu yaşanabilir. Akşama doğru ise aile ilişkilerinde gerginlik yaşanabilir. İş ve sosyal yaşamınızda size karşı oluşan muhalefetten dolayı hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.