Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (01.01.2015)

KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Bugün para konularında dikkatli olmalısınız zira sınırlarınızı zorlama ihtimaliniz var. Çocuklarınızın istekleri, ihtiyaç dışı isteklerinize ve zevklerinize gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz. İlişkilerinizde önce yaşanacak gerilimin ardından bağlarınızı güçlendirecek yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra düşünce ve fikirlerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

Burcunuzda halen ilerleyen Ay; istek ve arzuların önemine işaret etmekte. Bugün fazlasıyla ısrarcı olmanız ve inatlaşma ilişkilerinizi de etkileyebilir. Ayrıca keyifleriniz için yapacağınız harcamalarda artışlar olabilir. Ancak ilerleyen saatlerde sakinleşebilir; öfkenizi ve davranışlarınızı kontrol altına alabilirsiniz. Aklı selim davranarak sorunlarınızı çözebilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Günü tembellik ederek geçirmek isteyebilirsiniz. Kendi içinize dönerek maddi konular üzerine düşünebilir; gelecek planları yapabilirsiniz. Ancak beklentilerinizi yüksek tutmanız olası. Diğer bir taraftan ise size huzur, güven ve keyif sağlayacak bir beraberliğin hayalini kurabilir ve bu isteğinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak aile ve arkadaş desteğini bulabilirsiniz.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Günü arkadaşlarınız, eşiniz, dostunuzla değerlendirmek isteyebilir; keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Ancak zaman zaman abartılı davranışlarınız ve istekleriniz olabilir. Düşüncelerinizi ve beklentilerinizi yüksek tutacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde var olan sorunların çözümüne yönelik hareket edebilirsiniz. 

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Bugün ilişkide olduğunuz kişilerden beklentileriniz yüksek olabilir. Karşınızdakilerin sizi sinirlendiren veya farkındalık kazandıran tavrı olabilir. Bağlarınızı korumak adına geleni iyiye yormaya gayret etmeli; ısrar ve inattan kaynaklı davranışlardan sakınmanızda yarar var. Ayrıca bugün tembellik etmekten hoşlanabilir; keyiflerinize zaman ayırabilirsiniz.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Bugün fikirlerinizde ısrarcı olma ve kendi bildiğinizi okuma ihtimaliniz yüksek. Çevrenizdekileri istekleriniz doğrultusunda yönlendirebilirsiniz. Diğer bir taraftan ise görev ve sorumlulukların getirdiği yorgunluk veya sağlığınızı etkileyen bazı durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Ancak ilerleyen saatlerde pozitif gelişmelerin devreye girişiyle iyiye doğru bir gidişat olabilir.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Bugün duygusal paylaşımlar açısından yorucu bir gün olabilir. Aradığınız huzur, güven ve sevgiyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak beklentilerinizi düşürerek bunu elde edebilirsiniz. Alış veriş veya arkadaşlarınızla organize edeceğiniz programlarınız olabilir. Maddi konularda ise düşündüğünüz ve belirlediğiniz meblanın dışında harcama yapmanız olası görünüyor.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Karşıt burcunuzda halen ilerleyen Ay; kontrolün elinizde olmadığına, diğerlerine bağlı hareket etmeniz gerektiğine ve fırsatların size başkalarından geleceğine işaret etmekte. Sabah saatlerinde aranızda bazı çekişmeler de olsa ilerleyen saatlerde bunu aşabilirsiniz. Alacağınız destekle düşüncelerinizi yenileyebilir; çevrenizdekilerle iletişiminizi arttırabilirsiniz.

YAY 23 KASIM-22 ARALIK

Bugünü dinlenerek değerlendirmek ve tembellik yapmak isteyebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve akademik konulardaki gelişmeler sizi yeni bir yöne çekebilir; ısrarcılığınız ise bazı çıkmazlara itebilir. Akşam saatlerinde ise karşıt burcunuza ilerleyen Ay ile ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Gerginliğe ve tartışmaya meydan vermemek için sağduyulu ve mantıklı davranmalısınız.

OĞLAK  23 ARALIK-20 OCAK

Keyifleriniz bugün ön planda. Zevk alacağınız ortamlarda bulunmak isteyebilir; sevdikleriniz, çocuklarınız için harcamalarda bulunabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanmayacak; düşünce ve fikirlerinizi size yakın olanlarla paylaşabileceksiniz. Sizi yoran ve strese düşüren durumlar söz konusu olabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Bugün bazı aşırılıklara kaçabilir; ya hareketi ya da dinlenmeyi abartabilirsiniz. Eve, aileye dair konularda aniden gelişen durumlar sizi de etkileyebilir. Bilinçaltınızı kurcalayan düşüncelerinizle uğraşabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi, çocuklarınız veya arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız zira sert konuşmalar iletişiminizi bozabilir.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Bugün bazı gözükara girişimlerde bulunmanız söz konusu. Hedeflerinize ulaşmak için azim gösterebilir; ikna etme yeteneğinizi kullanamadığınız anda ısrarcı tavırlar gösterebilirsiniz. Zaman zaman ortak bir noktada buluşsanız bile akşam saatlerinden sonra değişen koşullarla birlikte kararsızlıklar ve dağılmalar yaşayabilirsiniz.