Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (01.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Finansal konularla ilgili risk alarak, yatırımlarınızı yönlendirmek için girişimlerde bulunarak başlayabilirsiniz. Krizleri fırsata çevirirken iş ve sosyal hatanızdaki güçlü kişilerden destek görebilirsiniz. Sıra dışı söylemleriniz içinde bulunduğunuz topluluk tarafından hoş karşılanmayabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün işbirlikleri ve ilişkiler hayatınızda önemli rol oynayabilir. Karşınızdakilerin hırslarından etkilenerek adım atabilir, iş ve sosyal hayatınızda ki hedeflerinize varmak için tecrübelerinizi de kullanarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Görüşlerinizi açıklarken gizli düşmanlıkları harekete geçirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yoğun ve yorucu bir gün geçirerek kendinizi fazla yıpratabilirsiniz.Daha önce başlattığınız konularla ilgili girişimlerde bulunarak artık sonuç almak için harekete geçebilirsiniz. Finansal işlerinizle ilgili imza atmadan önce iyi düşünmeli, koşulların değişebileceğini göz önüne almalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İişkiler ve çocuklarla ilgili ani kararlar alarak harekete geçebilir, talepkâr ya da kıskanç olabilirsiniz. Yatırım yaparken daha önce ki tecrübelerinize dayanarak risk alabilirsiniz. Anlaşma ve toplantılarda farklı ve beklenmedik çıkışlarla ve son dakika değişiklik talepleriyle karşılaşabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün işbirlikleri, ortaklıklar ya da evlilikle ilgili deneyimlerinizden faydalanarak harekete geçebilirsiniz. Fakat aile içi sorunlar ve kıskançlıklar sizi ani kararlar almaya itebilir. Çalışma ortamınızda kendinizi ifade ederken sıra dışı görüşler ileri sürmeniz çatışmalara yol açabilir. Dikkatli olmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İletişim trafiğiniz oldukça hızlanabilir, çalışma ortamınızda size başarı kazandıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. Hızlı kararlar alarak uygulamaya koyabilir, kendinizi kesin bir dille ifade edebilir, yoğun konsantrasyonsağlayabilirsiniz. Finansal konularda risk almanızın gerekmesi sizi mutsuz edebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ekonomik konularla ilgili risk alabilir, gelirlerinizi değerlendirirken tecrübelerinizden de faydalanarak, yatırımlarınızı yönlendirmek için harekete geçebilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Aile içinde aldığınız kararları uygulayamayabilir, planlarınızı değiştirebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzdaki Ay; yaşamınızı ilgilendiren konularda ve ilişkilerde kontrolün sizde olacağına işaret etmekte. Kendinizi ifade etmek için cesur adımlar atabilir, deneyimlerinizi kullanarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat bugün verdiğiniz sözleri tutmakta zorlanabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün düşmanlıklarla mücadele etmek ve gizli kapaklı olayların açığa çıkması için çaba sarf etmek isteyebilirsiniz. Aldığınız duyumlar sizi harekete geçirebilir fakat tek başınıza adım atmak isteyeceksiniz. Ekonomik konularla ilgili planlarınızı uygulayamayabilir, kayıplar yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Yapacağınız görüşmeler, anlaşmalar ve işbirlikleri size ekonomik katkılarda sağlayacak ve yeteneklerinizin açığa çıkmasını sağlayacaktır. Gruplarla ve arkadaşlarla ilişkilerinizde gerilim yaşansa bile tecrübelerinizden faydalanarak durumu kontrol altına alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hedeflerinize odaklanacağınız, iş ve sosyal hayatınızda aktif olabileceğiniz bir gündesiniz. Yaşamınızı ilgilendiren konularda aldığınız kararları uygulamak için adımlar atabilir, cesaretinizle ön plana çıkabilirsiniz. Kontrol edemediğiniz gelişmeler anlaşmalarınızın ertelenmesine yol açabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle aranızda oluşabilecek gerilim aslında daha kararlı olmanızı ve olaylara derinlemesine bakabilmenizi sağlayacaktır. İnanç ve düşüncelerinizi ifade ederken fazla hırslı olmanız düşman edinmenize yol açabilir. Duygularınızı fazla açığa vurmamalısınız.