Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (01.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Daha iyimser ve kendinizi ümitli hissedeceğiniz bir gün sizi beklemekte. Yurtdışı, eğitim, yolculuklarla ilgili işlerinize odaklanabilir; sorumluluk almaya niyetli hareket edebilirsiniz. Ancak öğle saatlerinden sonra bu konsantrasyonunuz bozulabilir. Bazı fedakarlıklar veya kafa karışıklığı yaşanabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Derin ve tutkulu duyguların yaşandığı birkaç günün ardından artık finansal konulara ve paylaşımlara yönelebilirsiniz. Bir yanınız iyimser diğer bir yanınız işe krizlere yatkın olabilir. Özellikle öğleden sonrasında beklentilerinizle olanaklarınız arasında bazı karmaşaya düşme riskiniz var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İlişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinin önem kazanacağı ve karşınızdakilere bağlı hareket edeceğiniz bir gün olabilir. Sabah saatlerinde sunulan öneri ve teklifler cazip gelmekle birlikte sonrasında bazı ikilemlere neden olabilir. Ayrıca eşinizden yana bazı konularda hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İşe, çalışmaya yönelebilir; sorumluluklarınızı yerine getirmek için hareket geçebilirsiniz. Alacağınız riskleri ve atacağınız adımları doğru tartmaya gayret etmelisiniz zira öğleden sonra bazı mali alanda beklenmedik durumlar gelişebilir. Ayrıca beden sağlığınız bazı girişimleriniz olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yaşamdan keyif almakla ilgili bazı değerlendirmeleriniz olabilir. Günün ilk yarısında rahat hissetmenize karşın sonrasında içsel dağılma yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye veya çocuklarınıza karşı daha fedakar ve daha anlayışı davranmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eve, aileye veya yerleşime dair  işlerle ilgilenebilir; değişken koşulların getirdiği ortamı yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde iyi kötü yolunda ilerleyen işleriniz öğleden sonrasında belirsizlikler içerebilir. Önemli kararlarınızı bu zaman dilime kadar almaya çalışmalısınız yerinde olur.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Para veya manevi değerlerinizle ilgili konularla geçen birkaç günün ardından artık yeni idrakler kazanmış olabilirsiniz. Bugün artık bu bakış açınız eşliğinde hareket edebilirsiniz. Ayrıca yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili durumlar da sizi meşgul edebilir. Bazı fedakarlıklarda bulunabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Almış olduğunuz kararların veya adımlarını atmış olduğunuz girişimlerin artık maddi yönü sizi meşgul etmekte. Gelir gider dengenizi ve işe yüklediğiniz değeri değerlendirebilirsiniz. Sabah saatlerindeki ortamınızı öğleden sonraki saatlerde bulmakta zorlanabilirsiniz. Karmaşaya açıksınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuza geçen Ay ile birlikte zihnen sizi meşgul eden veya tasarlamış olduğunuz düşünce ve hamleleri artık ortaya çıkarma fırsatı bulabilirsiniz. Günün ilk yarısında koşullar sizden yana olurken ilerleyen saatlerde aileden gelen veya sizi bulandıran durumlardan dolayı ikilemler yaşayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İç dünyanıza yönelebilir; düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Atacağınız adımlardaki risk faktörünü hesaplamadan harekete geçmek istemeyebilirsiniz. Ayrıca kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlara karşı da dikkatli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İdeallerinizi gerçekleştirmek için gerekli cesarete ve iyimserliğe sahipsiniz. Yabancılardan, konusunda yetkin kişilerden, gruplardan veya arkadaşlarınızdan gereken desteğe de sahipsiniz. Ancak öğleden sonraki saatlerde sizi muallakta bırakan bazı gelişmelere açıksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görev ve sorumlulukların ağır bastığı günler geçirebilirsiniz. Eğitim, yurtdışı işler, hukuk ve medyanın da içinde olduğu alanlarda ufkunuzu açacak durumlar söz konusu. Ayrıca ailenizle ilgili de gözler önünde yaşanacaklar olabilir. Sizden kaynaklı gelişmeler veya kararsızlığınız günün gidişatınız etkileyebilir.