Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (01.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sorumluluklarınıza odaklanabilir; verimlilik odaklı olabilirsiniz. Çok çalışmanıza rağmen işlerinizin istediğiniz hızda ilerlememesi ve fikir ayrılıkları kafa karışıklığına ve ertelemelere neden olabilir. Seçimlerinizin yanlış olduğunu düşünebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün çocuklarınıza ve sevdiklerinize dair sorumluluklar, hobilerinizle ilgili çalışmalar sizi meşgul edebilir. Kredi, vergi, sigorta gibi işlerinizin yolunda gitmemesi keyfinizin kaçmasına neden olabilir, güvendiğiniz kişilerden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eve, aileye veya kariyere dair konularda bitiş ve başlangıç kararları alabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sizi engellemesiyle aldığınız kararlardan şüpheye düşebilirsiniz. İşlerde yetersiz olduğunuzu fark ederek hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kendinizi ifade etmeye çalışırken yanlış anlaşılmalar yaşayabilir, özellikle iş anlaşmalarında ertelemelerle karşılaşabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin sizi engellemeye çalıştığını düşünseniz de aslında eksiklerinizi gidermeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gelir ve giderlerinizi düzenlemeye çalışırken gözden kaçırdığınız detaylar yanlış hesap yapmanıza neden olabilir. Finansal konularda akılcı davranmanız gerekebilir. Risk alarak yaptığınız harcamalar ekonomik daralmalara ve yetersizliklere yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Fakat üstlendiğiniz sorumlulukları yerine getirirken zorlanabilir, kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. En iyisini yapmaya çalışırken detaylara fazla gömülebilir ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Karşınızdakilerin dağınık tavırlarından dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün attığınız adımlarda ilerleme olmaması ve olayları kontrol edememeniz hareketsiz kalmanıza yol açabilir. Aldığınız haberler ya da iletişim kanallarında ki tıkanıklık kendinizden şüpheye düşmenize neden olabilir.  Yalnız kalarak eksiklerinizi gözden geçiriniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Güne hem ekonomik zorluklarla mücadele ederek hem de sosyal ortamınızda yaşanan gerginlikle başlayabilirsiniz. Beklediğiniz ödememeleri alamamanız maddi kısıtlamaya gitmenize neden olabilir. Arkadaşlarınızdan beklentilerinizin yerine gelmemesi sizi üzebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yapmanız gereken birçok iş, katılmanız gereken birçok görüşme olabilir fakat planlarınızın beklediğiniz gibi ilerlememesi hayal kırıklığına yol açabilir. Üstlendiğiniz sorumlulukları yerine getirmeye çalışırken karşılaştığınız engeller sizi rahatsız edebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinden itibaren girişimlerinizin ilerlememesi hayal kırıklığına yol açabilir. Kontrolünüzde olmayan ya da sizden gizli gelişen durumlar önünüze engeller çıkarabilir. Bakış açınızda ısrarcı olmamalı yanlış düşünebileceğinizi hesaba katmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün yaşanan aksilikler duygusal krizlere neden olabilir. Finansal konularda işlerin planladığınız gibi gitmemesi kafanızın karışmasına ve kararsız kalmanıza yol açabilir. Geleceğe dair hedeflerinize varmakta kendinizi yetersiz ya da eksik kalmış hissedebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İkili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizde önem kazanıyor. Karşınızdaki kişilerin hayallerinizi engellediğini düşünebilirsiniz. Fakat onların eleştirileri size farklı bir bakış açısı kazandırabilir. İş ve sosyal hayatınızda ki sorumlulukları yerine getirirken zorlanabilirsiniz.