Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (01.05.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün ikili ilişkiler ve ortaklıklar açısından gergin saatler geçirebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ki işbirliklerinde uyumu ve dengeyi sağlayabilmek için politik davranmanız gerekebilir. Zihinsel olarak esnek ve aktif olduğunuz bir süreçtesiniz. Yazılı ve sözlü iletişimde hızlı bir trafik oluşabilir. Sevdiklerinizin desteği ile daha rahat harekete geçebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çalışma hayatında istediğiniz koşulları sağlayamamanın getirdiği huzursuzluk içinde olabilirsiniz fakat ailenizden alacağınız destekle girişimlerinizi sürdürebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyum içinde olmaya zorlanabilirsiniz. Bu günlerde ekonomik koşullarınız zihninizi fazlasıyla meşgul edebilir, kazançlarınızı artırmak için yolculuklara çıkabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve özel yaşantınızda hem zihnen hem de bedenen oldukça hareketli bir dönemden geçmektesiniz. İkna kabiliyetiniz, aklınız ve sempatik tavırlarınızla çevrenizi etkileyebilir; sizi geliştirecek yeni koşulları oluşturabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi mutlu edecek gelişmeler olmasına rağmen finansal sorumluluklar kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Eğitim, yakın çevre ilişkileri veya ticari hayatla ilgili gelişmeler zihninizi içten içe kurcalamaya başlayabilir, kontrolünüzde olmayan gelişmeler, kafanızı karıştırabilir, emeklerinizin karşılığını alamadığınızı düşünmektesiniz. Aile içinde uyumu yakalamakta zorlansanız da ekonomik koşullarda yaşanan iyileşme huzuru bulmanızı sağlayabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gelecekle ilgili hedeflerinizin önem kazandığı bu günlerde grup çalışmaları ve arkadaşlıklar açısından hareketli geçebilir. Ticari anlaşmalar iş hayatınızdan daha fazla kazanmanızı sağlayabilir. Çevrenizle uyumlu ilişkiler kurabilmek için işbirliğinden yana olmalısınız. İş arkadaşlarınızla yaşanabilecek fikir çatışmaları üzerinizde ki baskıyı artırabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İşbirlikleri ve ortaklıklarda ekonomik konular ön plana çıkabilir, harcamalar ve borçlanmalar dengelerin değişmesine neden olabilir. Fakat beklenmedik yerlerden gelen destekler gelirlerinizle ilgili düzenleme yapmanızı sağlayabilir. İş hayatınıza yeni açılımlar getirecek anlaşma, eğitim ve ticari faaliyetler size yeni fırsatları da beraberinde getirecektir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi bir yandan uyumlu ve dengeli davranmaya yöneltirken aile ve köklerden gelen baskılara dayanma gücü de vermekte. İkili ilişiler ve ortaklıklarınızla ilgili gelişmeler de kontrolü elde tutmak isteyebilir, hedeflerinize varacak gücü bulabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde daha esnek ve çok yönlü bir bakış açısı kazanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İçten içe ikili ilişkilerin veya iş anlaşmalarının getirdiği baskıyı hissedebilir; olayları kontrol edememenin getirdiği huzursuzluğu yaşayabilirsiniz. Ancak sosyal statünüzün getirdiği gücü kullanarak gerilimi azaltabilirsiniz. Finansal konularda ikilem yaratan koşullar sizi daha esnek düşünmeye, araştırmalar yapmaya ve fikir alışverişlerine yöneltebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Geleceğe dair planlarınızı gerçekleştirebilmek için işbirliklerine sıcak bakmanız gerekmekte. Arkadaşlar veya içinde olduğunuz gruplarla ortak hareket etmeniz ekonomik baskılara neden olabilir.  İkili ilişkilerden ve ortaklıklardan yana oldukça hareketli bir dönemde olmanız işbirliklerine ve ticari anlaşmalara yol açarak, fırsatlar getirebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatınızda dengeyi sağlamak ve uyumlu ilişkiler kurmak zorunda kalabilirsiniz. Kendi gücünüzü göstermek istemenize rağmen koşullar gereği taviz verebilirsiniz. İş ve günlük düzenlerinizde oldukça yoğun geçen bir süreçte olmanız hem bedenen hem zihnen yorucu olabilir. Anlaşmalarla ilgili yapılacak çalışmalardan verim elde edebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün herkesle uyumlu olmaya çalışırken kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Kontrolünüz altında olmayan gelişmeler sizi bunaltsa da ilişkilerden gelen destekle iyimserliğinizi muhafaza edebilirsiniz. Aşk hayatınızda akıcı yeni tanışmalar keyifleri ve hareketliliği de beraberinde getirecektir. Sanatsal yetenek isteyen konularda başarı kazanabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ortak gelirlerle ilgili dengeli koşulların olmayışı sizi huzursuz kılabilir. Sigorta, kredi, vergi gibi konularda kurumsal firmaların baskısını hissedebilirsiniz. Ancak iş arkadaşlarınızın da desteğiyle akılcı ve esnek davranarak sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Evde yaşanan hareketliliğin getirdiği yoğunluk, aile içi iletişimin de hızlanmasını sağlayabilir.