Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (01.06.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Duygusal bir ruh hali içinde güne başlayabilirsiniz. Önemli kararları öğle saatlerine kadar tamamlamanız iyi olacaktır. Günün kalan kısmında eksiklerinizi gidermeye ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde iyimser ve coşkulu bir ruh haline bürünseniz de inanç ve görüşleriniz doğrultusunda sorumluluk üstlenmeniz gerekebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşınızdaki kişilerin duygusal tavırları derinden etkileyerek, duyarlı konuşmalar yapabilirsiniz. Yapılacak danışmanlık işlerinizi öğlene kadar bitirmeye çalışmalısınız. Günün ilerleyen saatlerinde maddi konularda risk alacağınız koşullar oluşabilir, finansal konularda sorumluluk alarak, harcamalarınızı kısıtlama yoluna gidebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günlük hayatın sorunlarıyla uğraşmaktan yorgun düşmüş olabilirsiniz. Fakat ekonomik konularla ilgili işlerinizi gün ortasına kadar halletmelisiniz zira istediğiniz ilerlemeyi sağlayamayabilirsiniz. Geç saatlerde karşıt burcunuza geçen Ay ikili ilişkilerin önem kazanacağına işaret ederken eski sorumlulukları da gündeme getirebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Romantik ilişkilerde tatmin olabileceğiniz koşullar oluşabilir, kendinizi sevgiyle ifade edebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren keyiflere yönelik geçen bu süreç artık yerini daha farklı koşullara bırakacak. Detay gerektiren işler ve ailevi konular sizi meşgul ederken, çalışma ortamınızda sorumluluklarınız da artabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ev, aile ve yerleşimle ilgili önemli kararlar alarak; bitiş ve başlangıçlar yapmış olabilirsiniz. Alacağınız desteklerle girişimlerinizi öğlene kadar tamamlamanız iyi olacaktır. İlerleyen saatlerde hayatın keyiflerine vakit ayırabilir, aşk, çocuklar ve yolculuklar yaşantınıza renk getirebilir. Fakat sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizin de desteğiyle düşüncelerinizi ifade edebilir,  çalıştığınız anlaşmaları sonuçlandırabilirsiniz. Sezgilerinizi de kullanarak; derinlemesine analizler yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ev, aile ve yerleşimle ilgili gelişmeler içine girerek, ebeveynlerinizin sorumluluklarını üstlenmeniz gerekebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ekonomik konulardaki girişimlerinizin olumlu sonuçlarını sabah saatlerinde alabilir, iş ve sosyal hayatınızda desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Ödemelerinizi ve alacak ile ilgili işlerinizi öğlene kadar bitirmenizde fayda var.  Akşam saatlerinde iletişim trafiğiniz hızlansada planladığınız organizasyonlarda erteleme yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda ilerleyen Ay, ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili girişimlere neden olmuş olabilir. Öğlene kadar inanç ve görüşleriniz doğrultusunda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde maddi konularda daha iyimser hareket edebilirsiniz. Fakat mali sorumluluklarınızı ihmal etmeden adım atmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinden itibaren olayları kontrol edemeyerek, arka planda kalsanız da gelişmeler lehinize ilerleyebilir.  Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay ile birlikte kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Yaşamınıza dair sorumluluklarınızı üstlenerek, talepleriniz ve istekleriniz doğrultusunda adımlar atabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İşbirliklerinden alacağınız destekle hedeflerinize ulaşabilir, üzerinde çalıştığınız projeleri tamamlayabilirsiniz. Mali konuları içine alan uğraşlarınızla ilgili kararlarınızı öğlene kadar vermelisiniz. Akşam saatlerinde gerek zihnen gerek bedenen kendinizi yorgun hissederek; yalnız kalmak isteyeceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda yaşanan zorlukların üstesinden gelmek için beraber çalıştığınız kişilerin desteğini alabilirsiniz. Sezgilerinizin de yardımıyla derinlemesine analizler yapabilirsiniz. Arkadaşlar ve gruplar içinde aktif olabilir, hedeflerinize varmak için sorumluluk üstlenebilir, eski konuların tekrar üstünden geçebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yurtdışı, eğitim ve gelecekle ilgili projelerinizi öğle saatlerine kadar tamamlamalısınız. Sevdiklerinizle vardığınız fikir birliği sizi olumlu sonuçlar alabileceğiniz işbirliklerine yöneltebilir. Akşam saatlerinde sosyal hayatınız renklenebilir; ilerisi için yeni ümitler içinizde yeşerebilir. İş ve sosyal hayatın sorumluluklarını ihmal etmemelisiniz.