Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (01.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne iyimser, keyifli ve maceracı birruh haliyle başlayabilir, yaşamdan keyif alabileceğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Romantik ilişkilerde beklentilerinizin karşılanması mutluluğunuzu artırabilir. Öğleden sonra değişen koşullar aileye ait sorumluluklar getirebilir. İş ve özel hayatınızda sizi gerilime sürükleyecek çatışmalar yaşayabilir, rekabetle karşılaşabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konular bugün de sizi meşgul ederken, gayrimenkullerle ilgili olumlu gelişmeler heveslenmenizi sağlayarak, keyfinizi yerine getirebilir. Bugün risk alacağınız herhangi bir girişimden uzak durmalısınız. Öğle saatlerinden itibaren olayları daha gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirebilirsiniz. Sonrasında fikir ayrılıklarının getirdiği tartışmalar yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah saatlerinde ikili ilişkiler ve ortaklıklarda yaşanan olayları değerlendirmek isteyebilir, aldığınız haberlerden duyduğunuz keyfi paylaşabilirsiniz. Yakın çevreyle iletişiminizden sürprizler çıkabilir. Günün ikinci bölümünde ise para ve ortak olduğunuz kaynaklarla ilgili girişimler söz konusu. Harcamaları kontrol altına alamamak çatışmalara yol açabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma ortamınızda eksik bıraktığınız görev ve sorumluluklara yönelebilir; işlerinizi tamamlamaya çabalayabilirsiniz. Bugün ekonomik konularla ilgili gelişmeler sizi mutlu edebilir. Öğleden sonra ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri önem kazanacak. Karşınızdakilerin sizi engellemeye çalıştığını düşünerek, gerilim yaşayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yaratıcılığınız artarken başarılı işler çıkarabilir; yeteneklerinizle kendinizden söz ettirebilirsiniz. Bugün kendinizi şımartabilir, isteklerinizi yerine getirebileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz. Fakat öğleden sonra sıkı ve yoğun bir iş temposunun içine girerek yorulabilirsiniz. Düşmanlıklar ve kontrol dışı gelişmeler çatışmaları artırarak, sağlığınıza zarar verebilir.                   

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ev işleri, temizlik, tadilat gibi konularla uğraşabilir, ebeveynlerinize zaman ayırabilirsiniz. Bir süredir sizi zihnen ve bedenen yoran konularda olumlu gelişmeler olabilir. Öğle saatlerinden itibaren keyiflere, sevdiklerinize ve çocuklarınıza daha fazla zaman ayırabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarla ya da arkadaşlarla yaşanan çatışmalar yıpratıcı olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerini size keyif veren diyaloglar içinde hoş sohbetler yaparak geçirebilir, sosyal medya da etken olabilirsiniz. Hem sosyal hem de romantik ilişkilerinizde hoş sürprizler,  mutlu olacağınız gelişmeler yaşanabilir. Öğleden sonra değişen koşullar eve, gayrimenkule veyaaileye ait konuları önemli kılacak. İş ve özel yaşamınızda zorlu tartışmalar içine girebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gelir ve giderlerinizi dengelemeniz gereken bir süreçtesiniz. Keyiflere yapılan harcamalar bütçenizi gözden geçirmenizi gerektirebilir. Bugün iş ve sosyal hayatınızda yaşanan gelişmeler sizi mutlu edebilir, attığınız adımların başarılı geri dönüşlerini görebilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz fakat sert bir dille tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda ilerleyen Ay’ın da desteğini alarak son birkaç gün içinde yeni başlangıçlar yaptınız. Artık attığınız adımların eksik kalmış taraflarını tamamlayabilirsiniz. Gün içinde aldığınız haberler hoş sürprizlere ve sizi mutlu eden gelişmelere neden olabilir. Fakat öğle saatlerinden sonra para ve kazançlar daha fazla gündeme gelecek, ekonomik kayıplar gerilimi artıracak.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Henüz proje aşamasında olan işlerin ön hazırlıklarını ve araştırmalarını yapabilir; eksiklerinizi giderebilirsiniz. Öğleden sonra burcunuzda ilerlemeye başlayan Ay; önümüzdeki günlerde kendinizi daha rahat ifade etmenize ve sorumluluklar almanıza yol açacaktır. Fakat karşınızdakilerin kışkırtmasıyla duygusal gerilimler ve kopmalar yaşanabilir, dikkatli olmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Grup çalışmaları, ekipler içinde görevleriniz devam etmekte. Ancak yeni girişimler yerine var olanları düzeltmeye ve eksiklerini tamamlamaya bakın. Bugün ilişkilerden ve işbirliklerinden fayda görebilir, kontrolünüzde olmasa da gelişmelerden mutluluk duyabilirsiniz. Sonrasında kendi içi dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Alınganlık göstereceğiniz durumlar oluşabilir, düşmanlık görebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızdaki hareketlilik bugün de devam ediyor. Fakat artık girişimlerde bulunmak yerine durum değerlendirmesi yapmak daha doğru olacaktır. Zaten çalışma ortamınızdan gelişen ilişkiler sizin lehinize sonuçlar doğuracaktır. Öğle saatlerinden sonra hedeflerinize ilerlemek için sorumluluklar alsanız da duygusal çalkantılar ve sevdiklerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz.