Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (01.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gece yarısından itibaren devrede olan gergin enerjilerden dolayı güne sizde duygusal olarak karışık başlayabilirsiniz. Özellikle ilişkiler ve parasal işlerde dikkatli olmalısınız. Aradığınız güvenli ve istikrarlı koşulları yaratabilmek için çaba içine girebilirsiniz. Günün ikinci yarısı daha rahat geçebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde ilişkilerinizde gerginliklere açıksınız. Karşınızdakilerin baskıcı tutumundan dolayı dengeleri tutturmak için belli bir çaba gösterebilirsiniz. Aynı zamanda finansal konuların içinde olduğu gelişmeler yorucu olabilir; güç çekişmeleri yaşanabilir. Akşamüstünden sonra olumlu enerjiler var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Erken saatlerden itibaren iç huzurunuzu sağlamakta zorlanacağınız koşullar içindesiniz. İçinde bulunduğunuz koşulların size güven vermemesi ve istikrarsızlığı sizi de olumsuz etkileyebilir. Akşamüstü saatlerinde kadar kontrolünüz dışında olan durumlarla uğraşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hedeflerinize ve amaçlarınıza ulaşmak çaba gerektirebilir. Ekip çalışmalarında veya bağlı olduğunuz gruplarla aranızda güç çekişmeleri yaşanabilir. Güven ve istikrar bulmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca yakın ilişkilerde de yorucu koşullar oluşabilir. Öğleden sonra şansınız olumluya dönebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günün zorlu enerjilerinden siz de etkilenebilirsiniz. İşe, eve veya aileye ait konularda yaşanacaklar zorlu geçebilir. Koşullarınızı güvenli ve istikrarlı kılmak için çaba harcayabilirsiniz. Gerek parasal gerekse ilişkilerde olan çekişmeler arka planda sizi yorabilir. Günün ikinci yarısında daha organize olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerinden itibaren varolan yorucu enerjiler sizi de hem zihnen hem bedenen etkileyebilir. Plan ve programlarınızı belirlediğiniz gibi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Yolculuklarda dikkatli olmalısınız. Ayrıca yakın çevre ve kardeşlerle aranızda finansal konulardan dolayı bazı pürüzler çıkabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günün ilk yarısında parasal işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Endişe ve kaygı yaratan durumlar sağlam adımlar atmanız gerektiğini size hatırlatabilir. Ayrıca duygusal paylaşımlarınızda da güven sorunlarına açıksınız. Günün ikinci bölümünde şartlarınız pozitife dönebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkilerin hem duygusal hem de finansal boyutu günün ilk saatlerinde sorun kaynağı olabilir. Aradığınız güvenli ve istikrarlı koşulları bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak kontrolü elde tutan taraf siz olacağından gidişatı yönetebilirsiniz. Gereksiz çekişmelerden uzak durmanızda fayda var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Zorlu enerjiler altında olduğumuz bir süreçten geçtiğimizden iz de bu durumdan etkilenebilirsiniz. Özellikle sabah saatlerinde iyimserliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz. Gerek parasal gerekse de ilişkilerle ilgili gelişmeler sizi de etkileyebilir. Günün ikinci yarısında biraz olsun rahatlayacağınız şartlar var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gerek aşka hayatınız gerekse de çocuklarınızla olan ilişkilerinizi etkileyen koşullar var. Günün ilk yarısında sizde güven sorunu yaratan gelişmelere açıksınız. Ayrıca işbirliği ve ortaklıklarınızda da güç çekişmelerinin yaşanabileceği durumlar ortaya çıkabilir. Daha anlayışlı olmak işleri toparlamanıza yardımcı olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bazı bitiş ve başlangıçların yaşandığı bir süreçtesiniz. İçsel olarak güvenli ve istikrarlı koşulları yaratmak sizin için ön planda olduğundan bu çerçevede hareket etmek isteyebilirsiniz. Ancak günün ilk bölümünde bu koşullarınızı olumlu kılmak uğraştırabilir. Sonrasında ise şartlarınız daha pozitif olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İçinde bulunulan koşulların zorluğugerek iş gerekse de özel hayatta alacağınız kararlarınızı etkileyebilir. Her ne kadar akışta olsanız da istikrarsız ve güven vermeyen şartlar zihnen sizi hareketsiz bırakabilir. Sevdiğiniz kişi veya çocuklarınızla da duygusal çekişmeler ve parasal zorluklar yaşayabilirsiniz.