Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (01.08.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ekip çalışmaları ve arkadaşlıkların yine öne çıktığı birgün sizi beklemekte. İşbirliği içinde olmak istemenize rağmen bir süre bu nu sağlayamayabilir, fikir karşıtlıkları yaşayabilirsiniz. Farklı bakış açılarıyla sorunlara alternatif çözümler bulabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde gerek ilişkiler gerekse de parasal konularda stresler yaşanabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ve sosyal hayatın içinde farklılığınızla gözler önünde olabilirsiniz. Günün ilk saatlerinde iletişime dair alanlarda zorlanabilir; isteklerinizi ifade edemeyebilirsiniz. Sonrasında durumu toparlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ikili ilişkiler ve buna bağlı olarak parasal konularda bazı kısıtlanmalar söz konusu olabilir. Beklentilerinizi yüksek tutmamaya çalışın.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yurtdışı, eğitim ve yolcululukları içine alan konularda bir grupla veya bir zümre ile hareket etmeniz gerekebilir. Düşünceler birbirine uymasa da süreç içinde farklı değerlendirmelerle bunu başarabilirsiniz. Ayrıca ufkunuzu geliştirecek dostlar kazanabilirsiniz. Akşam saatleri sizi zorlayabilir. Abartılı konuşmalar, yakın çevrenin sizden beklentileri huzursuzluk yaratabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ortak olduğunuz gelirlerin yanı sıra duygusal paylaşımlarla ilgili yaşanacaklar var. Beklentilerinizi yüksek tutmak veya fazlasıyla talepkar olmak ufak çaplı krizlere sebebiyet verebilir. Harcamalarınıza da dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Bunun bilincinde olarak hareket etmelisiniz. Akşam saatleri ise keyiflerde, aşkta ve çocuklarınızla alakalı işlerden yana kısıtlanabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kendi isteklerinize odaklı olmanıza rağmen karşınızdakileri de görmezden gelemeyecek; grup bilinciyle hareket etmek zorunda kalacaksınız. Günün ilk bölümünde bazı anlaşmazlıklar veya yanlış anlamalar olsa dahi ilerleyen zamanlarda bunu toparlayabilirsiniz. Akşam saatleri ise gerek ailevi konulardan gerekse de parasal işlerden dolayı stresli geçebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ekip işleri zamanınızın çoğunu alabilir. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanıza rağmen iletişimdeki kopukluktan dolayı işleri istediğiniz gibi ilerletemeyebilirsiniz. Ayrıca bugünlerde sağlığınıza dikkat etmelisiniz zira beden yorgunluğu veya zihinsel stresler sizi etkisi almakta. Akşam saatlerinde yakın çevre ve kardeşlerle ilgili durumlar öne çıkabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Aşk hayatınız, çocuklarınız veya hobilerinizle ilgili konular gündeminizde. Bazı sorgulama ve değerlendirmelerde bulunabilir; zaman zaman fikir ayrılıklarında olsanız da farklı bakış açılarıyla çözümler üretebilirsiniz. Akşam saatlerinde önünüzde duygularınızın yoğunluğuyla hareket edeceğiniz bir süreç var. Parasal konularınıza da dikkat edin.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eve, yerleşime ve ailevi konuları uğraşılarınız arasında yer almakta. Yenilenme içinde olduğunuz şu dönemde özgür kalmak ve istediğiniz gibi hayatınızı sürdürmek arzusunda olabilirsiniz. Ancak kardeşler, anneniz, arkadaşlarınız veya yakın çevrenizden dolayı sabah saatlerinde bu pek mümkün olmayabilir. Akşam saatlerinde ise abartılara kaçabileceğiniz durumlar söz konusu.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Düşünce ve fikirlerinizi özgürce ifade etmek isteğindesiniz. Söylemleriniz kendi fikirlerinizi barındırmakta olduğu için başkalarına da hak vermeniz gerektiğini sabah saatlerinde unutabilirsiniz. Dikkat. Akşam saatlerinde ise kontrolünüz dışında gelişecek olaylar veya otoritelerden kaynaklı durumlar hedeflediklerinizi gerçekleştirmenize engel teşkil edebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Parasal konularla ilgili gelişmeler sizi meşgul etmekte. Kazançlarınızı ve harcamalarınızı doğru bütçelemek; geleceği de düşünerek hareket etmeniz gerekebilir. Bu yüzden bazı zihinsel stresler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde özellikle gruplardan kaynaklı durumlardan, arkadaşlıklardan sizi zorlayacak durumlar gelişebilir. Sakin kalmaya çalışın.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda ilerleyen Ay; kendinizi tüm benliğinizle ifade etmenize olanak sağlamakta. Düşüncelerinizde ısrarcı olabilir; isyankar davranabilirisiniz. Böyle hareket etmeniz halinde ilişkileriniz zarar görebilir; fikir ayrılıkları huzursuzluklara neden olabilir. Akşam saatlerinde sosyal yaşamda sorumlulukların yanı sıra sizi zorlayan veya kısıtlayan gelişmelere açıksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İç dünyanıza dönmek ve yaratıcılı olduğunuz alanlarla ilgili çalışmalarda bulunmak isteyebilirsiniz. Sanatsal çalışmaların yanı sıra bastırdığınız duygu ve düşüncelerinizi açığa çıkarabileceğiniz gelişmeler içinde de olabilirisiniz. Akşam saatlerinde duygusal yoğunluğunuz artabilir. Hayata bakışınızı etkileyecek deneyimler yaşayabilirisiniz. Bu arada sağlığınıza da dikkat edin.