Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (01.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Parasal konuların yanı sıra kendi değerinizle alakalı değerlendirmeler yapabilirsiniz. Ödemeler, alacak ve borçlarla ilgili sorunlu süreçler yaşayabilirsiniz. Öğleye kadar ise bu alandaki işlerinizi halletmeye çalışmalısınız. İkili ilişkide beklentilerinizle var olanlar arasında kalabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda halen ilerlemekte olan Ay; sabah saatlerinde gerek özel gerekse de sosyal yaşamdaki beklentilerinizi, istek ve arzularınızı abartılı bir şekilde ifade edebileceğinize işaret etmekte. Eve, aileye dair konularda ise parasal meselelerle uğraşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bilinçaltınızı kurcalayan parasal konular, ilişki ve işbirliklerindeki güven konusuyla ilgili sorunlar yaşanabilir. Sabah saatlerinde anlaşmaya varmakta zorlanabilir; kontrolünüz dışında olaylarla uğraşabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz koşulları iyileştirmeye çalışın zira pürüzler çıkabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gelecekte gerçekleştirmek istediğiniz hedeflere odaklandığınız bir gün olabilir. Ancak günün ilk saatlerinde parasal konulardan dolayı zorlanmalar olabilir. Ayrıca arkadaş çevrenizden birileriyle gerek maddi gerekse de duygusal ağırlıklı çatışmaya girebilir; ilişkinizi zedeleyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal yaşamda güvenirliliğinizin test edileceği bir sabah olabilir. Verdiğiniz sözlerle ilgili durumlar gündeminizi meşgul edebilir. İçinde mali konuların da yer alacağı anlaşmalar veya duygusal temalarla ilgili sorunlar yaşanabilir. Öğlene kadar koşullarınızı iyileştirmeye çalışın.v

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı, eğitim, hukuk, medyaya dair işlerinize günün ilk bölümünde odaklanabilirsiniz. Sizin gözünüzü korkutan veya özgüveninizi az da olsa kıran gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mali konularda ise beklentilerinizin dışında ve kontrolünüz dışında durumlar da söz konusu olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Duygusal paylaşımlar, ortak gelirler, vergi, prim gibi alacaklarınızla alakalı sizi ufak çaplı krizlere çeken durumlar söz konusu. İstediğiniz huzur, güven ortamını sağlamakta sabah saatlerinde oluşturmakta zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra ise eksik kalmış işleri toparlayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İlişkiler ve işbirliklerinin maddi manevi kısmı sizi halen meşgul etmekte. Sabah saatlerde arzu ettiğiniz güveni, sağlam koşulları bulmakta zorlanabilirsiniz. İş hayatında başarmak istediklerinizi ve edinmek istediğiniz prestiji yakalamak için karşınızdakilerle uyumlu olmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugünlerde iş hayatında parasal konular, gayrimenkullere dair işler; özel yaşamda ise günlük düzenleriniz ve sağlığınızla alakalı temalar sizi uğraştırmakta. Sabah saatlerinde yolculuklar veya hukuksal alandaki sorumluluklarınızla ilgili bazı gerimli durumlar yaşanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sevdiğiniz kişi, çocuklarınızla ilgili maddi manevi konular sabah saatlerinde gerilimli geçebilir. Kendi keyiflerinize önem vermenizden dolayı bazı sorumluluklarınızı aksatabilirsiniz. İlişkilerinizi zedelememek için ısrarcı olmamalı; uyum ve dengeleri korumaya gayret etmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde eve, aileye ait konularda sorunlar yaşanabilir. Bitiş ve başlangıçlar içinde olduğunuz bu süreçte ilişkilerinizde gerilimler yaşanabilir. Ayrıca gayrimenkul alım satımı ile alakalı bir konuda karşınızdaki kişilerle parasal bazı sürtüşmeler olabilir. Üstünlük savaşına girmeyin.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerinde işe ait konularda yönetimsel sorunlar yaşanabilir. Verdiğiniz sözlerle alakalı pürüzler söz konusu olabilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ise içinde parasal temaların yer aldığı gelişmeler ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Makul ve mantıklı davranmaya çalışmalaısınız.