Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları 01.11.2012

 

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Yakın çevre, kardeşlerden gelen haberler sizi düşünmeye ve hızlı karara almaya yöneltebilir. Eğitim, yolculuklarla alakalı yeni gelişmeler gündeme gelerek ufkunuzu açabilir. Ortaklardan, eşten veya işbirliklerinden gelen maddi manevi fırsatlar olmasına rağmen sizin kararsız tutumunuz ve ani tepkileriniz ilişkileriniz adına dikkatli olmanızı gerektiriyor.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularda akılcı düşünüp davranmanız; yapacağınız harcamaları kontrol altında tutmanız gerekebilir. Bu durumun yanı sıra yeni yapılacak ticari anlaşmalardan, eğitim ve yolculuklardan kazanç sağlayabilirsiniz. Ancak gelişmeleri iyi değerlendirmeli; detayları atlamamalısınız.  Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde uyumu yakalamakta zorlanabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi rahat ve özgür kılmakla birlikte bazı ikilemleri ve kararsızlıkları de beraberinde getirmekte. Hedef ve projelerinizde yeniliklerin verdiği coşkuyla hemen harekete geçmek için istekli olabilir; arkadaşlar ve grupların sizi kattığı heyecanı yaşayabilirsiniz. Aşk ve çocuklarla olan ilişkilerde beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kendi içinize çekilmek düşüncelerinizle baş başa kalmak ihtiyacında olabilirsiniz. İşe ve sosyal yaşantınıza ait ani gelişmeler size yeni kararlar getirebilir. Ancak uygulamaya geçmek için birkaç gün beklemeniz gerekebilir. Ailevi konular veya aileye ait kaynakların paylaşımıyla alakalı konular ilişkilerinizde gerilim ve baskı hissettirebilir. Sizden beklenmeyen tepkiler verebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Değişen fikirler, ani yolculuklar, eğitime dair fırsatlar hedefleriniz üzerinde etkili olabilir. Arkadaşlar ve gruplar içinde hareketli olabilir; kendinizi yenileyebilir; yaratıcı düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevre ilişkilerinizde değişimler yaşanabilir. Varolan sorunları konuşarak çözebileceğiniz gibi fikir ayrıklarının getirdiği kopmalarda olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınızdaki hareketlilik devam ederken maddi konularda gelir sağlayabileceği size bazı yükler getirebilir. Anlaşmalar, işbirliklerinden kazançlarınız olabileceği gibi beklenmedik gelişmelerin yarattığı sorunlarla da karşılaşabilirsiniz. Kazançların paylaşımıyla ilgili itiraz edeceğiniz durumlar ortaklıklarınız üzerinde etkili olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim, yolculuklarla ilgili alacağınız haberler sizi geleceğe dair umutlu kılabilir. Kendinize olan güveninizde artışa neden olabilir. Eşin, ortağın ani ve beklenmedik davranışları takınacağınız tavırlarda ikileme neden olabilir; bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde uyumu devam ettirmek için sakinliğinizi ve nezaketinizi korumalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygusal paylaşımlarınızda akılcı olmakta zorlanmanıza karşın söylemleriniz etkili olabilir. Aşkta istediğinizi bulamayabilirsiniz. Finansal konulardaki anlaşmalar iş yaşantınıza yenilenmeler getirebilir; tek başınıza üstesinden geleceğiniz sorumluluklar alabilirsiniz. Perde arkası ilişkiler, yapacağınız kulis görüşmelerinde dikkatli olmalısınız zira açığa çıkma ihtimali var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İkili ilişkiler ve ortaklıklardan       yana hareketli bir gün olabilir; hem yakın hem sosyal bağlarda geleceğe dair umut veren gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kararsız ve ikilemde olmanıza rağmen karşı taraftan gelen ikna etmeye yönelik çaba beraberliğinizi farklı bir boyuta taşıyabilir. Çocuklarla iletişiminizde ani değişimler yaşayabilir; size keyif veren hobilere zaman ayırabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma hayatınızda görüşme ve anlaşmaların önem kazandığı birkaç gün sizi bekliyor. Başarı elde edebilmek için farklı bir girişimde bulanabilir; yenilenmiş fikirlerinizle ortaya çıkabilirsiniz. Ancak size verilen bilgileri doğru değerlendirmeniz gerekebilir zira işbirlikleri adına hassas bir konumdasınız. Aile içindeki ani gelişmeler bireyler arasında aracı olmanızı gerektirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aşk hayatınızın geleceği; fazla düşünmeden yapılan yatırımlar veya çocukların eğitimi ilgili ikilemde kaldığınız konuları yeni bir bakış açısıyla ele almanız gerekebilir. Kariyerinizin geleceğini ilgilendiren çalışmalarda uyumlu ve işbirliğine yönelik davranmakta zorlanabilirsiniz. Kardeş, yakın çevre ilişkilerinde fikir ayrılıklarından doğan kopmalara karşı önlemci olmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ailevi konularda bugün bazı bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. İletişimin ve fikir alış verişlerinin yoğun olduğu birkaç gün geçirebilirsiniz. Son zamanlarda yaptığınız harcamalarınızı karşılamak için yeni kazanç yolları yaratmak için harekete geçebilirsiniz. Ancak ortaklarla maddi konularda işbirliğine varmanız zor olabilir. Görüşlerinizde ısrarcı oluşunuz aranızdaki uyumu bozabilir.