Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (01.11.2014)

KOÇ 21 Mart - 20 Ni­san

Sosyal ve toplumsal konular, geleceğinizi ilgilendiren hedefler ve arkadaş grupları ile yapılacak faaliyetler bugünün uğraşları arasında olabilir. Ancak istediğiniz akıcılıkta ilerleme kaydedemeyebilir; zaman zaman sizin kontrolünüz dışında olabilecek ufak tefek engellerle karşılaşabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilebilir veya size ihtiyacı olanların ihtiyaçlarına yönelebilirsiniz.

BOĞA 21 NİSAN-21 MAYIS

İşe, kariyere dair konuların yanı sıra eve ve aileye ait uğraşlar halen gündeminizde yer almakta. Ortaklıklarınız, işbirlikleriniz veya ilişkilerinizle alakalı çözülmesi gerekenleri edindiğiniz tecrübeyle bugün artık belli bir şekle getirebilirsiniz. Akılcı ve mantıklı hareket etmek yanasınız. Akşam saatlerinde ise sanatsal faaliyetler, yardım amaçlı organizasyonlara katılabilirsiniz.

İKİZLER  22 MAYIS-21 HAZİRAN

Geleceğe dair beklentilerinizi gerçekleştirmeye yönelik çalışmalarınızı sürdürmektesiniz. Hedeflerinize varmak için adına çaba göstermeniz ve kararlı ilerlemeniz gerekmekte. Medya, eğitim, yurtdışı işleriniz için attığınız adımların size geri dönüşlerini beklemektesiniz. Akşam saatlerinden itibaren şartları daha rahat öngörebilecek ve yönetebilecek konumda olacaksınız.

YENGEÇ  22 HAZİRAN-23 TEMMUZ

Gerek duygusal gerek maddi konularda gerçeklerle karşılaşmak sizi olumsuz etkilemekte. İç dünyanızda inişli çıkışlı koşullar içindesiniz. Bugün herhangi şekilde olursa olsun yeni adımlar atmak yerine konumunuzu korumaya bakmalısınız. Akşam saatlerinden sonra kabullenmeye geçebilir; geleceğinize dair uygun hareket edebilirsiniz.

ASLAN  24 TEMMUZ-23 AĞUSTOS

Ortaklaşa yapılan proje veya işbirlikleri adına yaptığınız çalışmaların hazırlıklarını artık bugün tamamlayabilirsiniz.  Karşınızdaki kişilerle fikirbirliğine varabilir; geleceğe dönük kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren değişen dinamikler hem duygusal hem finansal alanda da değişken koşullar getirebilir. Başkalarının imkanlarından yararlanma söz konusu olabilir.

BAŞAK  24 AĞUSTOS-23 EYLÜL

Yer aldığınız gruplardaki görevlerinizi başarıyla tamamlayabilir; kendinizi kanıtlayabilirsiniz. Ayrıca aile içinde akrabalarınızla ilişkilerinizde pürüz yaratan sorunları akılcı yaklaşımlarla çözümleyebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra uyum ve denge gerektiren konular gündeminizde daha fazla yer alacaktır. Yakın ilişkiniz, evliliğinizi içine alan yeni gelişmeler var.

TERAZİ  24 EYLÜL-22 EKİM

Çocuklarınız, sevdikleriniz, arkadaşlarınız gündeminizde halen önemli konumdalar. Onların istek ve ihtiyaçlarını yerine getirmek sizi de keyifli kılabilir. Ayrıca gayrimenkul, aileden gelen varlıkların değerlendirilmesi ve yönetimi adına attığınız adımlarla ilgili geri bildirimler alabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra ikilem yaratacak ve kararsız kalacağınız fikir ve düşünceleriniz olabilir.

AKREP  23 EKİM-22KASIM

Eve, aileye ait konularda yaşanan sorunları kararlı ve mantıklı yaklaşımlarınızla çözebilir; herkes adına olumlu ve umut vaad eden adımlar atabilirsiniz. Yaşanan bu bitiş ve başlangıçlar yaşantınızda yeni kapıları açabilir. Akşam saatlerinden sonra duygularınızın etkisinde kalarak hareket edeceğiniz zamanlar var. Aşk, sevgi ve şefkat hisleri sizin için ön plana gelebilir.

YAY 23 KASIM-21 ARALIK

Yakın çevre,  kardeşler veya okula arkadaşlarınızla daha fazla iletişim içinde olabilir ve belki birlikte vakit geçirebilirsiniz. Grup faaliyetleri, toplumsal konular veya eğlence temalı aktiviteler günlük programınızda olabilir. Aileye dair fedakarlık ve özveri göstereceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kendi içi dünyanızın derinliklerine gidebilirsiniz.

OĞLAK  22 ARALIK-20 OCAK

Grup çalışmalarından elde edilecek ve maddi manevi tatmin sağlayacak gelişmeler içindesiniz. Bugün bu işlerle ilgili tahsilatları yapabilir; sonuçlarını alabilirsiniz. Ayrıca gelirlerinizi arttırmaya yönelik projelerinizi nihayete erdirebilirsiniz. Birlikte yakın çevre, kardeşlerle bir araya geleceğiniz ve duygusal paylaşımlarda bulunacağınız ortamlara gidebilirsiniz.

KOVA  21 OCAK-19 ŞUBAT

Birkaç gündür hedefleriniz doğrultusunda hareket ettiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için çaba harcadınız. Göstermiş olduğunuz kararlılık ve azminizin sonuçlarını alma zamanı geldi. Birlikte değişine enerjiler bu çalışmalarınızı;  yeteneklerinizle birleştirerek gelir getirecek bir hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda öngöremediğiniz harcamalar da yapabilirsiniz.

BALIK  20 ŞUBAT-20 MART

Günü kendi içinize çekilmiş ve geri planda kalarak geçirmek isteyebilirsiniz. Geleceğe dair düşünceler, aileye ve paraya ait konular zihninizi kurcalarken kendinizi pek huzurlu hissetmeyebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren burcunuza ilerleyecek olan Ay ile birlikte kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlayacaktır. İkili ilişkiler adına duygusal bir sürecin içine girebilirsiniz.