Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (01.12.2014)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün harekete geçmek ve kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; günü enerjik ve yoğun geçirmenize işaret edebilir. Fakat ani alınan kararların ve sabırsızlığın yarattığı gerilimi yaşayabilirsiniz. İlişkilerinize dair girişimlerde bulunabilir, hayata bakış açınızı cesaretle açığa çıkarabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Olayların kontrolünüzde olmaması ve kadersel gelişmesi sizi zorlasa da cesaretinizi kaybetmeden harekete geçebilirsiniz. Finansal konularla ilgili risk almak isteyebilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. İşlerinizi halletmek ve önünüze bakmak için karşınıza çıkan fırsatları kullanabilir, iyimserliğinizi muhafaza edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İyimser bir bakış açısıyla girişimlerde bulunabilir, içinde bulunduğunuz grup ve derneklerde liderlik mücadelesi verebilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinizde ani değişiklikler yapabilir, arkadaşlarınızla bir anda gelişen sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerin desteğiyle kontrolü ele alabilirsiniz. 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Toplumsal alanda ön planda olacağınız, becerilerinizi ve projelerinizi sunarak onaylanacağınız bir gündesiniz. İş ve sosyal hayatınızda ani ve beklenmedik değişimler yaşanabilirsiniz. Çalışma ortamınızda risk alabilir, iş arkadaşlarınızın desteğini görebilirsiniz. Kariyerinizde beklentilerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün hayata bakış açınızı fanatik bir tavırla savunabilir, ani kararlar alarak harekete geçebilirsiniz. Görüşlerinizi ifade ederken gösterdiğiniz cesaret başkalarının da dikkatini çekebilir. Romantik ilişkilerde taleplerinizi anlatabilirsiniz. Yüksek eğitim ya da uzun yolculuklarla ilgili beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konularda risk içeren girişimlerde bulunabilirsiniz. Ani kararlarla gayrimenkul alım satımı için harekete geçebilir, ailenizin de desteğiyle anlaşmalar yapabilirsiniz. Kredi, vergi, sigorta ya da borçlarla ilgili sorunlarınızı çözmek üzere attığınız adımların sonuçlarını almak için büyük bir efor sarf edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün ilişkilerde oldukça hareketli zaman geçirebilirsiniz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerle kuracağınız iletişim enerjinizi yükselterek, güveninizi artırabilir. Başkalarıyla ortak girişimlerde bulunarak, anlaşmalar ve kontratlar imzalayabilir, onların önderliğinde mücadeleye girişebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Ekonomik konularda kontrolsüz risklere girebilirsiniz. Çalışma ortamınızda ani gelişen fırsatlar karşısında beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerin desteği üstlendiğiniz işlerde liderlik yapmanızı ve başarılı sonuçlar almanızı sağlayabilir. Gelirlerinizi artırmak için harekete geçebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün yaşamdan keyif alabilir, kendinizi şımartabilir, heyecan duymanızı sağlayacak adımlar atabilirsiniz. Yaşamınızı ve ilişkilerinizi ilgilendiren konularda ani girişimlerde bulunabilir, romantik ilişkilerde cesaret ve hevesle hareket edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Aileye ve eve dair konularda cesaretle kararlar alabilir, hayatınızda bitiş ve başlangıçlara yol açacak adımlar atabilirsiniz. Bugün gelişen olaylar sizi mücadele gücünüzü artıracaktır. Elinizde olmayan kadersel gelişmelerden dolayı risk alabilir, gizli destekçileriniz sayesinde girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gelişen olaylar seyahatlere çıkmanızı, eğitimlere başlamanızı gerektirebilir. Geleceğe dair hedefleriniz için cesaret ve hevesle adımlar atabilir hatta gereğinden fazla risk üstlenebilirsiniz. Yoğun bir iletişim trafiği içinde arkadaşlarınızla sizi harekete geçirecek organizasyonlar yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızda değişikliklere yol açacak girişimlerde bulunabilir, risk alarak cesaret gösterebilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili beklenmedik kararlar alarak harekete geçebilirsiniz. Desteklenmeniz üstlendiğiniz işlerden daha fazla gelir elde edebsilirsiniz.