Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (02.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Gün boyunca başlatmış olduğunuz girişim ve kararlarla ilgili ilerleme sağlayabilirsiniz. Zaman zaman parasal işler ve duygusal konular sizi yıpratsa da belli bir çizgiyi yakalayabilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden itibaren kendinizi daha özgür ve iyimser hissedeceğiniz gelişmeler yaşanabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İlişkiler, parasal konularda huzur ve güvenliğinizi sağlamakla uğraşabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere bağlı olmanızdan kaynaklı sorun veya pozisyonunuza rağmen hedeflerinize daha yakın olabilirsiniz. Günün ikinci bölümünde ortak kazançlarınız daha önemli bir hal alabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günün ilk bölümünde yapılacak işler, sorumluluklar, parasal işler sizi meşgul edebilir. Aldığınız kararların uygulanması için çaba harcayabilir; birikmiş işlerinizi ise tamamlamaya çalışabilirsiniz. Akşamüstünden itibaren ise ikili ilişkiler, işbirlikleri daha fazla gündeminize gelecektir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Duygusal anlamda oldukça yoğun geçen süreçler içindeydiniz. Bugün de hisleriniz ve sezgileriniz doğrultusunda ilerleyebilirsiniz. Çocuklarınız, sevdiğiniz kişi ve hobilerinizle ilgilenebilir; tutkulu hareket edebilirsiniz. Günün ikinci yarısından sonra ise size sorumluluk ve görevlerinize dönebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ruhunuzun derinliklerine döndüğünüz şu günlerde iç hesaplaşmalarınızı tamamlamış olabilirsiniz. Ayrıca eve, aileye ve gayrimenkullere dair aldığınız kararların uygulamasına da geçebilirsiniz. Akşamüstünden sonra daha keyifli ve iyimser hisler içinde olabilir; eski coşkunuzu kazanabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Zihninizi kurcalayan düşünce ve duygularınızı anlamlandırmanın huzurunu yaşayabilirsiniz. Bir süredir gerginlik yaratan şeyleri geride bırakabilir artık belli bir düzen oluşturmaya niyetli olabilirsiniz. Günün ikinci yarısından sonra ailenizle ilgilenebilir; belki evinizde misafir ağırlayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Değerlerinizi sorguladığınız zamanların ardından almış olduğunuz kararların uygulanması aşamasına geçebilirsiniz. Parasal alanda ise yapmış olduğunuz girişimlerle ilgili eksiklerinizi giderebilirsiniz. Akşamüstünden itibaren kardeşleriniz ve dostlarınızla iletişiminiz artabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Halen burcunuzda ilerleyen Ay’ sizi kararlı ve cesaretli kılmakta. Başlattığınız girişimlerle ilgili geçen yoğun birkaç günün ardından bugün daha sakin olabilir; eksik kalan işlerinizi tamamlamaya yönelebilirsiniz. Günün son bölümünde ise eder değer sağlaması yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Arka planda hazırlığını yapmakta olduğunuz konularla ilgili eksik kalan işleri tamamlayabilirsiniz. Duygusal olarak sizi huzursuz kılan durumlara henüz bir çözüm üretmiş olamayabilirsiniz. Akşamüstünden itibaren burcunuza ilerleyen Ay ile ipleri elinizde tutarak ilerleyebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gruplar içindeki çalışmalarınızda eksik kalan noktaları tamamlayabilir; eldeki işlerinizi bitirebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla aranızda geçen yoğun duygusal süreçlerden öğrendiklerinizi içselleştirebilirsiniz. Günün ikinci yarısında ise iç dünyanıza çekilebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal yaşamda son günlerde oldukça gözler önündeydiniz. Bugün ise daha sakin zamanlar olabilir. Aldığınız karar ve başlattığınız girişimlerin eksik kalan kısmına yoğunlaşabilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden sonra gruplar, arkadaşlıklar ve idealleriniz daha fazla önem kazanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yurtdışı, eğitim, medya ve yolculuklarla ilgili tamamlanmalar içindesiniz. Dönüştürdüğünüz bakış açınız ve edindiğiniz yeni değerlendirmeler eşliğinde hareket edebilirsiniz. Ayrıca başlattığınız girişimlerin eksik kalan yönlerini gidermenin uğraşısını verebilirsiniz.