Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (02.03.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde hayata bakış açınız doğrultusunda sorumluluklar alarak girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz koşullar içindesiniz. İsteklerinizi yerine getirmeye, cesaretle risk alarak hareket etmeye meyillisiniz. Günü sevdiklerinizle geçirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Aile içinde finansal sorumluluklarınızın bilincinde hareket edebilir, ev ve yerleşimle ilgili adımlar atabilirsiniz. İçten içe sizi strese iten, bilinçaltınızı kurcalayan düşüncelere dalmak yerine günü yakınlarınızla geçirebilir, evde ağırlayacağınız dostlarla keyif bulabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Üstünde çalıştığınız anlaşmaları imzalayabilir, işbirliklerinden alacağınız destekle girişimlerde bulunabilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı ve hedeflerinizi uygulamakta aceleci davranabilirsiniz. Gruplar içinde liderliği ele alarak; kimi zaman başınıza buyruk davranabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde size kazanç sağlayacak çalışmalar yapabilir, sorumluluklarınızın bilincinde olarak yeteneklerinizi iş ortamınızda kullanabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda cesur atılımlarda bulunabilir, ani gelen fırsatları kullanmak üzere harekete geçebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda ilerlemekte olan Ay; sizi oldukça enerjik ve hareketli kılmakta. Yaratıcılığınızı, yeteneklerinizi ve gücünüzü somut bir şekilde ortaya koyabilir; ilişkilerin getirdiği keyifleri yaşayabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve görüşlerinizi belirleyecek konularda fırsatları değerlendirin.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kendi içinize dönerek size yük olan sorumluluklarınızı değerlendirebilir, aileye dair konulardan somut sonuçlar almak isteyebilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili girişimlerde bulunmadan önce gerçekçi ve sağlam bir araştırma yapmalı, ani gelişen finansal krizlere dikkat edin.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Arkadaşlarınızla ve bağlı olduğunuz gruplarla birlikte hoşça vakit geçirebilir; aynı hedef çevresinde toplanarak hareket edebilirsiniz. Alacağınız haberler planlarınızın ve ideallerinizin somutlaşmasına yardımcı olabilir, bağlayıcılığı olan uzun vadeli anlaşmalar yapabilirisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sosyal hayatın içinde yetenek ve otoritenizle gündemde olabilirsiniz. Kendinizi kanıtlayacağınız ve yeteneklerinizin iş hayatınızda kabul göreceği ve destekler alacağınız bir gündesiniz. Sağlık alanında yenileneceğiniz; alışkanlık ve düzenlerinizi değiştireceğiniz bir gün.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eğitim ve yolculuklarla ilgili konular ufkunuzu genişleterek özgüven sağlayabilir. Sorumlulukları ve aldığınız kararları farklı bir bakış açısıyla gerçekleştirme yolunda adımlar atabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi hareketlendirecek ve dinamik olmanızı sağlayacak kişilerle tanışabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ortak gelirlerin yönetimi ve yatırımların geleceğiyle ilgilenerek, sorumluluk almanız gerekebilir. Sağlam yapı kurmak niyetiyle yola çıkarken alacağınız bazı riskler olabilir. Aile fertleriyle birlikte karar almanız gereken konularda tek başınıza davranarak, liderliği ele alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Özellikle sabah saatlerinde hedeflerinize varmak için atacağınız adımlarda işbirliklerine ihtiyaç duyabilir, karşınızdakilerin desteğiyle somut sonuçlara ulaşabilirsiniz. Koşullar her ne kadar size bağlı olmasa da gelişmeleri yönlendirecek olan sizsiniz. Risklere cesaretle yaklaşın.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gerek iş gerek özel hayatınızdaki sorumluluklarla, yapılacak işlerle ilgilenerek geçirebilirsiniz. İş ve sosyal yaşamınızda ki sorumlulukları yerine getirirken fazla disipline olmanız gerekebilir. Çalışma ortamınızda yönetimi elinize alabilir, ani gelişen olayları fırsata çevirebilirsiniz.