Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (02.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün hem zihinsel hem bedensel olarak hareketlisiniz fakat üstlendiğiniz sorumlulukların baskısı yorucu gelebilir. Detaylara takılmanız işlerinizin ağırilerlemesine neden olsa da farkındalık kazanmanız cesaretle harekete geçmenizi sağlayabilir. Arkadaşlarınızdan ve gruplardan fikir alabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konuların hareketli olduğu, borçlarla ya da ortak kaynakların yönetimiyle meşgul olduğunuz bir gündesiniz. Risk almanızı gerektiren koşulları hesaplamaya çalışırken fırsatları kaçırmamak için biraz daha cesarete ihtiyacınız olabilir. İş ve sosyal hayatınızdan gelişen işbirlikleri size destek olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendinizi baskı altında hissedebilir, çıkarlarınızı korumak isterken ertelemeler yaşayabilirsiniz. İşbirlikleri ve anlaşmaların uzun vadeli olmasını sağlamak için aynı görüşü paylaştığınız kişilerden yardım alabilirsiniz. Size farkındalık kazandıran dostlar sayesinde başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Üstlendiğiniz görevleri başarıyla sürdürmek için kendinizi fazla yorabilirsiniz. Çalışma ortamınızda sunumlar, eğitim ve anlaşmalarla uğraşırken destekler alarak alternatif çözümler üretebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda ki bilgi alışverişi ve iletişim trafiği aksadığında ertelemeler yaşanabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Üretken ve yaratıcı bir günde olabilir, uzun süre de başarı kazandıracak adımlar atabilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yaparken bütçenizi fazla zorlamamalı, her şeyi birden istememelisiniz. İşbirlikleri ve yakın ilişkiler hayata farklı gözlerle bakmanızı sağlayabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Evin ve aile fertlerinin sorumluluğu sizin üstünüze kalmış olabilir. Yaşamınıza dair konularda girişimler yapmak isterken, görevleri yerine getirmenin yükümlülüğü kendinizi baskı altında hissetmenize yol açabilir. Fakat finansal alanda gelen fırsatlar ve alacağınız destekler yükünüzü hafifletecektir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün dedikodulara karşı dikkatli olmalı, emin olmadığınız bilgileri paylaşmamalısınız. Attığınız imzalar size yük getirse bile uzun süreli anlaşmalar ve sözleşmeler yapabilirsiniz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerle ortak harekete geçerseniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gelirlerinizi yatırıma dönüştürürken risk faktörü kafanızı karıştırabilir, fazla alternatifin olması seçim yapmanızı zorlaştırabilir. Fakat özellikle gayrimenkullerle ilgili adımlar atmanızı sağlayan destekler alabilirsiniz. Çalışma ortamınızda ki değişiklikler gelirlerinizi olumlu etkileyebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Dün yaşadığınız karmaşa ve belirsizlikten sonra bugün kendinizi daha rahat ifade ederek; cesur davranışlar gösterebilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincinde olarak hayatınızı düzene sokmak ve uzun vadeli girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. İş ve sosyal ortamınızda ki detaylı çalışma temposu yorucu olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İçten içe size düşmanlık yapanların farkına varmanız huzursuzluğunuzu artırabilir. Kontrol edemediğiniz gelişmeler sorumlulukların üstünüze kalmasına neden olabilir. Fakat birden gelen destekler tam zamanında yetişerek çözüm bulmanızı sağlayacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hedeflerinize doğru iyimser bir bakış açısıyla ilerlemek isterken finansal konular şüpheye düşmenize ve kendinizi geriye çekmenize neden olabilir. Grup çalışmaları, eğitimler, kişisel gelişim seminerleri ve toplantılardan fırsatlar yakalayabilir, uzun vadede başarı kazandıracak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yoğun bir gün sizi beklerken  sosyal hayatın içinde yer alabilirsiniz. Fakat eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişileri memnun etmekte zorlanabilir, eleştirilerden dolayı gerilim yaşayabilirsiniz. Gelirlerinizi artıracağınız fırsatlar bulduğunuzda cesaretle ilerleyebilirsiniz.