Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (02.05.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Ay’ın etkileri altında olmanızdan dolayı günün olayları sizin dışınızda gelişebilir; hep başkalarına tabi hareket etmek zorunda kalabilirsiniz. Güne gerilimli ve kontrol dışı gelişmelerle başlamanıza rağmen ilerleyen saatlerde bu hisleriniz azalacaktır. Gerek ikili ilişkiler gerekse de işbirliklerinde uyum ve denge arayışında kalmaya gayret edeceksiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatleri gerilimli ve sizi huzursuz edebilecek zamanlar olsa dahi günün ilerleyen saatlerinde durumu toparlayabilirsiniz. Çalışma hayatında veya gündelik yaşantınızda uyumlu davranmak ve hoşgörü göstermek için kendinizi zorlayabilirsiniz. Dengeleri kurmak sizin için önem taşıyabilir. Ayrıca sağlığınızı ilgilendiren alanlarda bazı uğraşılarınız olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yaşamdan keyif almanızı engelleyen gelişmelerle güne başlayabilirsiniz. Bir gece önceden sevdiğiniz kişi, çocuklarınız, aniden ortaya çıkan bir finansal mesele veya arkadaşlarınızla ilgili yaşadığınız durumların bu ruh halinizle alakası olabilir. Ancak günün ilerleyen zamanlarında bu hisleri üzerinizden atacak ve keyifli bir sürece gireceksiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün ilişkilerden ve sorumluluklardan kaynaklı baskıların getirdiği gerginlik içinde başlayabilir. İç dünyanızda yaşadıklarınızdan dolayı çevrenizdekilere karşı hoşgörülü olamayabilirsiniz. Ancak ilerleyen vakitlerde gereken uyumu gösterebilecek bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Düşüncelerinizi sakin ve politik bir dille ifade etmeye önem verebilirsiniz. Ancak sizi bu yönde davranmaktan alı koyan durumlarla kendi içinizde mücadele etmeniz gerekebilir. Kardeşlerinizle olan iletişiminiz günün erken zamanlarında sorunlu olsa dahi ilerleyen saatlerde arzu ettiğiniz uyumlu ve dengeli şekle bürünebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün ortak iş yaptığınız kişilerden elde edeceğiniz kazançlarla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde karışık ve baskı yaratan durumlar olmasına rağmen günün ilerleyen saatlerinde bazı şeyler lehinize olacaktır. Önemli kararları ve imzaları bırakmamalısınız zira sonrasında istediğiniz verimi elde edemeyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Güne gergin etkiler altında başlamanıza rağmen ilerleyen saatler sizi huzurlu edecek şekilde gelişebilir. Kendinizi ikili ilişkiler ve işbirliklerinde rahat ifade edeceğiniz ve dengeleri güzel yöneteceğiniz zamanlar var. Ayrıca sosyal hayatınız renklenebilir. Akşamüstü saatlerinden sonra yeni girişimler ve hamleler yapmak yerine akışta kalmayı tercih etmelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünlerde ilişkiler ve parasal konular bilinçaltınızı zorlamakta. Hem kendi içi dünyanızda hem de gerçekte uyum ve dengeleri kurmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca gizli düşmanlıklar görme olasılığınız yüksek. Günün ilerleyen saatlerinde ise daha olumlu koşullar var. Burcunuza geçecek olan Ay ile olayların kontrolünü elinize alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Günün ilk saatlerinde neşeniz pek yerinde olmayabilir ancak ilerleyen zamanlarda arkadaşlarınızın veya amaçlarınızın peşinden giderken kendinizi toparlayabilirsiniz. Karşınıza çıkan veya tanışacağınız kişilerden fikirsel destekler alabileceğiniz ortamlar olabilir. Onlarla dostane ilişkiler kurabilir; ufkunuzu açacak sohbetler edebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızın hareketlendiği bir süreçtesiniz. Sabah saatlerinde bazı olumsuzluklar olsa dahi günün ilerleyen saatlerinde sizi memnun edecek gelişmeler var. İş bağlantılarınız açısından gün ortasındaki olumlu enerjileri lehinize kullanabilirsiniz zira sonrasında istediğiniz ilerlemeyi kaydedemeyebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eğitim, yurtdışı işler veya yolculukları içine alan konular sabah saatlerinde huzursuzluk kaynağı olabilir. Günün ilerleyen vakitlerinde sorunların üstesinden gelebilir; geleceğinizi olumlu şekillendirecek gibi kararlar alabilirsiniz. İşleri akşamüstüne kadar tamamlayınız zira sonrasında enerjiler sizi arzu ettiğiniz akıcılıkta desteklemeyebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hem maddi hem de manevi paylaşımlarda sabah saatlerinde bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa işler veya duygusal konulardaki bu ikilemlerinize veya kararsızlıklarınıza gün ortasında çözümler bulabilirsiniz. Ayrıca uyumlu davranarak hem sosyal hem de yakın ilişkilerinizi belli bir noktaya getirebilirsiniz.