Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (02.05.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün kontrolünüz dışında yaşanacak olaylar sizi zorlayabilir, kendinizi geçmişte ki eylemlerinizden dolayı suçlanırken bulabilirsiniz. Başkalarına hizmet etmeye zorlanabilir ya da geri planda kalabilirsiniz. Adım atmadan önce gerçekçi davranmaya ve düşmanlıkları harekete geçirmemeye çalışmalısınız. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geleceğe dair beklentilerinizin yüksek oluşu girişimlerde bulunmak için çabalamanıza da neden olabilir fakat geçmişten gelen finansal sorunlar adım atmanızı engelleyebilir. Mali konular veya duygusal paylaşımlarda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Dostlarınızla iyi vakit geçirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızda yoğun bir tempo içinde olmanıza rağmen ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle, ortağınız ya da eşinizle aranızda ki sorunları çözmek için bir adım atabilirsiniz fakat beklentilerinizi yüksek tutmamalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün birçok şeyi bir arada yapmak istemenize rağmen kafanız çok karışık olabilir.  Gelişmeler karşısında endişe duymak yerine akışta kalmak ve fazla beklentiye girmemek sizi rahatlatabilir. İhmal ettiğiniz gündelik işler ya da sağlık konuları tekrar karşınıza çıkabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sizi hem beklentiye iten hem de hayal kırıklığına uğratan gelişmeler yaşanabilir. Gelirlerinizi ve harcamalarınızı planlamaya çalışsanız da yanlış hesap yapabilirsiniz. Duygusal bir karmaşa içinde olacağınız bugün kendinizi fazla zorlamamalı, gerekirse keyiflerinizden ödün vermelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün olayları kontrol altında tutmaya çalışmadan karşınızdakilerle uyum içinde olmaya çalışmalısınız. Aile içinde süregelen sorunların tekrar tekrar karşınıza çıkmazı kafanızın iyice karışmasına doğruyu yanlışı ayırt edememenize neden olabilir. Biraz sakinleşip düşüncelerinize odaklanmalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Güne başlarken bütün programınızın aksayabileceğini ve bir süre için yönsüz kalabileceğinizi bilmenizde fayda var. Kafanızı karıştıran haberler almanız veya eski sorunların tekrar su yüzüne çıkması sizi zorlasa da olaylar netleşmeden adım atmamalı ve karar almamalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sevdikleriniz ve çocuklarınız için bir çok hayaliniz olabilir, onlar için fedakârlığa hazır olabilirsiniz. Fakat yüksek beklentiler içine girmeniz sizi sonuçta hayal kırıklığına uğratabilir. Borçlanarak yapacağınız alışverişler sizi zor duruma sokabilir, gereksiz harcamalar yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün ev, aile veya gayrimenkullerle ilgili konularda beklentilerinizi yükseltecek veya hayal kırıklığına neden olacak gelişmeler yaşanabilir. Her şeyi kontrol altına almaya çalışırken isteklerinizin yerine gelmemesi geçmiş sorunları tekrar gündeme getirmenize ve çatışmalara yol açabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hassas ve alıngan bir gününüzdesiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizin daha duyarlı olmasını beklerken aradığınızı bulamayabilir, düşüncelerinizden şüpheye düşebilirsiniz. Haberlerin beklediğiniz gibi olmaması ve kontrolünüz dışında gelişen olaylar sizi zihinsel olarak yıpratabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ekonomik konularla ilgili bir karmaşa içinde olabilirsiniz. Gelirleriniz yapmak istediğiniz harcamalar için yeterli olmayabilir, borçlanmaya meyilli olabilirsiniz.  Olaylara fazla duygusal bakmanız karar almanızı engelleyebilir. Koşullarınız netleşinceye dek beklemek iyi olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay, hassasiyet ve duyarlılığınızı arttırmakta. Kendi istek ve talepleriniz doğrultusunda hareket etmek istemenize rağmen ilerleyeceğiniz yönü kesinleştirmekte zorlanabilirsiniz. Karşınızdakilerden fazla beklenti içine girmeniz çatışmaların artmasına neden zor olabilir.