Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (02.06.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugünlerde ayaklarınızı yere sağlam basarak ilerlemenizde yarar var zira zihinsel olarak kararsız olabilir; dağılmışlık hissedebilirsiniz. Özellikle finansal işlerinizde gelir ve giderlerinizi iyi hesaplamaya çalışın. Kontrol dışı gelişen durumlar yakın çevre ve kardeşlerle iletişiminizi de etkileyebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuza geçen Ay ile yaşayacaklarınızı kontrol altında tutabilir; kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Hedeflerinizi yüksek tutmanız veya beklentilerde olmanız yeni kazanç alanları yaratmanızı gerektirebilir. Finansal konularda yaşabileceğiniz zorluklara rağmen yeteneklerinize güvenmelisiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Kendi istek ve ihtiyaçlarınıza yönelik hareket etmek istemenize karşın henüz içinde bulunduğunuz koşullar size aradığınız güvenli ortamı sağlamayabilir. Kendi iç dünyanıza çekilerek huzur bulmayı tercih edebilirsiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan finansal konular olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Grup faaliyetleri, işin içinde finansal konuların ve başkalarının güvenini kazanma ihtiyacınızın olduğu çalışmalar bugünlerde sizi oyalayabilir. Birçok işi aynı anda düşünmekten zihinsel karmaşa hissedebilirsiniz. Olayları olduğundan fazla büyütmemeli; kendinize güvenmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Son birkaç gündür yaşadığınız hareketlilik artık bir nihayete varabilir. Ön hazırlılarını yaptığınız çalışmalarınızı iş ve sosyal yaşantınızda gözler önüne çıkarabilirsiniz. Ancak beklentilerinizin altında destekler bulma ihtimalini göz ardı etmemeli veya finansal beklentilerinizi yüksek tutmamalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugünlerde iş ve soysal yaşamda oldukça hareketli günler yaşanabilir. Bilgi, iletişim, yolculuk ve ticarete dair işlerinizdeki artış beklentilerinizi yüksekseltebilir. Eşin, ortağın ve işbirliğinde olduğunuz kişilerin belirsiz veya hayalci davranışlarına kapılamadan hareket etmelisiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal işlerde, duygusal paylaşımlarda güven ve sadakat beklentileriniz bugünlerde krizlere açık görünüyor. Sakin kalmaya çalışmalısınız. Gelecekle ilgili beklentilerinizi mantık çerçevesinde değerlendirmeli; hayale kapılmadan ve kendinizi kandırmadan ilerlemelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişkiler, ortaklık ve işbirliklerinin öne çıktığı günler yaşamaktasınız. Sağlam ve emin adımlarla ilerlemek istemek ve karşınızdakilere güvenmek istiyorsunuz. Kuracağınız bağlarda finansal konuların da önemli olması sizi her zamankinden fazla şüpheyle bakmaya ve analiz yapmaya yöneltebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşınızdakilerle ilişkilerinizi geliştirdiğiniz ve birçok fırsatın aynı anda geldiği bir dönemdesiniz. Arka planda koşulların ne derece sağlam ve güvenirlilik içerdiğini araştırmadan adımlarınızı atmamanızda yarar var. Yanılma ve yanıltma riskiniz olduğunu unutmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş hayatınız ve gündelik yaşantınızda oldukça hareketli günlerden geçmektesiniz. Yolculuklar, görüşme ve anlaşmaların yanı sıra iletişim alanında da yoğunluğunuz olabilir. Kafanızı karıştırabilecek sizi odaklandığınız konudan uzaklaştıracak olaylardan uzak durmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Eve, aileye, işe dair alanlarda nihai kararlar arifesindesiniz. Ayağınızı sağlam basarak ilerleme isteğinizden bazı şeyleri çok yönlü değerlendirebilirsiniz. Dağılmadan ve keyfiyete düşmemeden hareket etmelisiniz. Başarının anahtarının yeteneklerinize ve kendinize güvenmekte olduğunu unutmayın.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugünlerde içinde bulunduğunuz koşullar karar almanızı zorlaştırmakta. Gerek aileniz gerekse de alıştığınız koşulları değiştirmek size zor gelebilir. Ancak temkinli ve istikrarlı hareket edebilmek için mantıklı düşünmeye çalışın. Hayale kapılmaya ve başkalarına da fazla güvene dikkat.