Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (02.07.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gerçekleşecek olan Dolunay; evinize, ailenize ve işinize dair sorumluluklarınıza vurgu yapmakta. Var olan koşullarınızı değiştirecek durumlar ve kararlar olabilir. Duygusal olarak sizi yoran koşulları gerçekçi gözlerle değerlendirebilir; yeni yapılar kurabilirsiniz. Ayrıca bu zorlu sürecin yanı sıra aşk hayatınız ve çocuklarınızla alakalı sizi gururlandıracak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Dolunay ile birlikte yurtdışı, eğitim, medya ve hukuk alanındaki işlerle ilgili bir sonuçlar alabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda gerçekleştirecekleriniz için son çalışmaları yapabilir; eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. İç dünyanızda sizi duygusal olarak bağlayan konularda gerçekçi bir bakış açısı geliştirebileceğiniz bir dönemdesiniz. Hisleriniz yerine mantığınıza yer verebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugünkü Dolunay finansal alanda ve değerlerinizle ilgili konularda size farkındalık kazandırabilir. Kazançlarınızı, kişisel veya ortaklaşa olan gelir ve giderlerinizle alakalı değerlendirmelerde bulunabilirsiniz. Ayrıca ev, gayrimenkul veya ailenize ait kaynaklarla ilgili işlerinizin son kararlarını alabilirsiniz. Yeteneklerinizi size ve ortaklarınıza fayda sağlayacak şekilde kullanabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Dolunay ile birlikte evlilik, ortaklık ve işbirliklerinizle alakalı gerçekçi değerlendirmelerde bulunabilir; kararlar alabilirsiniz. Kendi istek ve arzularınızın yanı sıra karşınızdakileri de gözeterek davranabilirsiniz. Ayrıca kendi yeteneklerinizle toplum veya çevrenizdekilerin saygısını kazanabilir; kazanca dönüştürecek fırsatları yakalayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün gerçekleşecek olan Dolunay; iş hayatınız, düzenleriniz ve sağlığınız üzerinde etkili olabilir. İç dünyanızda ruhsal ve duygusal olarak sizi olumsuz etkileyen durumları gerçekçi gözlerle değerlendirebilir; bir sonuca varabilirsiniz. Aynı zamanda kontrolünüz dışında gelişen durumlara karşı temkinli olmanızda fayda var. Olayları gurur meselesi yapmamaya dikkat etmelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Dolunay etkileri altında ideallerinizi gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğinizle ilgili bazı kanaatler edinebilirsiniz. Gruplar, dernek ve ekip çalışmalarındaki konumunuzla alakalı olarak da beklediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Aşka bakışınızı ve ilişkinizden beklentinizi sorgulayabilir; gelecekte olacaklar için harekete geçebilirsiniz. Ancak çocuklarınıza ait sorumluluklar yük olarak algılanabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugünkü Dolunay iş ve sosyal hayatınızı gerçekçi gözlerle değerlendirmeniz gerektiğini size hatırlatmakta. Ruhunuzun derinliklerinde hissettiğiniz ihtiyaçlarla ilgili bir farkındalık sahibi olabilirsiniz. Eve, aileye veya gayrimenkullere dair konulardaki gelişmeler sizi etkileyebilir. Geleceğe karşı umutlarınızı tazeleyecek olumlu olaylar yaşayabilirsiniz. Ancak beklentilerinizi abartmayın.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Dolunay uzun süredir  üzerinde durduğunuz eğitim, anlaşmalar ve yolculuklarla ilgili konularda sizi sonuca vardırabilir. Beklentilerinizi yüksek tutmakla birlikte gerçekçi düşünüp değerlendirmelerde bulunacağınız süreçtesiniz. Size unvan kazandıracak gelişmeleri lehinize kılabilirsiniz. Kardeşlerinizle alakalı olarak ise fikir beyan edeceğiniz durumlar söz konusu.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Maddi manevi değerlerinizi gerçekçi yaklaşımlarla değerlendireceğiniz bir sürecin içindesiniz. Bugünkü Dolunay ile bu alanı deneyimleyebilir; olaylar yaşayabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, yolculuklar, medya ve hukuk alanındaki işlerden elde edecekleriniz olabilir. Bu kazanımları yeteneklerinizle birleştirerek size gelir getirecek seviyeye taşıma şansını bulabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugünkü Dolunay’dan en fazla etkilenecek burçların başında gelmektesiniz zira gelişmeler sizinle yakından alakalı olacaktır. Kendi istek ve hedeflerinizi karşınızdakileri etkileyerek elde edebilecek konumdasınız. Gücünüzü, yönetsel kabiliyetlerinizi ve birikimlerinizi ortaya koymanıza olanak sağlayacak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İşbirliği içinde kalmanız yararınıza olacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İç dünyanızı, bilinçaltınızın derinliklerini etkileyen olayların açığa çıkacağı bir Dolunay sizi beklemekte. İşe veya aileye ait görev, sorumluluklarınızla yerine getirmekle alakalı kendinizi yetersiz hissetmenize neden olan durumlar yaşanabilir. Bu süreçte hem ruhsal hem de zihinsel sağlığınıza özen göstermelisiniz. Karşınızdakilerden gelebilecek şans ve fırsatları iyi değerlendirmeye bakın.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İdeallerinize ne kadar yakın veya uzak olduğunuzu bugünkü Dolunay ile anlayabilirsiniz. Var olan yeteneklerinizin kullanacağınız veya çalışmalarınızın olumlu olumsuz karşılıklarını alacağınız koşullar içindesiniz. Aşk hayatınızı, ilişkilerinizi yeniden düzenleyebilirsiniz. Duygularınızla hareket etmek yerine gerçekçi değerlendirmelerde bulunabilir; olgun bir bakış açısı sergileyebilirsiniz.