Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Figen KIZILTAŞ & Berna Narin AŞKIN
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (02.07.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde işlerinizin planladığınız gibi ilerlememesinden dolayı gerginlik yaşayabilirsiniz. Yolculuklarda aksamalar, iletişimde kopmalar olacağı için kararsız kalabilirsiniz. Kendinizden ve çevrenizdekilerden beklentilerinizi abartmamalı, tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yeteneklerinize fazla güvenerek atıldığınız işlerden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Birçok ticari faaliyeti bir arada yürütme isteğiniz sonunda finansal engellere takılabilir.  Bugün ticaret, eğitim, aracılık ve yolculuklarla ilgili işlerle meşgul olabilirsiniz. Fakat sizi ikileme ve kararsızlığa düşüren etkiler olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün gerek düşünceleriniz gerek söylemlerinizle ön planda olabilir, kendi istekleriniz doğrultusunda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Fakat birçok işi bir arada yürütmeye çalışmanız sonunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ancak bir alana odaklanarak engelleri aşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bir türlü karar alamıyor olmanızdan ve kontrolünüz dışında gelişen bazı olaylardan dolayı işleriniz aksayabilir. Düşüncelerinizi bir konuya odaklamalı, gelen haberlerle dikkatinizin dağılmasına izin vermemelisiniz. Yalanların açığa çıkması hayal kırıklığına yol açabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gruplar, ekip çalışmaları veya bağlı olduğunuz derneklerle ilgili işler sizi meşgul edebilir. Üzerinize aldığınız görevlerin sorumluluğu sizi biraz yorabilir veya çıkan aksiliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizi yanlış yönlendirebilir, eksik bilgiyle yola çıkabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün bir türlü başladığınız işlerde ilerleme kaydedemeyebilir, kendinizden fazla şey bekliyor olabilirsiniz. Aldığınız yükleri taşımakta zorlanacağınızdan bazı sorumluluklarınızı paylaşmayı öğrenmelisiniz. Olayların yönünün belirsiz olması karar vermenizi zorlaştırabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yakın çevrenize, kardeş ve kuzenlerinize dair sorumluluklar işlerinizin aksamasına yol açabilir. Düşüncelerinizden emin olamadığınızdan harekete geçemeyebilir hatta bir süre için iletişimi kesebilirsiniz. Hazırlıklarınızı tamamlamanız için bir konuya odaklanmanızda fayda var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün gerek maddi gerek manevi paylaşımlarda ikilemde kalacağınız koşullar içindesiniz. Bir yandan sorumluluklarınızı yerine getirmek ve bütçenizi denkleştirmek isterken bir yandan da keyif alacağınız konulara yönelmek istemeniz sizi hareketsiz ve yönsüz bırakabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kendi sınırlarınızı belirlemiş olmanıza rağmen karşınızdakilerle ortak hareket etmeniz gerektiğinden işlerinizi istediğiniz akıcılıkta halledemeyebilirsiniz. Henüz nereye gideceğinize ve ne yapacağınıza karar vermediğinizden belirsizlik yaşayabilir, engellerle karşılaşabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gündelik işlerinizi yaparken yaşanan karmaşa hem sinirsel gerginliğe hem de çatışmalara yol açabilir. Kontrolünüz dışında gelişen durumlar veya perde arkası gelişmeler kararsızlığa sebep olabilir. Her şeye birden koşarak sağlığınızı yıpratmamalı, koşulların netleşmesini beklemelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün sizi ikilemde bırakacak durumlar olmasına rağmen akılcı çözümlerinizle yeni bir yol belirleyebilirsiniz. Fakat öncelikle aldığınız duyumlardan emin olmalı ve belirli bir plan üzerinde ilerlemelisiniz. Ekonomik açıdan şartları zorlamanız sonunda her şey karışabilir, dikkatli olmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hem ailenizle zaman geçirmek isteyebilir hem de sosyal hayatın içinde var olmak isteyebilirsiniz. Bu arada karşınızdakilerden fazla şey beklemeniz karmaşayı daha da artırabilir. Sizin adınıza başkalarının karar almasını beklememeli, abartmadan bir konuya odaklanmalısınız.