Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (02.09.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde yoğun geçen birkaç günün değerlendirmesini yaparak, yarım kalan işlerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Öğleden sonra beraber çalıştığınız kişilerden alacağınız destekle hedeflerinize ulaşacak, ekonomik konularda verimli yatırımlar ya da girişimler yapabileceksiniz. Bir ürünün ya da hizmetin maliyetini belirlerken yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Güne başlarken kendinizi yalnız ve içe dönük hissetseniz de günün ilerleyen saatlerinde burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; ikili ilişkilerinize vurgu yapmakta. İstek ve hedefleriniz doğrultusunda girişimlerde bulunurken maddi ve manevi desteği bulabilecek ve çabalarınızın karşılığını alabileceksiniz. Sevdiklerinizle sağlam temelli birliktelikler kurabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün grup içi çalışmalarda eksiklerinizi gidermek, kazançlarınızı değerlendirmek için araştırmalar yapmak isteyebilirsiniz. Fakat yeni başlangıçlar ve girişimler için uygun bir zamanda değilsiniz. Öğleden sonra olayları kontrol etmekte zorlanarak, kendi içinize kapanabilirsiniz. Finansal konularda alacağınız desteklerle uzun vadeli ve akılcı yatırımların alt yapısını oluşturabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerini hayatın yoğunluğundan dolayı bitiremediğiniz çalışmaları tamamlayarak geçirebilirsiniz. Fazla göz önünde olmanın getirdiği yorgunluğu atmaya çalışabilirsiniz. Sonrasında gruplar içinde yer almak, arkadaşlarınızla beraber zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün yapacağınız anlaşmalar ya da girişeceğiniz işbirlikleri sizi uzun vadeli, kârlı yatırımlara yöneltebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Düşüncelerinizin ve söylemlerinizin doğruluğundan emin olsanız da gelişmeleri tekrar gözden geçirmekte fayda var. Gün içinde iş ve sosyal hayatınızla ilgili gelişmelerin beklentisi içine girebilir, ekonomik olarak kendinizi daha güçlü hissedebileceğiniz yatırımlara yönelebilir, uzun vadede kâr elde edeceğiniz gayrimenkul alım satımları yapabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal krizlere ürettiğiniz çözümleri uygulamaya koymadan önce evrak eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Görüş ve inançlarınızın desteklenmesi size güç verecek, kendinize olan inancınızı pekiştirebileceksiniz. Yurtdışı, akademik eğitim ya da mahkemelerle ilgili konularda ki girişimlerinizin sonuçlarını görebilecek, kendinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde başkalarının koşullarıyla hareket etmeniz gerekebilir, kontrol sizde olmadığından gecikmeler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra ise finansal konularla ilgili gelişmeler sizi mutlu edebilir, uzun vadede daha güvende olacağınızı düşünebilirsiniz. Kulislerden ve gizli destekçilerden gelen yardımla doğru ve kârlı yatırımlara yönelebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Acelecilikten ve yoğunluktan eksik bıraktığınız işlerinizi tamamlayarak güne başlayabilirsiniz. Bugün şartları siz belirleyemeyeceğiniz için girişimlerinizde işbirliklerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Fakat akılcı adımlar ve alacağınız desteklerle güven sorunlarını aşabilir, yapacağınız yatırımlarda maliyetleri doğru hesaplayabilirsiniz. Gruplardan ve arkadaşlarınızdan fayda görebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Hayatın keyiflerine ve sevdiklerinize yöneldiğiniz bir süreçten sonra bugün tempolu bir çalışma içinde olabilirsiniz. İş ortamınızda yaşanan gelişmeler,  kariyerinizde daha başarılı olabileceğiniz destekler almanızı ve ekonomik olarak kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayabilir. Yaptığınız işlerde uzmanlığınızı göstererek, verimli ve kârlı projeler içinde yer alabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Son günlerde aldığınız kararların uygulanması için çaba sarf edebilirsiniz. Öğleden sonra sevdiklerinizle keyifli bir gün geçirmek isteyebilir, sarf ettiğiniz çabanın karşılığını alabilirsiniz. Finansal konularda akılcı ve sağlam adımlar atarak, uzun vadeli yatırımlara yönelebilir, hedeflerinize varabilecek gücü kendinizde bulabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Güne aldığınız duyumları değerlendirerek ve yakın çevreyle iletişim kurarak başlayabilirsiniz. Fakat kendinizi tam olarak ifade edemediğinizden sorun yaşayabilirsiniz dikkatli olmakta fayda var. Günün ilerleyen saatlerinde ise iş ve aile yaşamınızda sizi destekleyen faktörlerin olması kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir. Başarılı yatırımlara yönelebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Son günlerde ekonomik konularla ilgili aldığınız kararların üstünden geçmekte fayda var. Bütçenizi toplayabilmek için iyi bir değerlendirme yapmalısınız. Bugün sağlam adımlar atarak, uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız anlaşmaları başarıyla sonuçlandırabilir, sosyal çevrenizden ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerden destek görebilirsiniz.