Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (02.10.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde yakın çevrenizle ilişkilerinizde temkinli olmalısınız zira aranızda oluşabilecek gerginliklere açıksınız. Ayrıca eğitim, yolculuklar ve anlaşmaları içine alan konularda sizi yoran durumlar olabilir. Akşam saatlerinde koşullarınızı iyileştirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal alanda sabah saatlerinde sizi zorlayan gelişmeler var. Çocuklarınızdan, sevdiğiniz kişiden, zevklerinizden veya hobilerinizle ilgili ortaya çıkanlar sizi harcama yapmaya yöneltebilir. Sağlığınızla ilgili ise olumlu koşullar içine girecek olmanız keyfinizi yerine getirebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Burcunuzdaki Ay ile iletişim trafiğiniz hızlanabilir. Kendinizi rahat ifade edebilir; çabuk karar alabilirsiniz. Ancak zaman zaman agresifleşebileceğiniz durumlara dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde ise içinde bulunduğunuz koşullar fedakarlık gerektirebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bilinçaltınız birçok düşünceyle dolu olduğundan herhangi bir karar almanız mümkün değil. Yakın çevreniz, kardeşleriniz veya arkadaşlarınızla alakalı sabah saatlerinde sizi yıpratan koşullar olabilir. Ancak günün ilerleyen zamanlarında sorularınızı çözebileceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Gelecek hedeflerinizle ilgili düşünceler içindesiniz. Günün ilk saatlerinde gerek parasal gerekse de ince eleyip sık dokumanızdan dolayı kaygan koşullarla uğraşabilirsiniz. Sağduyu geliştirdiğiniz takdirde üstesinden gelebilecek konumdasınız. Akşam saatleri daha rahat olabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İş ve sosyal hayatınız oldukça hareketleniyor. Sabah saatlerinde planlarınızı bozan durumlar sizi de olumsuz etkileyebilir. Ancak işbirliği geliştirerek sorunları çözüme ulaştırabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili mali açıdan fırsat getirecek görüşmeler yapabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili kontrolünüz dışında gelişecek durumlar söz konusu. Gizli düşmanlıklardan kaynaklı bazı olaylar da yaşayabilirsiniz. Ayrıca bilinçaltınızın derinliklerine inerek, son günlerde olanlarla ilgili değerlendirmeler yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Duygusal paylaşımlar, maddi konularla ilgili gelişmeler sizi zihnen zorlamakta. Sabah saatlerinde ekip arkadaşlarınızla yaşayacaklarınız gerginlik yaratabilir. Sizden gizlenen bilgileri öğrenebilirsiniz. İkili ilişkilerle ilgili ise iki seçenek arasında kalabileceğiniz durumlar var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İkili ilişkiler adına hareketli geçecek bir gün sizi beklemekte. Sabah saatlerinde detay gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Sağlığınızla da ilgili durumlar sizi uğraştırabilir. Aynı zamanda dostlarınızdan veya birlikte çalıştığınız kişilerden gelecek destekleriniz var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Çalışma hayatınızda anlaşmalar veya yolculuklarla ilgili durumlar sabah saatlerinde yıpratabilir. Zeminin değişken olmasından dolayı zorlanabilirsiniz. Ancak üstlerinizden gelecek desteklerle bunu aşabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde dikkatli olun.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün sevdiğiniz kişiye yönelmek istemektesiniz. Ancak planlarınızı değiştirmenize neden olacak gelişmeler var. Detaylara fazla takılmak yıpratıcı olabilir ve ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Günün ilerleyen saatlerinde ise daha rahatlayacağınız zamanlar var. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aileye ait konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Ortak karar aldığınız kişilerle olan iletişiminizde dikkatli olmalısınız zira sabah saatlerinde zorlanabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda veya mali alandaki işlerinizde işbirlikçi olduğunuz takdirde sorunlarınızı aşabilirsiniz.