Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (02.12.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güne neşeli ve keyifli enerjilerle başlayabilir, sevdiklerinizle sizi mutlu eden programlar yapabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Öğle saatlerinde ise çalışma ortamınıza daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. Günlük işlerinizi yetiştirmenin telaşı içinde kendinizi yıpratabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Birkaç gündür aile ve evle ilgili konular sizi meşgul edebilir fakat çabalarınızın karşılığını sabah saatlerinde alabilirsiniz. Sonrasında romantik ilişkiler ve çocuklar daha fazla gündeminize gelebilir, hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yeni bir işe başlamak için hazırlık yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Sabah aldığınız haberler sizi mutlu edebilir, hareketli ve yoğun geçen birkaç günün ardından ev ve aile işlerine yoğunlaşmaya başlayabilirsiniz. Elinizde kalan işleri tamamlayarak, temizlik ve düzenleme yaparak günü geçirebilirsiniz. Yaşamınızla ilgili bitiş ve başlangıçlara hazırsınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün ekonomik konularla ilgili girişimlerinizi değerlendirerek, gayrimenkuller hakkında kararlar alarak ve yarım kalan işlerinizi tamamlayarak geçirebilirsiniz. Öğleden sonra ise gündeminiz değişebilir ve iletişim trafiğiniz hızlanabilir, kardeş, komşu veya kuzenlerle bir araya gelebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Birkaç gündür kendinizi ifade etmek ve yaşamınızla ilgili girişimlerde bulunmak için fırsatlarla karşılaşmış olabilirsiniz. Sabah saatlerinde gündeminizi tekrar değerlendirebilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra ekonomik konularla ilgili endişeleriniz açığa çıkabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Arka planda kalarak girişimlerinizi planladığınız bir süreçten sonra öğle saatlerinde harekete geçmeye karar verebilirsiniz. Kendinize ve ilişkilerinize yoğunlaşarak, yaşamınızın kontrolünü ele alabilir, hayattan istek ve beklentilerinizi gerçekleştirmek üzere elinizi taşın altına sokabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Birkaç gün sosyal organizasyonlar ve arkadaşlarla birlikte yoğun bir tempo içinde geçmiş olabilir. Sizi destekleyen kişilerin varlığı özgüveninizi de artıracaktır. Fakat öğleden sonra kendi içinize çekilerek olayları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Endişe ve kuruntular kafanızı meşgul edebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kulislerden ve gizli ilişkilerden gelen destekle kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sabah işlerinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, gruplar içinde var olabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için adım atmanız gerekebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Güne kendinizden ve görüşlerinizden emin olarak başlayabilir, düşüncelerinizi sosyal çevrenizle paylaşabilirsiniz. Öğleden sonra iş ve sosyal hayatınıza daha fazla yoğunlaşacağınız ve kendinizi toplum önünde ifade etmek isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konulara ve var olan krizleri çözmeye odaklandığınız birkaç günden sonra artık görüş ve düşüncelerinizi ifade etmeye başlayabilirsiniz. Yurtdışı, yüksek eğitim, medya ve mahkemelerle ilgili girişimlerde bulunmak üzere harekete geçebilir, hayata bakış açınızı yeniden değerlendirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

:Sabah saatlerinde fikir alış verişleri ve karşınızdakilerin sizi cesaretlendirmesiyle daha keyifli olabilirsiniz. Fakat öğleden sonra finansal konularla ilgili endişeleriniz artabilir, duygusal krizler yaşayabilirsiniz. Banka, kredi, sigorta, vergi, miras gibi konularda girişimlerde bulunabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah beraber çalıştığınız kişilerle keyifli ve neşeli zamanlar geçirebilir, elinizde ki işleri tamamlamaya ve gündelik sorumluluklarınıza ağırlık verebilirsiniz. Öğleden sonra ise ilişkiler daha fazla gündeme gelebilir. Kontrol sizde olmadığından karşınızdakilere kulak vermeniz gerekebilir.