Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (03.02.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Uzun yolculuklar, yüksek eğitim, medya ya da yayıncılıkla ilgili girişimlerinizde kısa süreli karışıklıklar olabilir, fakat sonrasında alacağınız desteklerle yolunuza devam edebilecek, uzun vadede sonuç getirecek adımlar atabileceksiniz. Düşüncelerinizle sosyal çevrenizde kendinizi ifade edebileceksiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Borç ve alacaklarla ilgili planlarınızda yaşanan aksamalar uzun süreli olmayacağından, hedeflerinizden vazgeçmemelisiniz. Finansal sorumluluklar üstünüzde baskıya yol açsa da iş ve sosyal hayatınızda sizi destekleyen kişilerin varlığı, krizleri aşmanızı ve sabırla ilerlemenizi sağlayacaktır.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda kikısa süreli belirsizlik, kararsızlık ve hayal kırıklığına yol açabilir. Ortak yaptığınız işlerde sorumluluğu karşı tarafa yüklemeden, fikir ve görüşlerinizi paylaşarak uzun vadeli, sağlam işbirlikleri geliştirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma arkadaşlarınızla aranızda düşünce farklılıkları ortaya çıkabilir.  Çalıştığınız işlerde aksamalar olsa da sorumluluklarınızı yerine getirebilir, özellikle finansal alanda başarılı sonuçlar alabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Sağlığınızı olumlu etkileyecek adımlar atmak isteyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Romantik duygularda karmaşa yaşayabilir, finansal risklerin getirdiği belirsizliklerle uğraşabilirsiniz. Eşinizden ya da danıştığınız kişilerden alacağınız desteklerle uzun vadeli kalıcı adımlar atabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını hemen alamasanız da sonrasında başarı kazanabileceksiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eve ve aileye dair girişimler ön plana çıkabilir fakat beklentilerinizin karşılanmaması belirsizliğe yol açabilir. Sorumluluklarınızın bilincinde planlarınızı gerçekleştirebilir, çalışma ortamınızda başarı kazanabilirsiniz. Kısa süreli kararsızlık yaşasanız bile odaklanarak sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün iletişim trafiğinizde karmaşa yaşanabilir. Yanlış anlaşılmalar ve hatalı bilgiler çalışma ortamınızda gerilime neden olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde kontrolü ele alarak üstünde çalıştığınız anlaşmaları sonuçlandırabilir, sevdiklerinizle aranızda sağlıklı bir iletişim kurabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Finansal sorumluluklar ve risk aldığınız yatırımlarda yaşanan belirsizlikler sorunlara neden olabilir. Ödemelerinizi zamanında yapmak için sarf ettiğiniz çaba ailenizin de desteğiyle başarıyla sonuçlandırılabilir. Yeteneklerinizi kullanarak uzun vadede kalıcı başarılar elde edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Kararsız ve belirsizlik içeren enerjilerle başlasanız bile sonrasın da girişimlerde bulunmak ve yaşamınıza dair uzun soluklu kararlar almak isteyebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz grupların ve arkadaşlarınızın da desteğiyle hedeflerinize doğru ilerleyebilecek, kendinizi ifade edebileceksiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah aldığınız haberler kafanızın karışmasına ve kararsızlık yaşamanıza yol açabilir. Olayların gelişimi sizin kontrolünüzde olmayabilir, gizli ve kadersel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fakat sabırlı davranarak hemen eyleme geçmemeli, dedikoduların iç yüzünü anlamaya çalışmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün hedef ve idealleriniz doğrultusunda girişimlerde bulunmak isteyebilir, arkadaşlarınızla uyumlu ilişkiler içinde olabilirsiniz. Fakat ekonomik konularla ilgili belirsizlikler kafanızı karıştırabilir. Öğleden sonra kararlılık ve sabırla sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınızda yaşanan hareketlilik sabah saatlerinde sonuçsuz kalabilir. Fakat sonrasında üstleriniz sorumluluk almanız için baskı kurabilir. Kariyerinizde ilerlemek için görevlerinizi yerine getirmeye çabalarken sizi destekleyen kişilerin varlığı ile daha rahat adım atabileceksiniz.