Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (03.03.2016)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Öğle saatlerine kadar olan süreçte eksik kalan işlerinizi toparlayabilirsiniz. Ancak koşulların değişkenlik içerecek olması istediğiniz sağlamlıkta ilerlemenizi zorlaştırabilir. İş ve sosyal yaşamdaki sorumluluklarınızla ilgili de hazırlıklarınızı azama ayırabilirsiniz. Öğleden sonra ise görevleriniz artabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Parasal konulardaki işlerinizle ilgili son tamamlamaları ve değerlendirmeleri yapabilirsiniz. Öğlene dek bu süreçte koşulların değişkenliği krize de neden olabilir. Günün ikinci yarısında ise daha ayağınız sağlam yere basarak ilerleyebilirsiniz. Ancak olaylara karşı fazla direngen olmamaya çalışın.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Günün ilk yarısı işbirliklerinizin ve ilişkilerinizin sizi zorlayacağı saatler olabilir. Herşey istediğiniz  koşullarda ilerlemeyebilir. Öğleden sonra ise maddi manevi paylaşımlara daha fazla önem vereceğiniz bir zaman dilimine geçebilirsiniz. Hırslı davranmaktan kaçınmalısınız. Yine de kazanımlarınız var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerinde eksik kalan işlerinize veya sağlık kontrollerinize zaman ayırabilirsiniz. Tamamlanması gereken işlerinizi bitirmek için bu süreç uygun gibi görünmekte. Öğle saatlerinden sonra ilişkiler, işbirlikleri gündeminizi meşgul etmeye başlayabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Günün ilk yarısını belki amaçsızca geçirebilirsiniz. Kendinizi oyalayacak hobilerinize veya çocuklarınızın tamamlanması gereke işleriyle uğraşarak değerlendirebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren ise işe ve sorumluluklara ait çalışmalar içine dalabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Evle ilgili tamamlanması gereken işleri bitirebileceğiniz bir sabah sizi beklemekte. Ailenizi ilgilendiren gelişmeler de günün ilk yarısında meşguliyet alanınıza olabilir. Günün ikinci yarısı ise çocuklarınızla ilgili sorumluluklar veya size keyif veren hobilerle uğraşabilirsiniz. Bunlar size keyif verecektir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Son günlerde sizi meşgul eden eğitim, seminer, anlaşma ve görüşmeleri içeren alanlarda verdiğiniz uğraşların sonuna gelmektesiniz. Öğle saatlerinden itibaren değişen dinamiklerle birlikte eve, aileye ait işler gündeminize gelebilir. Sorumluluklarınızı size hatırlatacak gelişmeler olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Parasal alandaki işler ve kazançlarınızı ilgilendiren durumlar sabah saatlerinde sizi oyalayabilir. Yeni karar almak veya girişimde bulunmak yerine eksikleri irdeleyebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren ise daha mantıklı ve sorumluluklar çerçevesinde hareket edeceğiniz zamanlar var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerini eksik kalan iş ve uğraşlarınızı tamamlayarak geçirebilirsiniz. Ayrıca başlattığınız girişimlerinizle alakalı olarak da öğleden sonra bazı değerlendirmeler yapabilirsiniz. Bu değerlendirmeleriniz genellikle parasal konuları içerebilir. Gelir ve giderleriniz ön plana çıkabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde henüz kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Öğle saatinde burcunuza geçen Ay ile birlikte ipleri ele alabileceğiniz süreç başlayabilir. Planlı ve programlı hareket etmeniz kazandırıcı olacaktır. İş ve yönetimle alakalı işlerde ise liderlik yapabileceğiniz koşullara sahipsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatleriniz grup çalışmaları veya derneklerdeki işlerinizle ilgili son görevlerinizi yerine getirebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren ise kendi iç dünyanıza çekilmek isteyeceğiniz zamanlar var. Ayrıca ileride yapacaklarınızla ilgili planlamaları iç dünyanızda tasarlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal yaşamda aldığınız sorumlulukları tamamlamış olabilirsiniz. Sabah saatlerinde eksiklerinizin üstünden geçebilir; artık hazır hale getirebilirsiniz. Öğle saatlerinden sonra gruplar, dernekler veya arkadaş toplantılarıyla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Yrtkin kişilerle bir araya gelebilirsiniz.