Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları (03.04.2015)

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Sabah saatlerinde işler istediğiniz gibi ilerlemeyebilir, ertelemeler ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Bu zamanı eksiklerinizi gidererek değerlendirebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğumuz kişilerin görüş ve düşüncelerine kulak vermek, onların duygularını dikkate alınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün eylem ve düşüncelerinizde ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Fakat öğlene doğru beraber çalıştığınız kişilerle hoş vakit geçirebileceğiniz küçük organizasyonlar yapabilir, günü yeni projeler üstünde çalışarak ve işbirlikleri geliştirerek değerlendirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Son günleri iş, ev ve sosyal hayatınızda yoğunluk yaşayarak oldukça yorulmuş olabilirsiniz. Bugün zamanınızı kendinizi şımartmaya, keyif alacağınız işlerle uğraşmaya ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle hoşça vakit geçirebilir, alış verişe çıkabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sizi birkaç gündür meşgul eden endişelerden ve yorucu işlerden kurtulabilir, evinizde daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber olacağınız keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda bitiş ve başlangıçlara yol açacak.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ekonomik konularla ilgili endişeler ve belirsizlikler sizi yormuş olabilir. Son günlerde aldığınız kararları gözden geçirmek ve başkalarından fikir almak için uygun bir zaman. Öğle saatlerinde yakın çevreyle iletişiminize daha fazla önem verebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Son günlerde yaşanan belirsizlik ve ertelemeler girişimlerinizde engellere yol açmış ve sağlığınıza zarar vermiş olabilir. Bugünden itibaren gelirlerinizi artırmak ve kazançlarınızı değerlendirmek için adımlar atabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerden fikir almalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerin de üstünde detaylı çalışmalar yaptığınız ve endişelendiğiniz konularda bir ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. Bugün ilişkilere dair önemli kararlar gündeme gelebilir. Girişimlerde bulunmadan önce araştırmakta fayda var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Birkaç gündür aşk ve sosyal hayatınızda yaşanan karmaşa duygusal olarak gerginliğe yol açmış olabilir. Bugünçevrenizden izole olarak, kendinizi dinlemeye karar verebilirsiniz. Başlangıçlar ve girişimler için biraz daha beklemeniz iyi olur.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla düşüncelerinizi paylaşarak uzun vadeli hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere adımlar atabilirsiniz. Dernekler ve gruplar içinde sorumluluk üstlenebilir, adil tavırlarınızdan dolayı arabuluculuk yapmanız istenebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Görüş ve düşüncelerinizde netleşerek artık girişimlerde bulunmaya hazır olabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda yaşanan hareketliliğin içinde ön plana çıkabilir, kulislerden destek görebilirsiniz. Çevrenizle duygularınızı paylaşabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün umutlarınızı tazeleyebilir, aynı görüş de olduğunuz kişilerden fikir alabilirsiniz. Uzun vadeli girişimler için araştırmalar yapabilir ve kararlarınızı gözden geçirerek harekete geçebilirsiniz. Yurtdışıyla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İlişkilere ve işbirliklerine yoğunlaşarak geçirdiğiniz birkaç günün ardından artık olayların finansal boyutuyla da ilgilenmek isteyebilirsiniz. Üstlerinizin de sizi desteklemesiyle bütçe çalışmaları yapabilir ve bu konularda girişimlerde bulunabilirsiniz.